Tavşanlı Linyit Spor'u çıkarıp yerine Uşaksporu attım ismindede düzenleme yaptım bu arada böyle sorunların yeri burası değil "Teknik Yardım Hattı" bir dahaki sefere dikkatli olman dileğiyle keyifli oyunlar...
İNDİRMEK İÇİN TIKLA
![]()
FM 2011 Dosyalar Kategorisinde ve FM 2010 Dosyalar Forumunda Bulunan Database isteği Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> bana birisi tff 2.lige usaksporu atabilirmi ? (onun yerine baska bir herangi takimi cikarabilir tabii) usaksporla oynamak istiorum ama editorla ...
bana birisi tff 2.lige usaksporu atabilirmi ? (onun yerine baska bir herangi takimi cikarabilir tabii)
usaksporla oynamak istiorum ama editorla bi türlü yapamadim.
anlayan bi hayir yapsinda sonra databasei bi zahmet upload etsin![]()
Tavşanlı Linyit Spor'u çıkarıp yerine Uşaksporu attım ismindede düzenleme yaptım bu arada böyle sorunların yeri burası değil "Teknik Yardım Hattı" bir dahaki sefere dikkatli olman dileğiyle keyifli oyunlar...
İNDİRMEK İÇİN TIKLA
![]()
Kavgamsın, Sevdamsın, Davamsın, YaLnızLığımsın, KimsesizLiğimsin, Öfkemsin, Sevgimsin, Sen benim Yüreğimsin…
Hüznümde göz pınarLarımdaki bir damLa yaşsın,
Sevincimde havaya kaLkan yumruğum,
Boş vermişLiğimde beni yeniden hayata bağlayansın.
KaLbimi fetheden Sarının Laciverte sevdasını karşılayabilen yegâne sözcüksün FeNeRBaHÇeM..!!
Bu yaptığınız aktarmaları falan hangi program ile yapıyorsunuz ?
Kavgamsın, Sevdamsın, Davamsın, YaLnızLığımsın, KimsesizLiğimsin, Öfkemsin, Sevgimsin, Sen benim Yüreğimsin…
Hüznümde göz pınarLarımdaki bir damLa yaşsın,
Sevincimde havaya kaLkan yumruğum,
Boş vermişLiğimde beni yeniden hayata bağlayansın.
KaLbimi fetheden Sarının Laciverte sevdasını karşılayabilen yegâne sözcüksün FeNeRBaHÇeM..!!
Pardon arkadaşım ama data editör nerde acaba ?
Edit : Buldumama c++ hatası veriyor ...
allah razi olsun sizden. cok tesekkür ederim![]()
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)