Kuramadım derken ne tür bi hatayla karşılaştın birde oyunun kurulu olduğu dizini söylermisin
FM 2010 Türkçeleştirme Çalışmaları Kategorisinde ve FM 2009 Türkçe Forumunda Bulunan FM 2009 Türkçe yama sorunu Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> arkadaşlar vista kullanıyorum. 4.2 türkçe yamasını birtürlü kuramadım. lütfen yardım edin bana. denemediğim yol kalmadı ama olmuyor işte....
arkadaşlar vista kullanıyorum. 4.2 türkçe yamasını birtürlü kuramadım. lütfen yardım edin bana. denemediğim yol kalmadı ama olmuyor işte.
Kuramadım derken ne tür bi hatayla karşılaştın birde oyunun kurulu olduğu dizini söylermisin
Kavgamsın, Sevdamsın, Davamsın, YaLnızLığımsın, KimsesizLiğimsin, Öfkemsin, Sevgimsin, Sen benim Yüreğimsin…
Hüznümde göz pınarLarımdaki bir damLa yaşsın,
Sevincimde havaya kaLkan yumruğum,
Boş vermişLiğimde beni yeniden hayata bağlayansın.
KaLbimi fetheden Sarının Laciverte sevdasını karşılayabilen yegâne sözcüksün FeNeRBaHÇeM..!!
dostum oyun c'de program fileste yüklü. 9.3 yaması yüklü. acaba hangi klasörü göstermem gerekiyor. yüklemede sorun çıkmıyor ama oyunu açtığımda türkçe olmuyor malesef.
Cacheyi silmeyi denednmi?
Kavgamsın, Sevdamsın, Davamsın, YaLnızLığımsın, KimsesizLiğimsin, Öfkemsin, Sevgimsin, Sen benim Yüreğimsin…
KaLbimi fetheden Sarının Laciverte sevdasını karşılayabilen yegâne sözcüksün FeNeRBaHÇeM..!!
cache dosyasını bulşamadım bitürlü. vistada görünmüyor. aratıyorum yinede görünmüyor. gizli dosyaları açmama rağmen ytinede yok cache dosyası.
Vistada cache için :
Öncelikle C'ye giriyoruz, ardından kullanıcılara, ardından kullanıcı adımıza giriyoruz.
Burada Appdata adlı klasöre, oradan roaming'e, oradan sports interactive'ye, ve sonra football manager 2009 klasörüne ulaşıyoruz.
Not : Bazı dosyalar gizli konumunda. Bunun için de "gizli dosya ve klasörleri göster" seçeneğini işaretlemeniz gerekmekte.
forumumuzda sizi rahatsız eden, ya da başkasına rahatsızlık verebileceğini düşündüğünüz bir mesaj gördüğünüzde lütfen mesajın altında bulunan "moderatörlere bildir" butonundan mesajı bizlere ulaştırın.
sağol dostum cache dosyasınıda sildim ama sonuç yine aynı malesef. az bir kısmı türkçe oldu sadece. mesela hazırlık maçı yazıyor. stad isimleri türkçe gerisi yine aynı![]()
Oyunu doğru klasöre kurduğundan emin ol. İnternetten indirilen ripli oyunlarda, oyun farklı klasöre kurulmuş oluyor dolayısıyla Türkçe yanlış yere kurulmuş oluyor setup haliyle.
forumumuzda sizi rahatsız eden, ya da başkasına rahatsızlık verebileceğini düşündüğünüz bir mesaj gördüğünüzde lütfen mesajın altında bulunan "moderatörlere bildir" butonundan mesajı bizlere ulaştırın.
oyun orjinal dostum. c/program files/sports inter../fm 2009 klasörünü gösteriyorum .
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)