FM 2011 Türkçeleştirme Çalışmaları Kategorisinde ve FM 2010 Türkçeleştirme Çalışmaları Forumunda Bulunan Türkçe Yama Hakkında Sıkça Sorulan Sorular Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> -v2'yi yüklemeden önce v1'i silmek mi gerek? Öyleyse nasıl? -Evet, oyunu silip tekrar kurmalısınız. -İşletim sistemim 64 bit, oyunum Türkçe ...
-v2'yi yüklemeden önce v1'i silmek mi gerek? Öyleyse nasıl?
-Evet, oyunu silip tekrar kurmalısınız.
-İşletim sistemim 64 bit, oyunum Türkçe olmadı
-Yamayı C:\Program Files (x86)\Sports Interactive\Football Manager 2010\data buraya kurun.
-Yamayı yükledikten sonra takım ayarlarına her girdiğimde crash dumps hatası veriyor. Ayrıca ne takım kadrosunu görebiliyorum ne de puan tablosunu.
-Cache dosyasını silmelisiniz.
-Herkes Cache silin diyor, e nasıl olacak bu?
-Buradaki konuya göz atınız.
Bu konu zaman geçtikçe güncellenecektir.
You have a voice, don't lose it
You have a choice, so choose it
You have a brain, so use it
Follow @alessionikky
yukarıda görüldüğü gibi buna benzer bazı yerler türkçe olmadı acaba sorun bendemi yoksa buralar zaten türkçe değilmiydi , oyunu sıfırdan kurup v2 yi yükledim cacheyide sildim , diğer arkadaşlarında bu kısımlar böylemi acaba.
''Ben sporcunun gereksiz, ahlaksız ve bonservisi elinde olanını severim''Adnan Polat
bazı yerler ingilizce. Bizden mi kaynaklı onlar yoksa çeviri mi o kadar ?
En azından Toplantı kısımlarının Türkçe olmasını bekliyordum
eğer yukarıdaki gösterdğim yerler normalde de ingilizceyse kötü olmuş zaten basın toplantıları ve ek bilgiler olan yerler önemli benim için, şu an için biraz hayal kırıklığına uğradım doğrusu , inş. sorun bendedir sadece.
''Ben sporcunun gereksiz, ahlaksız ve bonservisi elinde olanını severim''Adnan Polat
haayal kırıkklıgına ugradımyine cogu yer ingilizce.
olsun arkadaşlar buna şükür. Bende de hayal kırıklığı olmadı değil ama, mini bi sözlükle biraz ingilizce altyapınız varsa olayı çözersiniz.
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)