Düzeltilmiştir.
FM 2010 Türkçeleştirme Çalışmaları Kategorisinde ve FM 2009 Türkçe Forumunda Bulunan Çeviri Hataları Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Resimde çizgi içinde belirttiğim yerde "Sizin hakkında iyi şeyler düşünmüyor" yazıyor Senin olması lazım....
Resimde çizgi içinde belirttiğim yerde "Sizin hakkında iyi şeyler düşünmüyor" yazıyor Senin olması lazım.
Kavgamsın, Sevdamsın, Davamsın, YaLnızLığımsın, KimsesizLiğimsin, Öfkemsin, Sevgimsin, Sen benim Yüreğimsin…
Hüznümde göz pınarLarımdaki bir damLa yaşsın,
Sevincimde havaya kaLkan yumruğum,
Boş vermişLiğimde beni yeniden hayata bağlayansın.
KaLbimi fetheden Sarının Laciverte sevdasını karşılayabilen yegâne sözcüksün FeNeRBaHÇeM..!!
Düzeltilmiştir.
Maç spikerinde "Galibiyette en büyük payı olan Zhirkov" yazıyor. Aslında maç berabere bitti.
Kavgamsın, Sevdamsın, Davamsın, YaLnızLığımsın, KimsesizLiğimsin, Öfkemsin, Sevgimsin, Sen benim Yüreğimsin…
Hüznümde göz pınarLarımdaki bir damLa yaşsın,
Sevincimde havaya kaLkan yumruğum,
Boş vermişLiğimde beni yeniden hayata bağlayansın.
KaLbimi fetheden Sarının Laciverte sevdasını karşılayabilen yegâne sözcüksün FeNeRBaHÇeM..!!
Düzeltildi.
çok süper bi yama olmuş ama malesef kaldır dediğimiz de oyunu toptan kaldırıyor.Hakkaten hiçbişey kalmadı geriye takım kadrosu bomboş bi sayfa....Onay pencereleri tertemz...Tek kapatma yolu işlemi sonlandır seçeneği.IOnu da bilen bilir.Eski yamalarda ki belirttğim hata düzelmiş olsa bunlara cnm feda ama nafile.Yeni versiyonla yeni bir kurulum daha yapmak zorunda kaldım.Tekrardan teşekkürler.
Önemli değil bundan sonra Türkçe ile uğraşmıyoruz FM 2009 için.
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)