Oyunun kurulugu olduğu yerden langues dosyasını silip türkçe yamayı yeniden kur
FM 2011 Türkçeleştirme Çalışmaları Kategorisinde ve FM 2010 Türkçeleştirme Çalışmaları Forumunda Bulunan Arkadaşlar Türkçe Spiker Bir Türlü Olmuyor ? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Arkadaşlar türkçe spikeri indirdim.Denilen yere attım fakat bir türlü çalışmadı . Cache falan onlarıda sildim.Acaba bunun 1 full sürümü var ...
Arkadaşlar türkçe spikeri indirdim.Denilen yere attım fakat bir türlü çalışmadı . Cache falan onlarıda sildim.Acaba bunun 1 full sürümü var mı ? Oyunu geçen sefer silmeden önce türkçe spiker çalışıyordu fakat oyunu yeniden yükledikden sonra türkçe spiker çalışmadı .. Lütfen Bi El Atın Arkadaşlar ..![]()
Oyunun kurulugu olduğu yerden langues dosyasını silip türkçe yamayı yeniden kur
Türkçe Yama Değil , Türkçe Spiker
Şu koskoca forumda soruma yardım edebilecek bi Allah'ın Kulu yok mu :@ :@ Sabahtan beri yardım bekliyorum !!!!!!!!
bu konuda benimde problemm var bir türlü spiker Türkçe olmuyor
Türkçe spiker bendede olmadı ama %60 türkçe v2 ' de heryer türkçe olur yanılmıyorsam elbet 1-2 tane hata çıkar ama başarılı bir çalışma olucak KISACA v2 Bekleyin.
arkadaşlar türkçe spiker isterseniz buyrun kurulum çok kolay dt00_e.img dosyasını C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\img dosyasının içine kaydet.
bu kadar işte link : Hotfile.com: One click file hosting: T
Arkadaşlar bende İndirdim fakat olmuyor burdakilerden de hiç bişey anlamadım yardım please![]()
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)