hazır sorun başlığı açılmışken bende buraya yazayım , v2 yi yükledikten sonra 3d maç motoru çalışmıyor ekran düz siyah oldu sadece 2D klasik moduna getirince çalışıyor diğer 3D kameraları çalışmıyor şimdi , srun nerde olabilir acaba.
FM 2011 Türkçeleştirme Çalışmaları Kategorisinde ve FM 2010 Türkçeleştirme Çalışmaları Forumunda Bulunan Türkçe yapma sorunu Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> FM 10.3 update i yükledim.Oyuna girdim sorunsuzca oynadım fakat türkçe v2 yükledim oyuna girdikten sonra yukarıdaki menüde nereye girersem gireyim ...
FM 10.3 update i yükledim.Oyuna girdim sorunsuzca oynadım fakat türkçe v2 yükledim oyuna girdikten sonra yukarıdaki menüde nereye girersem gireyim hiçbir şey gözükmüyor yardımcı olursanız sevinirim.
Futbol'dan habersiz kalmayın.
FUTBOLMG ile güncel futbolun hem keyfini sürün hem de an be an takip edin.
hazır sorun başlığı açılmışken bende buraya yazayım , v2 yi yükledikten sonra 3d maç motoru çalışmıyor ekran düz siyah oldu sadece 2D klasik moduna getirince çalışıyor diğer 3D kameraları çalışmıyor şimdi , srun nerde olabilir acaba.
''Ben sporcunun gereksiz, ahlaksız ve bonservisi elinde olanını severim''Adnan Polat
Bende ne ilk mesajdaki ne de 2. mesajdaki sorunların hiçbiri yok ayrıca spiker de türkçe oldu sorunsuz şu anda...
Doğru yere yüklediğinizden eminmisiniz?
1)cache nedir nasıl silinir ?
2)Nereye kuralım program files daki fm nin içine değil mi ?
4shared.com - online file sharing and storage - download FM Cache Temizleyicisi.rar
bu linkteki programı indir ve kullan...
bu cache silmeyi yaptım öncelikle yamayı kurdum tabi... ama daha önce kurduqum başka yama vardı onun türkçesi de herhalde %60 felandır toplantılar felan ingilizce... bu yamayı yükledim cache sildim ama hala aynı değişen hiçbirşey yok... V2 yükledim win7 kllanıorum sorun nerde anlamadım... :S
---------- Post added at 20:31 ---------- Previous post was at 20:29 ----------
bana bir şekilde ulaşabilirmisin arkadaşım ?
Arkadaşlar http://www.fmgraphics.net/forum/oyun...i-anlatim.html
Burada yazanları harfiyen uyguladım ve sorun çözüldü,deneyin derim.
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)