Tüm forum üyelerine ve yönetici arkadaşlara günaydın..
Bugüne kadar yazılan bütün yazıları okuyorum ve ne bir cevap yazma ne de başlık açıp nerde bu yama gibi ihthamlarda bulunma gereği duydum..
Fakat bir durum var; geçenlerde bir konuda okudum yönetici arkadaşlardan birtanesi kullanıcıların yazdıklarını alıntı yapmış ve edebileceği tüm hakaretleri etmiş üstü kapalı.. Buna çok üzüldüm.. Güzel, seviyeli bir sitede malesef böyle şeyler okumak kimse için güzel değildir. Bu sitedeki arkadaşlar Türkçe yamayı yayınlamak zorunda değiller ya da yayınlayacaklarsa istedikleri tarihte yayınlar, kimse buna birşey söyleyemez ama binlerce kişinin karşısında siz tek bir kişisiniz. Burda her yaş grubundan kullanıcı var ne olursa olsun sizin "ÖRNEK" olacak şekilde yazmanız gerekir.. Çünki büyük bir kitleye hitap ediyorsunuz..
Gelelim madalyonun diğer yüzüne.. Hergün nerdeyse Türkçe Fm çıktımı diye siteye girip bakıyorum..Yahu arkadaşlar sitede bir sürü işe yarayacak dosya var.. Hergün farklı yararlı bir dosya buluyor insan.. Burası tamamen gönüllülerin oluşturduğu, kendi sosyal hayatlarından zaman ayırarak yaptığı çalışmalarla ayakta duran bir site.. Adamlar siteyi kapatsa kime yazacan yamayı çıkartmadın diyerek ? Çıktığı zaman oynarsınız, burası olmasa alternatifi yok zaten...
Kullanıcılardan anlayış, yöneticilerden de her mesajı kaale almayıp biraz daha seviyeli mesajlar dileğiyle.. ( Rastladığım bir iki arkadaşa hitaben söylüyorum.)

LinkBack URL
About LinkBacks