teşekkürler
FM 2010 Türkçeleştirme Çalışmaları Kategorisinde ve FM 2009 Türkçe Forumunda Bulunan Fm 2009 %100 Türkçe Spiker Yayında!!! Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Öncelikle Şunu Söyliyeyim Bir Kaç Sitede Buna Benzer %100 Spker Diye Görebilirsiniz...Fakat ONlar Bunlardan Tamamen Farklıdır! Bu spikeri Bizzat Kendim ...
Öncelikle Şunu Söyliyeyim Bir Kaç Sitede Buna Benzer %100 Spker Diye Görebilirsiniz...Fakat ONlar Bunlardan Tamamen Farklıdır! Bu spikeri Bizzat Kendim Tasarladım
Dosya Türü: Spiker
Yapımcı:Forzaslan_26
Özellikler- Oyun Tamamiyle %100 Türkçe Spikerden Oluşmaktadır
- Çeviriler Türkçe'nin ve oyunun kendi orjinalliğine göre düzenlenip, çevirildi.
- Oyuna zevk verecek, heyecanlandıracak kelimeler ve cümle kurguları eklendi, buna göre çeviriler yapıldı.
-Hakem hataları,gol,şutlar,takımın atağa kalkması,ofsaytlar,fauller,kartlar,frikikler vs. birçok cümle Türkçe'ye çevirilmiştir.
-Oyuna Mizahi Spiker Cümleleri Katılmıştır{Yuh!Onu Nasıl Kaçırdın,Uzaylı Gelse Bu Penaltıyı Atamaz}
-Kurgu Değişiminde Yeni Cümleler Eklendi{Şimdi Daha Atak Oynayacaklar En İyi Savunma Hücumdur,... Bir Takım Bu KAdar mı Korkak Oynar}
-Futbolcunun Durumuna Göre KOnuşmalar eklenmiştir{Mermi Gibi Kafa Çıkartıyor...,, Uçtu Geldi Kafayı Çaktı}
-Ve Buna Benzer Pek Çok Yenilik..
peki bu yama nasıl kurulur ?
FM 2009 kurulu olan bilgisayarınızda herhangi bir sürüm ile bu paketi kullanabilirsiniz.
Rarlı dosya içerisinden çıkan dosyayı;
"C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2009\data\match events" içerisine atıp, üzerine yazılsın mı sorusuna evete basarsanız Türkçe Spiker kurulmuş olur.
Yama Sahibi:Forzaslan_26
bu yamanın v4 e bir zararı dokunurmu?
Teşekkürler..
CaNaVaR2o
Lord
Lima Lima
Teşekkürler.
Kavgamsın, Sevdamsın, Davamsın, YaLnızLığımsın, KimsesizLiğimsin, Öfkemsin, Sevgimsin, Sen benim Yüreğimsin…
Hüznümde göz pınarLarımdaki bir damLa yaşsın,
Sevincimde havaya kaLkan yumruğum,
Boş vermişLiğimde beni yeniden hayata bağlayansın.
KaLbimi fetheden Sarının Laciverte sevdasını karşılayabilen yegâne sözcüksün FeNeRBaHÇeM..!!
saolasın kardeşim çalışmalarının devamını dilerim![]()
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)