bende 9.3.0 var ve TR yamada var hiç bir sorun yok şu an için. Ama yinede bu konuda sıkınıtısı olan arkadaslar için yararlı olacaktır
Paylaşım için teşekkürler
FM 2010 Türkçeleştirme Çalışmaları Kategorisinde ve FM 2009 Türkçe Forumunda Bulunan 9.0.3 Update ile TR V3 Tamasinin Tam Uyumlu Calismasi Icin Yapilmasi Gerekenler Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Evet arkadaslar, bir cogumuz 9.0.3 Update'inden sonra V3 oldu bir cogumuz olmadi veya sapitti diyenler Iste size basit bir yontemle ...
Evet arkadaslar, bir cogumuz 9.0.3 Update'inden sonra V3 oldu bir cogumuz olmadi veya sapitti diyenler Iste size basit bir yontemle FM 2009 TR V3'u 9.0.3'te sorunsuz oynatacak bir kac adim. Bu yamayi yukledikten sonra Spiker ingilizce diyen arkadaslarinda uygulamasi gereken birsey.
1. Adim
Oyunu tamamen silin ve yeniden yukleyin
2. Adim
9.0.3 yamasini kurun
3.Adim
Masaustunde yeni bir klasor acalim ve FM 2009 TR Yama V3'u buraya yukleyelim, ardindan cikan butun dosyalari "C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2009" icine kopyalayarak butun dosyalari degistirin.
4.Adim (Zurnanin Zırt dedigi yer)
Evet arkadaslar burasi cok onemli cunku dikkat edin tek tek anlatacagim...
"C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2009\data\updates\update-920" dizinine gidin ve klasor icersinde ki "data" ve "db" klasorlerini kopyalayarak "C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2009\data\updates\update-930" dizinine yapistirin.
Hepsi bu kadar
Neden boyle birsey yaptigimizi bircok kisi anlamistir. Anlamayan arkadaslarda anlamak icin kendinizi yormayin FM nizi 9.0.3 Update inde ve %95 TR oynamanin zevkini cikarin
son olarak boyle sorunla karsilasan arkadas yaptigindan emin olmasi icin asagiya bir resim linki veriyorum eger dediklerimi yaptiktan sonra asagidaki gibi gorebiliyorlarsa o zaman problem cozulmus demektir.
[URL=http://img220.imageshack.us/my.php?image=87190528.jpg]ImageShack - Image Hosting :: 87190528.jpg[/URL]
Dunya dikenli bir hayat sevenlerde mi kabahat?
bende 9.3.0 var ve TR yamada var hiç bir sorun yok şu an için. Ama yinede bu konuda sıkınıtısı olan arkadaslar için yararlı olacaktır
Paylaşım için teşekkürler
Teşekkürler, bir çok arkadaşın uygulayamayacağını düşünmemem nedeniyle ben buna özel bir versiyon çıkaracaktım, fakat sen anlatmışsın. Ellerine sağlık.
Yöntem çalışmaktadır, kullanabilirsiniz.
bende hata yok da spiker ve daha önce Türkçe olan bazı yerler İngilizce çıkıyor. Tekrar silip seriali ayarlamak zor olacak daha kolayı varmıdır.
Aslında;
C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2009\data\updates\update-920" dizinine gidin ve klasor icersinde ki "data" ve "db" klasorlerini kopyalayarak "C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2009\data\updates\update-930" dizinine yapistirin.
sadece bu aşamayı yapmak yetiyor.
Hayir dostum sadece yukardakileri yapsan 9.0.3 ile beraber gelen guncel transferlerden ve Database degisikliklerinden mahrum kalirsin. Ama madem oyunu silmeden halletsinler diyorsun o zaman soyle bir cozum yolu yine onerebilirim. ( Asagida yazdiklarim daha onceden 9.0.2 yukleyipde uzerine yuklemek isteyenler icin gecerlidir, oyunu sifirdan kuran arkadaslarin ilk mesajimi dikkate almalarini rica ediyorum)
C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2009\data\updates\update-920 dizininde "data" klasorunu kopyalayip C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2009\data\updates\update-930 dizinine yapistir e tamamini degis.
Sonra geri gel ve ayni olayi "db" klasorundeki INC klasorune yalnizca uygula. Yalniz dikkat edin "db" klasorunun tamamini alirsaniz oyunun Database i 9.0.2 deki gibi kalacaktir.
Ha eger oyunu ilk defa kuruyor iseniz bu kadar zahmete gerek yok ve dedigin gibi yukardakini yapman yeteridir.
Umarim fazla kafa karistirmadan yeterince aciklayici olmusumdur![]()
Dunya dikenli bir hayat sevenlerde mi kabahat?
yine 9.0.3 özellikler ve db si kalıyo değil mi?
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)