twitter facebook steam
Toplam 2 sayfa 12 SonuncuSonuncu
Konuda toplam 12 mesaj bulunuyor.

FM 2009 Türkçe yama sorunu

FM 2010 Türkçeleştirme Çalışmaları Kategorisinde ve FM 2009 Türkçe Forumunda Bulunan FM 2009 Türkçe yama sorunu Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> arkadaşlar vista kullanıyorum. 4.2 türkçe yamasını birtürlü kuramadım. lütfen yardım edin bana. denemediğim yol kalmadı ama olmuyor işte....

Genç Star canilkerdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    29 Ağustos 2009
    Nereden
    trabzon

FM 2009 Türkçe yama sorunu

arkadaşlar vista kullanıyorum. 4.2 türkçe yamasını birtürlü kuramadım. lütfen yardım edin bana. denemediğim yol kalmadı ama olmuyor işte.

MeLih Razor_332 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    14 Aralık 2008
    Nereden
    The Paris of the East
    Kuramadım derken ne tür bi hatayla karşılaştın birde oyunun kurulu olduğu dizini söylermisin

Kavgamsın, Sevdamsın, Davamsın, YaLnızLığımsın, KimsesizLiğimsin, Öfkemsin, Sevgimsin, Sen benim Yüreğimsin…
    Hüznümde göz pınarLarımdaki bir damLa yaşsın,
    Sevincimde havaya kaLkan yumruğum,
    Boş vermişLiğimde beni yeniden hayata bağlayansın.
    KaLbimi fetheden Sarının Laciverte sevdasını karşılayabilen yegâne sözcüksün FeNeRBaHÇeM..!!

Katılış
    29 Ağustos 2009
    Nereden
    trabzon
    dostum oyun c'de program fileste yüklü. 9.3 yaması yüklü. acaba hangi klasörü göstermem gerekiyor. yüklemede sorun çıkmıyor ama oyunu açtığımda türkçe olmuyor malesef.

Katılış
    14 Aralık 2008
    Nereden
    The Paris of the East
    Cacheyi silmeyi denednmi?

Kavgamsın, Sevdamsın, Davamsın, YaLnızLığımsın, KimsesizLiğimsin, Öfkemsin, Sevgimsin, Sen benim Yüreğimsin…
    KaLbimi fetheden Sarının Laciverte sevdasını karşılayabilen yegâne sözcüksün FeNeRBaHÇeM..!!

Katılış
    29 Ağustos 2009
    Nereden
    trabzon
    cache dosyasını bulşamadım bitürlü. vistada görünmüyor. aratıyorum yinede görünmüyor. gizli dosyaları açmama rağmen ytinede yok cache dosyası.

Katılış
    14 Aralık 2008
    Nereden
    The Paris of the East
    Alıntı canilkerdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cache dosyasını bulşamadım bitürlü. vistada görünmüyor. aratıyorum yinede görünmüyor. gizli dosyaları açmama rağmen ytinede yok cache dosyası.
    Vistayı tam anlamıyla kullanmadığım için bir bilgim yok yetkililer bu konuyla ilgileniler sorununa çözüm bulunur onlardan cevap gelmesin bekle

tanısan iyi admindir Marooned - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    20 Haziran 2007
    Vistada cache için :

Öncelikle C'ye giriyoruz, ardından kullanıcılara, ardından kullanıcı adımıza giriyoruz.
    Burada Appdata adlı klasöre, oradan roaming'e, oradan sports interactive'ye, ve sonra football manager 2009 klasörüne ulaşıyoruz.

Not : Bazı dosyalar gizli konumunda. Bunun için de "gizli dosya ve klasörleri göster" seçeneğini işaretlemeniz gerekmekte.
    forumumuzda sizi rahatsız eden, ya da başkasına rahatsızlık verebileceğini düşündüğünüz bir mesaj gördüğünüzde lütfen mesajın altında bulunan "moderatörlere bildir" butonundan mesajı bizlere ulaştırın.

Katılış
    29 Ağustos 2009
    Nereden
    trabzon
    sağol dostum cache dosyasınıda sildim ama sonuç yine aynı malesef. az bir kısmı türkçe oldu sadece. mesela hazırlık maçı yazıyor. stad isimleri türkçe gerisi yine aynı

tanısan iyi admindir Marooned - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    20 Haziran 2007
    Oyunu doğru klasöre kurduğundan emin ol. İnternetten indirilen ripli oyunlarda, oyun farklı klasöre kurulmuş oluyor dolayısıyla Türkçe yanlış yere kurulmuş oluyor setup haliyle.
    forumumuzda sizi rahatsız eden, ya da başkasına rahatsızlık verebileceğini düşündüğünüz bir mesaj gördüğünüzde lütfen mesajın altında bulunan "moderatörlere bildir" butonundan mesajı bizlere ulaştırın.

Katılış
    29 Ağustos 2009
    Nereden
    trabzon
    oyun orjinal dostum. c/program files/sports inter../fm 2009 klasörünü gösteriyorum .

Toplam 2 sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA