Teşekkürler...
FM 2011 Dosyalar Kategorisinde ve FM 2010 Dosyalar Forumunda Bulunan Oyuncuyu Nerde Oynatağını Gösteren Araç ! (EXCEL) Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Hangi oyuncuyu nerede oynatacağınıza karar veremiyor musunuz? Takımınız kadro zenginliğine rağmen bilinmezlik yüzünden düşük form grafiği mi çiziyor. ? Aradığınız ...
Hangi oyuncuyu nerede oynatacağınıza karar veremiyor musunuz? Takımınız kadro zenginliğine rağmen bilinmezlik yüzünden düşük form grafiği mi çiziyor. ? Aradığınız şey bende Yabancı forumlarda çokça paylaşılan bir dosyayı ben de burada paylaşmaya karar verdim. Yapmanız gereken tek şey , oyuncunun adını ve özelliklerini kutucuklara yazmak. Bu sayede hazırlanan karışık program size nerede oynatacağınızı gösterecek Sakın mavi ile yazılan bölümleri değiştirmeye çalışmayın. Umarım size yardımcı olur Kendi kadromda denedim , resim aşağıda. Advanced forvet ile 10 maçta 4 gol atan Tevez, Targetman ve Trequartista oynadığı dönemlerde gol patlaması yaptı ve şu anda 31 maçta 29 gole ulaştı. Fabregas'ı ise AMC pozisyonunda çalıştırdım ve şu anda harika bir oyuncuya sahibim.
LİNK:2shared - download ProZone's FM10 Squad Analysis Tool v.4.xlsx
Lütfen bir teşekkürü çok görmeyin
Alıntıdır.
Gücüne güç katmaya geldik,
Formanda ter olmaya geldik,
Beşiktaş seninle ölmeye geldik.. BEŞİKTAŞ
Barbaros meydanında dün gibi sevdan,
Derin bir nefes çektik abbasağadan,
Bir umudum sensin anlıyormusun,
Hayat yaşanmıyor ki senle olmadan Beşiktaş seninle ölmeye geldik.. BEŞİKTAŞ
Teşekkürler...
.
.
.BU İMZAYA ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR
Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 30.10.2008 tarih ve 2008/666 nolu kararı gereği bu imza TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'nca engellenmiştir.
Teşekkürler.
Akıllı olmak birşey değil, mühim olan o aklı yerinde kullanmaktır.
Teşekkürler
"Kaç gol attığımın bir önemi yok,önemli olan onları nasıl attığım."
"Eğer Ajax alt yapısında oynuyorsanız zaten büyük bir yıldızsınız demektir."
İBRAHİMOVİÇ
Central Defenderden sonrasının formülü bozulmuş.Kontrol edermisin...
.
.
Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 30.10.2008 tarih ve 2008/666 nolu kararı gereği bu imza TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'nca engellenmiştir.
Sorun bendeymiş excel 2003 kullandığım için formülleri kısıtladı.
.
.
Gücüne güç katmaya geldik,
Formanda ter olmaya geldik,
Beşiktaş seninle ölmeye geldik.. BEŞİKTAŞ
Barbaros meydanında dün gibi sevdan,
Derin bir nefes çektik abbasağadan,
Bir umudum sensin anlıyormusun,
Hayat yaşanmıyor ki senle olmadan Beşiktaş seninle ölmeye geldik.. BEŞİKTAŞ
Dün denedim güzel sayılır ama biraz yanlış gibi geldi bana.Mehmet Topuz'un markaj ve top kapması çok düşük olduğu halde bal-winning mc ve defansif kanatta iyi olduğunu gösteriyor.Bense ortasaha geniş olarak kullanıyorum.Ya ben yanlış biliyorum ya formülde bi eksiklik var.Genel olarak çok güzel program denemenizi tavsiye ederim tek tek özellik yazmaktan sıkılmıycaksanız![]()
.
.
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)