anlamadım ben, tam olarak ne işimize yarayacak bu filtre, açıklayabilirmisin?
FM 2011 Dosyalar Kategorisinde ve FM 2010 Dosyalar Forumunda Bulunan RockerMan-Best Filters v2.0(FM2010'un En Geniş Filtresi) Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> RockerMan-Best Filter v2.0 Evet arkadaşlar Rockerman-Best Filters v2.0 ile karşınızdayım oyun başladıktan kısa bir süre sonra sizlere Rockerman v1.0 Filtresini ...
RockerMan-Best Filter v2.0
Evet arkadaşlar Rockerman-Best Filters v2.0 ile karşınızdayım oyun başladıktan kısa bir süre sonra sizlere Rockerman v1.0 Filtresini sunmuştum..
Bu seferki filtremiz tahminime göre şuana kadar FM2010 için yapılmış en geniş kapsamlı oyuncu filtresidir..Az sonra okuyacaklarınızla ne demek istediğimi ve haklı olduğumu daha iyi anlıyacaksınız,lafı uzatmadan Filtreyi anlatıyım;.
RockerMan-Best Filtersv2.0 İçeriği;
-Kaleci(GK)
-Defans Göbek(DC)
-Oyuna Top Sokan Defans(DC)
-Bek(D-RL)
-Geri Kanat(WB-RL)
-Defansif Ortasaha(DM-C)
-Ortasaha Göbek(MC)
-Çok Yönlü Ortasaha(MC)
-Oyun Kurucu(MC)
-Ofansif Ortasaha(AMC)
-10 Numara(AMC)
-Fırsatçı Golcü(ST-FC)
-Hedef Adam(ST)
Şuan filternin içeriği bunlar ile sınırlı ancak kısa zaman sonra Filtreyi tüm secenekler yani toplam 29 çesit oyuncu seçeneğiyle karşınızda olucam.
Çogunuzun bildiğine eminim ancak bu "Oyuna top sokan defans,Fırsatçı Golcü,Çok yönlü ortsaha vb.mevkiler neler diye sorucak olursanız bunlar bize FM2010 ile gelen yeni seceneklerdir.Geçtiğimiz serilerde oyuncu komutlarının yanında bunlar mevcut değildi.Zaten taktiğinizi kendiniz yapıyorsanız yani Taktik sihirbazını kullanıyorsanız bunları bilmemenize imkan yok..
ÖNEMLİ;;
Bu filtreyi ilk defa burada yayınlıyorum.Yapımı tamamen bana ait olup,sizlere oyuncu aramada yardımcı olmak amacıyla yapılmıstır.Hiçbir şekilde bir alıntı mevcut değildir sadece oyunumuzun verilerinden yaralanılmıştır..
Filtre değerlerini oyuncu kalitesi,takım kalitesi,bütçenize göre değiştirmenizde fayda vardır,benim verdiğim değerler o mevkide oynuyabilicek en iyi oyuncuları gösterir.Zaten filterin sonucunda bulduğumuz oyuncuların açık konuşuyorum %99 u 7.00 ortalamasının üzerindedir..
Gösterdiğiniz saygı ve ilgiden dolayı teşekür ederim...
Kurulum:
İndirdiğiniz klasörün içindeki dosyaları Belgelerim/Sports İnteractive/Football Manager 2010/Filters klasörünün içine atmanız yeterlidir..
Rar Şifresi:fmgraphics.net
İndirme Linki;
4shared.com - online file sharing and storage - download RockerMan-Best Filters v2.0.rar
Alternatif Link;
Download RockerMan Best Filters v2.0.rar
anlamadım ben, tam olarak ne işimize yarayacak bu filtre, açıklayabilirmisin?
Teşekkürler.Güzel paylaşım
Kendi şampiyonluk kutlamanda bile senden 30 puan geride kalan
Galatasaray aklındaysa hala; büyük olan sen değil aklında olandır..Uzun bir süre yokum...
Tesekkurler, ozellikle cok yonlu ortasaha mevkisinde cok sikinti cekiyordum isime yarayacagimi dusunuyorum, diger versiyonunu da 4 gozle bekliyorum![]()
Bu filtre bizlere sadece ortsaha,defans,santrafor gibi oyuncularmızı bulmamızı sağlamıyor.Bu filtreyi yapmaktaki amacım oyuncuları mevkilerinin yanısıra yaptığı görevlere göre bulmak.Şöyle örnek vereyim bir ortasaha oyuncusu ortsahaya koydun tamam ama bu oyunucun görevini ayarlamazsan istediğin verimi alamazsın..Her mevki için gereksinimler oluğu gibi her mevkinin görevleri içinde gereksinimler wardır.Bu gereksinimler mevkilerde değiştiği gibi,bit mevkideki görevler arasındada değişir.....Umarım açıklaya bilmişimdir.!!
Taktik ekranında oyuncu komutlarına geldiğinde oyuncunun adına tıklarsan sağ tarafta pencere açılır.Yukarıdan mesela çok yönlü ortasahayı seçersen aşağıda o oyuncuda olması gereken özellikler otomatik olarak işaretlenir.Yine aynı şekile her pozisyon için hangi özelliklerin olması gerektiğini bu şekilde görebilirsiniz.Senin hazırladığın sanırım ordaki özelliklere göre bir filtre.Uğraşmışsın emek için teşekkürler ama ben dahil birçok kişi bu şekilde oyuncu arıyordur zaten ....
.
.
.BU İMZAYA ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR
Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 30.10.2008 tarih ve 2008/666 nolu kararı gereği bu imza TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'nca engellenmiştir.
teşekkürler, emeğine sağlık.
oyundaki wonderkid'leri bulan bir program varmı ?
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)