teşekkürler![]()
FM 2011 Dosyalar Kategorisinde ve FM 2010 Dosyalar Forumunda Bulunan FM 2010 Kayıtlı Oyun Editörü [Türkçe] ! FMG Farkıyla Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Editör Yapımcısı : BraCa Çeviri ve Düzenleme : Razor_332 Tanım : FM ReaLTimeEditör bir Kayıtlı Oyun editörüdür bu program sayesinde ...
Editör Yapımcısı : BraCa
Çeviri ve Düzenleme : Razor_332
Tanım : FM ReaLTimeEditör bir Kayıtlı Oyun editörüdür bu program sayesinde kayıtlı oyununuzda çeşitli düzenlemeler yapabilirsiniz. Fmgraphis farkıyla büyük bir bölümü Türkçeleştirilmiş çalışma ile kullanım daha kolaylaştırıldı !
Görüntüler :
![]()
![]()
Kullanım : İndirdiğiniz dosyayı rar'dan çıkarın klasör içine girerek "FMRTE" adlı uygulamayı çalıştırın tabi daha önce FM 2010'dan kayıtlı oyununuzu açın daha sonra program içinden "Oyun Aç" butonuna basın ve artık oyununuzu editleyebilirsiniz.
İndirme Linki :
Uyarı ! : Çeviri tarafımca yapılmış olup izin alınmadan hiç bir TÜRK FM sitesinde izinsiz yayınlanması yasaktır !
Tüm versiyonlarda çalışam Editör Linki ===> http://www.fmgraphics.net/forum/fm-2...son-surum.html
Rar Şifresi :
Kod:www.fmgraphics.net
Kavgamsın, Sevdamsın, Davamsın, YaLnızLığımsın, KimsesizLiğimsin, Öfkemsin, Sevgimsin, Sen benim Yüreğimsin…
Hüznümde göz pınarLarımdaki bir damLa yaşsın,
Sevincimde havaya kaLkan yumruğum,
Boş vermişLiğimde beni yeniden hayata bağlayansın.
KaLbimi fetheden Sarının Laciverte sevdasını karşılayabilen yegâne sözcüksün FeNeRBaHÇeM..!!
teşekkürler![]()
Sen ne kadar anlatırsan anlat, senin anlattığın karşındakinin anladığı kadardır...
Bunu görmemiştim türkçesini yüklerim madem sağol![]()
FMG farkı !
Çok teşekkürler.
Harikasın Melih abi.
Teşekkürler.
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)