twitter facebook steam
Toplam 3 sayfa 123 SonuncuSonuncu
Konuda toplam 23 mesaj bulunuyor.

ACF Fiorentina İncelemesi by GsDoruk|10.3

Takım & Lig İncelemeleri Kategorisinde ve FM 2010 Takım & Lig İncelemeleri Forumunda Bulunan ACF Fiorentina İncelemesi by GsDoruk|10.3 Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Bilgiler: Başarılar: Pilot Klüpler: Personeller: Başkan: Diego Della Valle Teknik Direktör: Cesare Prandelli Stadyum: Artemio Franchi Kadro: Kullanabileceğiniz En İyi ...

Gelecek Vaadeden GsDoruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    01 Ağustos 2009
    Nereden
    İstanbul

ACF Fiorentina İncelemesi by GsDoruk|10.3

Bilgiler:

Başarılar:

Pilot Klüpler:

Personeller:

Başkan: Diego Della Valle

Teknik Direktör: Cesare Prandelli

Stadyum: Artemio Franchi

Kadro:

Kullanabileceğiniz En İyi 5 Taktik

1. 3-4-1-2
    2. 3-4-2-1
    3. 4-4-2 Diamond
    4. 4-3-2-1
    5. 4-4-1-1

Ben taktik olarak 4 defanslı taktikleri sevdiğim için kullandığım taktik 4-4-2 Diamond oldu.

Transfer Bütçesi: (Title Challange) 10.5 Milyon Pound

Kaleci: Kalemizi oyunun en iyi kalecilerinden 29 yaşındaki Sebastien Frey koruyor. Takımımızın en iyi oyuncularından biri zaten. Kesinlikle satılmaması gereken biri. Kalemizi ona rahatlıkla teslim edebiliriz.

Defans: En problemli kısmımız burası. Öncelikle göbekten başlayalım. Göbekte kaliteli iki oyuncumuz var: Felipe ve Gamberini. Özellikle Gamberini defansın bel kemiği. Orta kısma para harcamamıza hiç gerek yok. Gelelim takımımızın problemli bölgelerinden birine. Sol bek. Burada en kaliteli oyuncumuz M.Pasqual ancak bence Fiorentina'nın kalitesine yakışık değil. Buraya bence bir oyuncu şart. Sağ bekte ise gelişime açık 21lik De Silvestri var. Gerçekten çok gelişiyor. Tek problem ise 3 ay sakat olması. Onun yerini diğer sağ bekimiz Comotto doldurabilir. Transfer bütçeniz kalırsa buraya bir transfer yapılabilir. Bu size kalmış.

Orta Saha: Defansif ortasaha olarak Cristiano Zanetti gerçekten kaliteli bir oyuncu. Tecrübesi takımımıza büyük katkı sağlıyor. Bu bölgede Mario Bolatti gibi bir yedeğimiz de bulunmakta. Buraya para harcamaya hiç gerek yok. AMC bölgesinde ise Montolivo gibi bir süperstar var. Belki de takımı aldığınızda yapmanız gereken ilk şey bu oyuncuyla sözleşme yenilemeniz olmalı Sol bölgede iki tane çok iyi oyuncumuz var. Vargas ve Jovetic. Bu durumda tercih sizin. İkisi de cidden birbirinden kaliteli oyuncular. Marchionni ise sağ tarafki kaliteli futbolcumuzun adı. Ortasaha da çok kaliteli isimlerimiz var. Cidden çok kaliteliler.

Forvet: Tartısmasız iki isim var bu bölgede. Mutu ve Gilardinho. Keirrison gibi bir de yedekleri var. Problemsiz bir bölge burası. Açıkcası gol sıkıntısı yaşayacağınızı sanmıyorum. Paramız kıymetli. Bu bölgeye para harcamaya hiç mi hiç gerek yok.

Genie Scout'a Göre İlk 11:

Antrenör'e Göre İlk 11:

Son Söz:
    Fiorentina kaliteli aynı zamanda başarıya aç bir takım. Bu sene Şampiyonlar Ligine de katılıyorlar. İyi takviyelerle şampiyonlar liginde güzel yerlere gelmek zor değil. Ligde ise bütün kupalara ambargo koyan başbelası bir Inter var. İlk sezonda şampiyonluk biraz zor ama imkansız değil. Çok eğlenceli bir kariyer sizleri bekliyor. Size iyi eğlenceler...

NOT : Bu inceleme GsDoruk tarafından yapılmış olup, izinsiz yayınlanamaz!

Allons-Y L[4]mp[4]rd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    12 Şubat 2009
    Nereden
    Istanbul
    inceleme güzel olmuş doruk

Anahtar Oyuncu Yok Artık Lebron!.. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    20 Şubat 2010
    Nereden
    Balıkesir
    güzel inceleme kariyer açmak isterdim açıkcası

Genç Star tatoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    03 Haziran 2010
    Nereden
    Rize
    güzel bi kariyer olucak sanırım..başarılar..
    M.Oğuzalp Tatoğlu

Anahtar Oyuncu Yok Artık Lebron!.. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    20 Şubat 2010
    Nereden
    Balıkesir
    Alıntı tatoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kariyer değilki bu inceleme

Katılış
    01 Ağustos 2009
    Nereden
    İstanbul
    Alıntı L[4]mp[4]rd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    inceleme güzel olmuş doruk
    Sagol Mert Hatalarımı belirtirseniz sevinirim Böylece kendimi geliştiririm

Alıntı uur10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güzel inceleme kariyer açmak isterdim açıkcası
    Sağol dostum Hala hiçbir şey için geç değil. Neden kariyer açmıyorsun ki?

Alıntı tatoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum saat 3de yorum yazınca böle karmaşıklıklar oluyor herhalde Bu bir inceleme

Alıntı uur10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kariyer değilki bu inceleme
    Gece gece yorum yazınca insan bu tür karmaşıklıklar olabilir

Genç Star nrvn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    14 Mayıs 2010
    1. senem ve 32. haftadayım. İnterle aynı puandayız, averajla öndeyim. Herşey olabilir.

M.Pasqual'i satmayı düşündüm ama vazgeçip sürekli oynattım. Ortalaması 7'nin üzerinde...
    Sol kanatta sahamda Jevinic, deplasmanda Vargas oynuyor. Vargası sol bekte de kullanabiliyorum.
    Forvette Gilardino problemli bir oyuncu. 10. haftadan beri genç takımla idmana çıkıyor, oynatmıyorum. Tek forvet Mutu, yedeği ise S.Prag'dan aldığım Kadlec..
    C.Zanetti yaşlanıyor. Takıma iyi bir defansif orta saha adamı almak gerekir.
    Montolivo istikrarsız. Bir maç çok kötü bir maç çok iyi. Aslında özellikleri iyi ama benim takıma oturmadı.
    Sağ beke hile ile Maicon'u aldım.) Yoksa İnter ile baş etmek çok zor. De Silvestri de fena değil.
    Frey mükemmel bir kaleci.
    Orta sahada A.Lijajic'i de mümkün olduğu kadar oynatmaya çalışın. İyi form tutuyor.

Oyuncular gerçekten iyi. Değişik bir tecrübe oluyor. Açıkcası keyif alıyorum.
    Tek eksiği bütçesi az...

Katılış
    01 Ağustos 2009
    Nereden
    İstanbul
    Alıntı nrvn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1. senem ve 32. haftadayım. İnterle aynı puandayız, averajla öndeyim. Herşey olabilir.

M.Pasqual'i satmayı düşündüm ama vazgeçip sürekli oynattım. Ortalaması 7'nin üzerinde...
    Sol kanatta sahamda Jevinic, deplasmanda Vargas oynuyor. Vargası sol bekte de kullanabiliyorum.
    Forvette Gilardino problemli bir oyuncu. 10. haftadan beri genç takımla idmana çıkıyor, oynatmıyorum. Tek forvet Mutu, yedeği ise S.Prag'dan aldığım Kadlec..
    C.Zanetti yaşlanıyor. Takıma iyi bir defansif orta saha adamı almak gerekir.
    Montolivo istikrarsız. Bir maç çok kötü bir maç çok iyi. Aslında özellikleri iyi ama benim takıma oturmadı.
    Sağ beke hile ile Maicon'u aldım.) Yoksa İnter ile baş etmek çok zor. De Silvestri de fena değil.
    Frey mükemmel bir kaleci.
    Orta sahada A.Lijajic'i de mümkün olduğu kadar oynatmaya çalışın. İyi form tutuyor.

Oyuncular gerçekten iyi. Değişik bir tecrübe oluyor. Açıkcası keyif alıyorum.
    Tek eksiği bütçesi az...
    Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Sizin de tahmin edeceğiniz gibi oyundan oyuna taktikten taktiğe oyuncuların performansları farklılık gösterebiliyor. Pasqual defansta çok hata yapıyor. Oraya Vargas'ı koyduğumuzda da defansif anlamda çok bir şey beklememek gerekiyor Vargas'tan. Sonuçta ofansif bir oyuncu. Bence sol beke bir oyuncu mutlaka gerekiyor.

Gilardinho konusuna gelirsek.. Kariyerimde Gilardinho ilk senesinde gol kralı oldu. Sizin kariyerinizde nasıl oynuyor bilemem tabii ki Maalesef Montolivo konusunda da size katılamıyorum. Hatırladığım kadarıyla Montolivo 7.30 civarı bir ortalama ile oynuyordu kariyerimde.

Zanetti konusunda size katılmamak elde değil. Sonuçta 32 yaşında. Ayrıca gün geçtikçe özellikleri düşüyor ve bu performansını da etkiliyor. Ama ilk senelerde etkili bir performans göstermişti bende.

Takımda çok değişiklik yapmayı sevmeyenlerdenim. Takımın yapısını değiştirdik mi tekrardan toparlamak çok zor olabiliyor. İlk sezon yaptığım tek şey bir DL almak olmuştu. Bu yüzden de 10.5 milyon Poundluk bütçe bana yetmişti.

Size kariyerinizde iyi eğlenceler. Yapıcı yorumunuz için de tekrar tekrar teşekkürler.

Gelecek Vaadeden satomato - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    24 Haziran 2009
    Nereden
    Bursa
    İnceleme güzel olmuş . Eline sağlık .
    Nobody is perfect...

Emin Kahraman

Gelecek Vaadeden lincoln_bartu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    22 Mart 2008
    Nereden
    ankara
    gercekten guzel bi inceleme olmus eline saglık =)

Toplam 3 sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA