twitter facebook steam
Toplam 13 sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu
Konuda toplam 123 mesaj bulunuyor.

artık nerde bu yama???

FM 2011 Türkçeleştirme Çalışmaları Kategorisinde ve FM 2010 Türkçeleştirme Çalışmaları Forumunda Bulunan artık nerde bu yama??? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> freddyadu91 Nickli Üyeden Alıntı tüm konular kapatılmış bizi aydınlatanda yok artık bu konuya bi açıklama getirin hafta başında yama çıkıcak ...

Gelecek Vaadeden Gircoln - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    03 Ocak 2009
    Nereden
    Ankara
    Alıntı freddyadu91 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tüm konular kapatılmış bizi aydınlatanda yok artık bu konuya bi açıklama getirin hafta başında yama çıkıcak demiştiniz biri bi açıklama yapsın artık
    Sanki adamlara para vermişsin gibi ithamlarda bulunuyosun kimse bu iş için para almıyor sen ve birkaç arkadaş sabırsız diye yama yapımcılarına laf atamazsınız onlar istese yapmaz bunu zorunlu değil laf atarkenede dikkatli atın bu işte onların bir kazancı var sizin kaybınız var gibi konuşuyosun biraz daha bekle yakında çıkıcak.

tka
    tka isimli Üye şimdilik offline konumundadır
    Gelecek Vaadeden tka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    02 Şubat 2009
    Tüm forum üyelerine ve yönetici arkadaşlara günaydın..

Bugüne kadar yazılan bütün yazıları okuyorum ve ne bir cevap yazma ne de başlık açıp nerde bu yama gibi ihthamlarda bulunma gereği duydum..

Fakat bir durum var; geçenlerde bir konuda okudum yönetici arkadaşlardan birtanesi kullanıcıların yazdıklarını alıntı yapmış ve edebileceği tüm hakaretleri etmiş üstü kapalı.. Buna çok üzüldüm.. Güzel, seviyeli bir sitede malesef böyle şeyler okumak kimse için güzel değildir. Bu sitedeki arkadaşlar Türkçe yamayı yayınlamak zorunda değiller ya da yayınlayacaklarsa istedikleri tarihte yayınlar, kimse buna birşey söyleyemez ama binlerce kişinin karşısında siz tek bir kişisiniz. Burda her yaş grubundan kullanıcı var ne olursa olsun sizin "ÖRNEK" olacak şekilde yazmanız gerekir.. Çünki büyük bir kitleye hitap ediyorsunuz..

Gelelim madalyonun diğer yüzüne.. Hergün nerdeyse Türkçe Fm çıktımı diye siteye girip bakıyorum..Yahu arkadaşlar sitede bir sürü işe yarayacak dosya var.. Hergün farklı yararlı bir dosya buluyor insan.. Burası tamamen gönüllülerin oluşturduğu, kendi sosyal hayatlarından zaman ayırarak yaptığı çalışmalarla ayakta duran bir site.. Adamlar siteyi kapatsa kime yazacan yamayı çıkartmadın diyerek ? Çıktığı zaman oynarsınız, burası olmasa alternatifi yok zaten...

Kullanıcılardan anlayış, yöneticilerden de her mesajı kaale almayıp biraz daha seviyeli mesajlar dileğiyle.. ( Rastladığım bir iki arkadaşa hitaben söylüyorum.)

Gelecek Vaadeden chatyeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    19 Mayıs 2008
    Nereden
    gebze
    yama akşam saatlerinde çıkıcağı açıklandı bakalım nasıl bir yama olmuş açıkcası ben çok merak ediyorum
    FMGraphics.Net© 2007 - 2008
    Football Manager Unofficial Fan Site

tka
    Katılış
    02 Şubat 2009
    Alıntı chatyeri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yama akşam saatlerinde çıkıcağı açıklandı bakalım nasıl bir yama olmuş açıkcası ben çok merak ediyorum
    Dostum müsait vaktinde açıklamayla ilgili linki paylaşır mısın ?

administrasdsdf Alessio Nikky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    19 Haziran 2007
    Nereden
    english.ltf
    Alıntı tka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tüm forum üyelerine ve yönetici arkadaşlara günaydın..

Bugüne kadar yazılan bütün yazıları okuyorum ve ne bir cevap yazma ne de başlık açıp nerde bu yama gibi ihthamlarda bulunma gereği duydum..

Fakat bir durum var; geçenlerde bir konuda okudum yönetici arkadaşlardan birtanesi kullanıcıların yazdıklarını alıntı yapmış ve edebileceği tüm hakaretleri etmiş üstü kapalı.. Buna çok üzüldüm.. Güzel, seviyeli bir sitede malesef böyle şeyler okumak kimse için güzel değildir. Bu sitedeki arkadaşlar Türkçe yamayı yayınlamak zorunda değiller ya da yayınlayacaklarsa istedikleri tarihte yayınlar, kimse buna birşey söyleyemez ama binlerce kişinin karşısında siz tek bir kişisiniz. Burda her yaş grubundan kullanıcı var ne olursa olsun sizin "ÖRNEK" olacak şekilde yazmanız gerekir.. Çünki büyük bir kitleye hitap ediyorsunuz..

Gelelim madalyonun diğer yüzüne.. Hergün nerdeyse Türkçe Fm çıktımı diye siteye girip bakıyorum..Yahu arkadaşlar sitede bir sürü işe yarayacak dosya var.. Hergün farklı yararlı bir dosya buluyor insan.. Burası tamamen gönüllülerin oluşturduğu, kendi sosyal hayatlarından zaman ayırarak yaptığı çalışmalarla ayakta duran bir site.. Adamlar siteyi kapatsa kime yazacan yamayı çıkartmadın diyerek ? Çıktığı zaman oynarsınız, burası olmasa alternatifi yok zaten...

Kullanıcılardan anlayış, yöneticilerden de her mesajı kaale almayıp biraz daha seviyeli mesajlar dileğiyle.. ( Rastladığım bir iki arkadaşa hitaben söylüyorum.)
    İnsan her zaman sinirlerine hakim olamıyor maalesef. Bir kusurumuz varsa affola..
    You have a voice, don't lose it
    You have a choice, so choose it
    You have a brain, so use it

Takım Oyuncusu Tyler Durden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    05 Aralık 2009
    Nereden
    Istanbul
    Bir konuda yonetici bir arkadasimizin dedigi aklima geldi. Ekibin cogu bu sene OSS'ye hazirlandigini soylemisti. OSS yilinda kafani kaldiracak vaktin yokken hatta subattan sonra bilgisayarda vakit gecirmek bile bir lukstur. Ve sizler, sizin icin sinava calisacak vakitlerinde yamayla ugrasan, bu yamayi cikarttiklarinda da bir "tesekkur"den baska bir sey almayacak insanlarin ustune gidiyorsunuz. Neyse diyecek birsey bulamiyorum.. Bir iki arkadasim da yamanin tarihi verildi hep ertelendi dedi. Tarih verildi ama sonra forumda oylama yapildi. 10.3'ten sonra cikmasini istedik buyuk cogunluk. Bu nedenle tarih ertelendi. Bir de su sitede yama icin dolasan arkadaslarim, her gun yama konusu acacaklarina reklamlara tiklasinlar en azindan siteye yararlari dokunsun.
    Amacim tartisma ortami cikartmak degil sadece goruslerimi belirttim. Lutfen sizde goruslerime karsi anlayisli olunuz ve "Sen bu sitenin avukat misin?" tarzi seyler yazmayiniz..

Eski nick: Goktuu

Gelecek Vaadeden chatyeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    19 Mayıs 2008
    Nereden
    gebze
    Alıntı tka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum müsait vaktinde açıklamayla ilgili linki paylaşır mısın ?
    http://www.fmgraphics.net/forum/fm-2...e-bu-yama.html

şuan içinde oldugumuz konulardakı mesajları oku açıklamayı gorursunuz
    FMGraphics.Net© 2007 - 2008
    Football Manager Unofficial Fan Site

tka
    Katılış
    02 Şubat 2009
    Alıntı chatyeri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.fmgraphics.net/forum/fm-2...e-bu-yama.html

şuan içinde oldugumuz konulardakı mesajları oku açıklamayı gorursunuz
    Tamam teşşekürler.. Konudaki mesajları okudum burda olanın haricinde görmediğim bir açıklama var mı diye merak ettim..

Genç Star scaryscreen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    28 Mart 2010
    Hani çıkmadı hala? Benim bu seferde umudum yok bu gece bitene kadar yine çıkmaz diyorum

Anahtar Oyuncu Ricardo Quaresma 7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    15 Şubat 2009
    Nereden
    İstanbul
    Ne sabırsız insalar var yahu.Bekleyin çıkacak başka işleriniz yok mu sizin sanki günün her saati Fm oynuyorlar
    Gücüne güç katmaya geldik,
    Formanda ter olmaya geldik,
    Beşiktaş seninle ölmeye geldik.. BEŞİKTAŞ
    Barbaros meydanında dün gibi sevdan,
    Derin bir nefes çektik abbasağadan,
    Bir umudum sensin anlıyormusun,
    Hayat yaşanmıyor ki senle olmadan Beşiktaş seninle ölmeye geldik.. BEŞİKTAŞ

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA