Logolar Kategorisinde ve FM 2010 Logolar Forumunda Bulunan 16 Ligin Logo Paketi F'09 Stil Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Oyunun çıkması ile ilk logo paketini yayınlıyorum.Çalışmaya yazın başından beri devam etmekteydim.Sonunda o gün geldi ve projem yayında. Yapımcı: Abdullah ...
Oyunun çıkması ile ilk logo paketini yayınlıyorum.Çalışmaya yazın başından beri devam etmekteydim.Sonunda o gün geldi ve projem yayında.
Yapımcı: Abdullah Başlık
Stil:F'09
Dosya boyutu: 9,5 mb
Prewiew için Oleyy(Ahmet)'e teşekkürler.
-Pakette hangi ligler var-
Almanya
Belçika
Fransa
İtalya
İspanya
Türkiye
İngiltere
Hollanda
Ülkelerinin 1. ve 2. ligleri mevcuttur.
Kurulum;
Dosyayı bilgisayarınıza indirdikten sonra,
C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adı\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2010\graphics\logos
içine atmanız gerekiyor.
Bu işlemi gerçekleştirdikten sonra,
C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adı\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2010 içindeki 'Cache' adlı klasörü siliniz.
Cache dosyasını silme [Açıklayıcı anlatım]
LİNK:
http://hotfile.com/dl/61126853/a630b...aketi.rar.html
rar şifresi : FMGraphics
FMGraphics.Net ismi geçmesi şartıyla yayınlanmasında sorun yoktur.
Toplamda 8000+ indirlmiştir
Oyun çıkmadan logo paketi hazırEline sağlık Abdullah, sabitlendi.
Tanıtım resmi için de Ahmet'e teşekkürler.
Facebook | Twitter
ÇEVİRİ TAMAMEN BİTMEDEN, YANİ %100 OLMADAN YAYINLANMAYACAKTIR. ÖN SÜRÜM VS. YAPILMAYACAKTIR. TEK SÜRÜM OLACAKTIR. (HATALI ÇEVİRİLER OLMASI DURUMUNDA 2. SÜRÜM ÇIKARTILABİLİR.)
ÇEVİRİNİN YÜZDE DURUMU, ÇEVİRMEN DOSYAYI E-POSTA ADRESİNE GÖNDERDİĞİ ANDA GÜNCELLENMEKTEDİR.NEDEN GÜNCELLENMİYOR SORULARININ ANLAMSIZ OLDUĞUNU BELİRTMEK GEREKİR.
YAMANIN YAYINLANMA TARİHİ, ÇEVİRİ ÇALIŞMASININ BİTECEĞİ GÜNDÜR. NET BİR BİTİŞ TARİHİ ASLA VERİLMEMEKTEDİR, FAKAT ÇEVİRİNİN GİDİŞATINDAN ÇIKARIMLAR YAPILABİLİR.
Oyun çıkmadı ama yinede olsun.Emeğine sağlık
FMG FM 2010 içinde farkını şimdiden göstermeye başladı. Elinize sağlık Abdullah
Kavgamsın, Sevdamsın, Davamsın, YaLnızLığımsın, KimsesizLiğimsin, Öfkemsin, Sevgimsin, Sen benim Yüreğimsin…
Hüznümde göz pınarLarımdaki bir damLa yaşsın,
Sevincimde havaya kaLkan yumruğum,
Boş vermişLiğimde beni yeniden hayata bağlayansın.
KaLbimi fetheden Sarının Laciverte sevdasını karşılayabilen yegâne sözcüksün FeNeRBaHÇeM..!!
Oyunun demosu çıktı arkadaşlar
Ben teşekkür ederim.
Sağol Tolga![]()
Elinize sağlık
İletişim:burak_w0@hotmail.com
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)