oyunu silmek mi gerekiyormuş?Bende okumadan yükledim bunu silip tekrar deneyecektim.İyi oldu çok teşekkürler.
FM 2011 Türkçeleştirme Çalışmaları Kategorisinde ve FM 2010 Türkçeleştirme Çalışmaları Forumunda Bulunan Türkçe Yama Hakkında Sıkça Sorulan Sorular Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Yönetici arkadaşlara tek bir sorum var oyunu diğer türlü zaten oynıyabiliyoruz alıştık İngilizce Türkçe karışımına. Ancak bu basın toplantıları hala ...
Yönetici arkadaşlara tek bir sorum var oyunu diğer türlü zaten oynıyabiliyoruz alıştık İngilizce Türkçe karışımına. Ancak bu basın toplantıları hala İngilizce acaba çevrilmedimi ne oldu sadece bunu merak ediyorum.
oyunu silmek mi gerekiyormuş?Bende okumadan yükledim bunu silip tekrar deneyecektim.İyi oldu çok teşekkürler.
Ne yapsam v2 de spikeri türkçe yapamdım.. Güncellenmiş dosyaları da yükledim.. Bilen varsa yardım etsin lütfen..
yükledim cache sildim kaldırdım v1 i ve yeni bir problem ayarlar-yeni oyun-görüntü ve ses hepsi kap kara hiç birşey yok ?
eHasbahce
İnterneti Bağlattırdım...
:stuart:
Abicim oyunu silin. Sonra yeniden yükleyin üzerine 10.3.0 yükleyin, sonrada Türkçe v2, en sonda cache silin ve girin oyuna sorunsuz oynıcağınızdan eminim.
hocam güncellemeyi yaptım v2 yi yükledim cache yi sildim ama türkçe olmadı v1 zaten yüklü değildi windows7 64 bit kullanıyorum yardım edermisinz
Futbol'dan habersiz kalmayın.
FUTBOLMG ile güncel futbolun hem keyfini sürün hem de an be an takip edin.
bu yama win7 32 bitte çalışmıyormu her şeyi yaptm ama olmadı..
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)