twitter facebook steam
Konuda toplam 5 mesaj bulunuyor.

Kariyer Sırasında Takım Değişikliği

FM 2011 Dosyalar Kategorisinde ve FM 2010 Dosyalar Forumunda Bulunan Kariyer Sırasında Takım Değişikliği Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Arkadaşlar 2 sezondur Göteborg'u çalıştırıyorum, az önce üçüncü sezona başladım. Kulübün beklentisi "orta sıranın üzerinde takıl, adına yakışanı yap" idi. ...

Genç Star wassermann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    06 Aralık 2009

Kariyer Sırasında Takım Değişikliği

Arkadaşlar 2 sezondur Göteborg'u çalıştırıyorum, az önce üçüncü sezona başladım. Kulübün beklentisi "orta sıranın üzerinde takıl, adına yakışanı yap" idi. İlk sezon şampiyonluğu son maçta kaybettik, beklentileri fazlasıyla karşıladık fakat şampiyonluğu kaçırdığımız için tribe girdiler. İkinci sezon ikinciye 19 puan fark atarak şampiyon olduk. Sezon sonu 3 yıllık sözleşme imzaladım. İş merkezinde hiçbir şey görünmüyor.

Norveç'te bir takıma gitmek istiyorum, yeni kariyer açmadan bunu yapmak mümkün değil mi?

Genç Star djaxicocuq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    19 Mart 2010
    Alıntı wassermann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar 2 sezondur göteborg'u çalıştırıyorum, az önce üçüncü sezona başladım. Kulübün beklentisi "orta sıranın üzerinde takıl, adına yakışanı yap" idi. İlk sezon şampiyonluğu son maçta kaybettik, beklentileri fazlasıyla karşıladık fakat şampiyonluğu kaçırdığımız için tribe girdiler. İkinci sezon ikinciye 19 puan fark atarak şampiyon olduk. Sezon sonu 3 yıllık sözleşme imzaladım. İş merkezinde hiçbir şey görünmüyor.

Norveç'te bir takıma gitmek istiyorum, yeni kariyer açmadan bunu yapmak mümkün değil mi?

geÇersİn ancak ya boŞa dÜŞen takim bekleyeceksİn yada hİle yapacaksin.. Hİleden kastim atiyorum geÇmek İstedİĞİn takimin yerİne yenİ karİyer aÇarsin daha sonra aÇdigin o yenİ karİyerden futbolu birakirsin o takim boŞta kalir bÖylece sana İŞ olanaĞi aÇilir. Gİder o takima ÇaliŞmak İstersİn kabul ederlerse zaten takimin baŞina geÇİrİrler.

Anahtar Oyuncu Ayberk Özkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    22 Şubat 2008
    Nereden
    İstanbul
    Alıntı wassermann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar 2 sezondur Göteborg'u çalıştırıyorum, az önce üçüncü sezona başladım. Kulübün beklentisi "orta sıranın üzerinde takıl, adına yakışanı yap" idi. İlk sezon şampiyonluğu son maçta kaybettik, beklentileri fazlasıyla karşıladık fakat şampiyonluğu kaçırdığımız için tribe girdiler. İkinci sezon ikinciye 19 puan fark atarak şampiyon olduk. Sezon sonu 3 yıllık sözleşme imzaladım. İş merkezinde hiçbir şey görünmüyor.

Eğer Norveç Ligi seçili değilse Norveç'te bir kulübe gitmen imkansızdır..

Gelecek Vaadeden BeyazKin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    29 Kasım 2009
    Nereden
    Antalya
    norveç liginde napcan

Gelecek Vaadeden tuny41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    27 Aralık 2009
    Nereden
    Kocaeli , Turkey
    Alıntı BeyazKin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    norveç liginde napcan
    zevkler ve renkler tartışılmaz
    #7 RICARDO QUARESMA
    #14 GUTI HERNANDEZ

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA