twitter facebook steam
Toplam 4 sayfa 123 ... SonuncuSonuncu
Konuda toplam 35 mesaj bulunuyor.

% 100 Türkçe FM 2009 GELDİ!!

FM 2011 Türkçeleştirme Çalışmaları Kategorisinde ve FM 2010 Türkçeleştirme Çalışmaları Forumunda Bulunan % 100 Türkçe FM 2009 GELDİ!! Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Merhaba FMG'ciler! Dün akşam saatlerinde, FM 09 oyunu için kendi hazırladığım Türkçe çalışmayı upload edeceğimin müjdesini vermiştim. Evet, o an ...

ok
    ok isimli Üye şimdilik offline konumundadır
    Genç Star ok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    14 Mart 2010
    Nereden
    yataktan

% 100 Türkçe FM 2009 GELDİ!!

Merhaba FMG'ciler! Dün akşam saatlerinde, FM 09 oyunu için kendi hazırladığım Türkçe çalışmayı upload edeceğimin müjdesini vermiştim. Evet, o an geldi ve çattı. Huzurlarınızda Football Manager 2009 için hazırladığım % 100 Türkçe yama:walkman:

Öncelikle yama hakkında bir bilgi vereceğim, ardından yamayı nasıl kuracağınızı anlatacağım ve son olarak da yamayı indirebileceğiniz linkli vereceğim.

Bu çalışmamı, FMG sitesinin hazırlamış olduğu Türkçe FM09'un 4.2 versiyonunu baz alarak hazırladım. Yamayı hazırlarken FMG'nin reklamlarına dokunmadım; yani yeni indireceğiniz versiyonu da FMG'nin bir çalışması olarak göreceksiniz. Eğer site yöneticileri, çalışmayı onaylarlarsa sitede ve forumda v4.3 adı altında yayınlayabilirler.

Şimdi geçelim kuruluma.....

1) İlk aşama olarak Football Manager 2009 oyunun resmi güncellemesi olan 9.3.0'ı kuralım.

2) İkinci aşamadaysa, FMG sitesinin hazırlamış olduğu türkçe çalışmanın 4.2 versiyonunu kuralım.

(Eğer yukarıdaki iki adımı zaten yapmışsanız, hiçbir işlem yapmadan 3. aşamadan başlayın)

3) İndireceğiniz "TR FM09" isimli dosya rar dosyasıdır. Bu dosyayı winrar yardımıyla açın, içinde iki adet dosya göreceksiniz: İsimleri "english.ltf" ve "lang_db.dat". İkisini de masaüstüne çıkartın, ardından "english.ltf" dosyasını kopyalayıp oyunun kurulu olduğu dizin içerisindeki "data\languages" yoluna yapıştırın(Eğer ki standart kurulum yaptıysanız "C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2009\data\languages" dizin burasıdır). Karşınıza gelen ekrana evet diyerek dosyayı değiştirin.

4) Masaüstüne çıkardığınız "lang_db.dat" dosyasını kopyalayıp ve şu dizine yapıştırın(eğer standart kurulum yaptıysanız): "C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2009\data\updates\update-930\db\930" burasıdır.

Artık cache klasörünü boşaltarak oyununuza başlayabilirsiniz.

dipnot 1: Kayıtlı oyunlarda çalışmaz, yeni oyuna başlamanız gerekmektedir. Hepinize iyi eğlenceler.

dipnot 2: Eğer çalışmamdan memnun kalırsanız FM 2010 için de bir türkçe çalışma hazırlamayı düşünüyorum.

http://rapidshare.com/files/36493841...TurkceFM09.rar

Gelecek Vaadeden redsmoke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    27 Ekim 2007
    ilk ben gördüm heralde ilk teşekkürüde ben edeyim saolasın emek vermişsin ama fm 09 kurarmıyım onu bilmiyorum.

Anahtar Oyuncu Ricardo Quaresma 7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    15 Şubat 2009
    Nereden
    İstanbul
    Teşekkürler kardeşim, Fm 2009'u ilk gördüğüm yerde alacağım.Fm 2009 Forever
    Gücüne güç katmaya geldik,
    Formanda ter olmaya geldik,
    Beşiktaş seninle ölmeye geldik.. BEŞİKTAŞ
    Barbaros meydanında dün gibi sevdan,
    Derin bir nefes çektik abbasağadan,
    Bir umudum sensin anlıyormusun,
    Hayat yaşanmıyor ki senle olmadan Beşiktaş seninle ölmeye geldik.. BEŞİKTAŞ

ok
    ok isimli Üye şimdilik offline konumundadır
    Genç Star ok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    14 Mart 2010
    Nereden
    yataktan
    Rica ederim dostlar, ha burada şunu da söyleyeyim. Her türlü geribildirime açığım. Eğer ki çeviride hatalı bölümlere ve/veya eksik, çevrilmemiş yerlere rastlarsanız ekran görüntüsünü çekip yollayın; ben de en kusursuz çeviriye ulaşayım. Malumunuz, hatasız kul olmuyor=]

Genç Star PrtSc SysRq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    23 Mart 2008
    Herkes fm2010 için türkçe yama bekliyor. 09 yerine keşke 10 için başlasaydın. Umarım başlarsın en kısa sürede dualarımız seninle olacak

administrasdsdf Alessio Nikky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    19 Haziran 2007
    Nereden
    english.ltf
    Elini taşın altına koyanları görmek güzel.. Emeğine sağlık kardeşim.

Wonderkid Giallo Rosso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    18 Şubat 2008
    Emeğine sağlık .
    "Penaltıyı sadece onu atmayı deneyecek kadar cesurlar kaçırır. "
    Robert Baggio

Genç Star J_c_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    28 Şubat 2009
    Nereden
    Konya
    Helal olsun sana valla ugrasmıssın yapmıssın.. Yama iyi veya kötü valla helal olsun... 30gündür hergün girip bakıyorum Fm10 Türkçe yeni versiyon çıkmışmı diye.. artık ingilizce oynamaya karar verdim =) zaten ingilizcem o kadar kötü değil..

Anahtar Oyuncu Ricardo Quaresma 7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    15 Şubat 2009
    Nereden
    İstanbul
    Fm 2010 içinde hemen başlamalısın bence bekle FMG çıkarsın şu yamayı onun üzerine çalış FMG büyük olasılıkla %95 flan yapar sn %100 e tamamlamaya çalış daha fazla ilgi çeker.
    Gücüne güç katmaya geldik,
    Formanda ter olmaya geldik,
    Beşiktaş seninle ölmeye geldik.. BEŞİKTAŞ
    Barbaros meydanında dün gibi sevdan,
    Derin bir nefes çektik abbasağadan,
    Bir umudum sensin anlıyormusun,
    Hayat yaşanmıyor ki senle olmadan Beşiktaş seninle ölmeye geldik.. BEŞİKTAŞ

tka
    tka isimli Üye şimdilik offline konumundadır
    Gelecek Vaadeden tka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    02 Şubat 2009
    harika ya. budur olay işte..

zaten fm 09 oynayan bırı olarak sonunda %100 yamayla oynayacaz...

emegıne saglık dostum !

umarım devamı da gelır..

Toplam 4 sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

LinkBacks (?)

1. 16 Mayıs 2010, 09.50
  2. 30 Mart 2010, 17.27
  3. 15 Mart 2010, 17.42
  4. 15 Mart 2010, 17.32

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 2 konuk)

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA