ca pa larla falan oynandýmý acaba ?
FM 2011 Dosyalar Kategorisinde ve FM 2010 Dosyalar Forumunda Bulunan FM 2010 01 Þubat 2011 Transfer Güncellemesi Versiyon 2 Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu Ýçerigi Kýsaca ->> Evet Arkadaþlar Sizlere Daha Öncedende Paylaþtýðým FM 2010 Ýçin 01 Þubat 2011 yamasýnýn Az Hatalý Yani V2 sini Paylaþýyorum. Bu ...
Evet Arkadaþlar
Sizlere Daha Öncedende Paylaþtýðým FM 2010 Ýçin 01 Þubat 2011 yamasýnýn
Az Hatalý Yani V2 sini Paylaþýyorum.
Bu Yamada Tüm Liglerin Transferleri %95 Yapýlmýþtýr.
Tabii Önceden de Dediðim Gibi 10.3 Patch i Olmazsa Olmazýmýz
10.3 Patch Link : Download Football Manager 2010 Patch 10.3.0 - This is the latest patch for the game Football Manager 2010 - Softpedia
Ýndirmek Ýçin :
1-Sol Tarafta Olan Download a Basýn
2-Softpedia Secure Download (US) - Retail [EXE]
veya Softpedia Secure Download (US) - Digital [EXE] týklayýn
3- Bi kaç saniye Bekledikten Sonra Download Edebilirsiniz.
Bu Yama Ýçin Yine 6-7 Saatimi Harcadým Lütfen Emek Karþýlýðýný Verin. =)
Link : File Hosting - Web Hosting - Dedicated Server
Alternatif 1 : http://rapidshare.com/files/44572243...2_Yasin052.rar
Alternatif 2 : Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!
Alternatif 3 : Hotfile.com: One click file hosting: FM 2010 1 ŞUBAT 2011 Güncellemesi V2 Yasin052.rar
KURULUM : Rardan Çýkardýðýnýz Dosyayý
"Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2010\editor data" içerisine atýnýz.
Çalýþmaz Ýse :
"C:\Documents and Settings\Kullanýcý Adýnýz\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2010\cache" klasörünü boþaltýnýz.
SÝZLERDEN ÝSTEÐÝM BAÞKA BÝR SÝTEDE PAYLAÞIRKEN LÜTFEN ALINTI DEYÝN ÇALINTILIK YAPMAYIN!
YORUMLARINIZI BEKLÝYORUM.
ßy Yasin52
Usta indirdim sorunsuz çalýþýyor. Ellerine saðlýk.
Özellikle FM 2011 türkçe çalýþmalarýnýn durumu yüzünden FM 2011 den soðumama neden olduðu þu sýralar; en azýndan FM 2010 la oyalanalým derken, bu transfer yamanla imdada yetiþtin =)
Ne diyeyim allah razý olsun.
KardeþLerim Þu an OkuLLa Uðraþtýðým Ýçin Her Hafta SonLarý Gece Saat 12 ye Kadar ÇaLýþýyorum. Elimden Geleni Yapmaya ÇaLýþýyorum Ama v3 ün Çýkmasý En Kýsa Sürede Çýkmaz Fakat Daha HýzLý Sürede Çýkartmaya ÇaLýþýyorum .
v3 yamaýnda çalýþýyormu þimdi anlamdým ???
kardeþim ben senin þubat güncellemeni kurduktan sonra spikerim ingilizce oldu(daha önce full türkçeydi) oyundaki türkçeleþtrme olaný %90 dý þimdi baya ing. oldu bu nasýl düzelr?
yasin akbas kým arkadas ya 2 tane war bide ne ayaktýr anlamadým editorden kendýnmý yaptýn
Bu iki mesaj art arda yazýldýðý için birleþtirilmiþtir.
herkes yasin akbas ý aratsýn oyunda
YEÞÝL KIRMIZI HAYATIN ANLAMI
benmde spikerim ing oldu yardýmcý olursan sevinirim.
Þu an 1 kiþi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)