FM 2011 Dosyalar Kategorisinde ve FM 2010 Dosyalar Forumunda Bulunan FM 2010 Kayıtlı Oyun Editörü [Türkçe] ! FMG Farkıyla Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> süpersin Melih abi bu cok iyi oldu heryerde bunu aradım rastgele burda buldum hemde daha fazlasını cok tesekkür ederim......
süpersin Melih abi bu cok iyi oldu heryerde bunu aradım rastgele burda buldum hemde daha fazlasını cok tesekkür ederim...
Kavgamsın, Sevdamsın, Davamsın, YaLnızLığımsın, KimsesizLiğimsin, Öfkemsin, Sevgimsin, Sen benim Yüreğimsin…
Hüznümde göz pınarLarımdaki bir damLa yaşsın,
Sevincimde havaya kaLkan yumruğum,
Boş vermişLiğimde beni yeniden hayata bağlayansın.
KaLbimi fetheden Sarının Laciverte sevdasını karşılayabilen yegâne sözcüksün FeNeRBaHÇeM..!!
teşekkürler
abi FMRTE dosyası bozuk calısmıo hata raporu gonder falan diyor yardım edebilirmisiniz arkadaşlar!!!
Teşekkürler
Teşekkürler..
"Sarı-Kırmızılı renklere küçüklükten beri hayrandım. Galatasaray İzmir'e geldiğinde okuldan kaçar, maça giderdim. Bence Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş, köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığım ile her zaman gurur duyarım.." Metin OKTAY
FMG gene attı golü![]()
Gücüne güç katmaya geldik,
Formanda ter olmaya geldik,
Beşiktaş seninle ölmeye geldik.. BEŞİKTAŞ
Barbaros meydanında dün gibi sevdan,
Derin bir nefes çektik abbasağadan,
Bir umudum sensin anlıyormusun,
Hayat yaşanmıyor ki senle olmadan Beşiktaş seninle ölmeye geldik.. BEŞİKTAŞ
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)