Süpersin Özgür eline sağlık![]()
FM 2011 Türkçeleştirme Çalışmaları Kategorisinde ve FM 2010 Türkçeleştirme Çalışmaları Forumunda Bulunan Fm 2010 Demo Türkçe Spiker YAYINDA! Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Bir Katkıda Ben yapmak istedim..Ve Yılın İlk Türkçe Spikeri Benden.. Fm 10'un Full Sürümü Çıktıgında Yeni Spikerimizde Hizmetinizde Olacak. [fmg ...
Bir Katkıda Ben yapmak istedim..Ve Yılın İlk Türkçe Spikeri Benden..
Fm 10'un Full Sürümü Çıktıgında Yeni Spikerimizde Hizmetinizde Olacak.[fmg farkı ile]
Oyun Tamamiyle %100 Türkçe Spikerden Oluşmaktadır
- Çeviriler Türkçe'nin ve oyunun kendi orjinalliğine göre düzenlenip, çevirildi.
- Oyuna zevk verecek, heyecanlandıracak kelimeler ve cümle kurguları eklendi, buna göre çeviriler yapıldı.
-Rıdvan Dilmenin Harika Yorumları Eklendi
-Gole Bak,Müthiş Gol,ENFES vb.yorumları eklendi
-Oradan Kafamı Vurulur,Uzaylı Gelse Atar Bu Golü..
VB..
İndirdiginiz Dosyayı
"C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2010data\match events" içerisine atıp, üzerine yazılsın mı sorusuna evete basarsanız Türkçe Spiker kurulmuş olur.
NOT: Yamayı Kurduktan sonra oyuna tıkladıgınızda hata verecektir..Tamam deyip Devam Edin Bir daha Sormayacaktır...
"Kaç gol attığımın bir önemi yok,önemli olan onları nasıl attığım."
"Eğer Ajax alt yapısında oynuyorsanız zaten büyük bir yıldızsınız demektir."
İBRAHİMOVİÇ
Süpersin Özgür eline sağlık![]()
Kavgamsın, Sevdamsın, Davamsın, YaLnızLığımsın, KimsesizLiğimsin, Öfkemsin, Sevgimsin, Sen benim Yüreğimsin…
Hüznümde göz pınarLarımdaki bir damLa yaşsın,
Sevincimde havaya kaLkan yumruğum,
Boş vermişLiğimde beni yeniden hayata bağlayansın.
KaLbimi fetheden Sarının Laciverte sevdasını karşılayabilen yegâne sözcüksün FeNeRBaHÇeM..!!
Teşekkürler Özgür abi
Emeğine sağlık.Çok iyi bir çalışma.
Teşekkürler. Güzel bir çalışma.![]()
teşekkür
---------- Mesajlar birleştirildi 12:04 ---------- Önceki mesaj 11:57 ----------
teşekkür
teşekkürler
Futbol'dan habersiz kalmayın.
FUTBOLMG ile güncel futbolun hem keyfini sürün hem de an be an takip edin.
saol bro.Bu array acces hatasınıda düzeltiyormu_?
harika..
---------- Mesajlar birleştirildi 00:55 ---------- Önceki mesaj 00:54 ----------
hala görünmedi link
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)