twitter facebook steam
Toplam 6 sayfa 123 ... SonuncuSonuncu
Konuda toplam 53 mesaj bulunuyor.

9.0.3 Update ile TR V3 Tamasinin Tam Uyumlu Calismasi Icin Yapilmasi Gerekenler

FM 2010 Türkçeleştirme Çalışmaları Kategorisinde ve FM 2009 Türkçe Forumunda Bulunan 9.0.3 Update ile TR V3 Tamasinin Tam Uyumlu Calismasi Icin Yapilmasi Gerekenler Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Evet arkadaslar, bir cogumuz 9.0.3 Update'inden sonra V3 oldu bir cogumuz olmadi veya sapitti diyenler Iste size basit bir yontemle ...

Gelecek Vaadeden XaLo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    15 Mayıs 2008
    Nereden
    urfa

Lightbulb 9.0.3 Update ile TR V3 Tamasinin Tam Uyumlu Calismasi Icin Yapilmasi Gerekenler

Evet arkadaslar, bir cogumuz 9.0.3 Update'inden sonra V3 oldu bir cogumuz olmadi veya sapitti diyenler Iste size basit bir yontemle FM 2009 TR V3'u 9.0.3'te sorunsuz oynatacak bir kac adim. Bu yamayi yukledikten sonra Spiker ingilizce diyen arkadaslarinda uygulamasi gereken birsey.

1. Adim
    Oyunu tamamen silin ve yeniden yukleyin

2. Adim

9.0.3 yamasini kurun

3.Adim

Masaustunde yeni bir klasor acalim ve FM 2009 TR Yama V3'u buraya yukleyelim, ardindan cikan butun dosyalari "C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2009" icine kopyalayarak butun dosyalari degistirin.

4.Adim (Zurnanin Zırt dedigi yer)
    Evet arkadaslar burasi cok onemli cunku dikkat edin tek tek anlatacagim...

"C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2009\data\updates\update-920" dizinine gidin ve klasor icersinde ki "data" ve "db" klasorlerini kopyalayarak "C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2009\data\updates\update-930" dizinine yapistirin.

Hepsi bu kadar

Neden boyle birsey yaptigimizi bircok kisi anlamistir. Anlamayan arkadaslarda anlamak icin kendinizi yormayin FM nizi 9.0.3 Update inde ve %95 TR oynamanin zevkini cikarin

son olarak boyle sorunla karsilasan arkadas yaptigindan emin olmasi icin asagiya bir resim linki veriyorum eger dediklerimi yaptiktan sonra asagidaki gibi gorebiliyorlarsa o zaman problem cozulmus demektir.

[URL=http://img220.imageshack.us/my.php?image=87190528.jpg]ImageShack - Image Hosting :: 87190528.jpg[/
    URL]

Dunya dikenli bir hayat sevenlerde mi kabahat?

Siteden Uzaklaştırıldı JaRoNaLDo07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    01 Mart 2009
    Nereden
    Londra
    bende 9.3.0 var ve TR yamada var hiç bir sorun yok şu an için. Ama yinede bu konuda sıkınıtısı olan arkadaslar için yararlı olacaktır
    Paylaşım için teşekkürler

kurucu admin Adem Özkur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    19 Haziran 2007
    Nereden
    Turkuaz
    Teşekkürler, bir çok arkadaşın uygulayamayacağını düşünmemem nedeniyle ben buna özel bir versiyon çıkaracaktım, fakat sen anlatmışsın. Ellerine sağlık.

Yöntem çalışmaktadır, kullanabilirsiniz.

Katılış
    15 Mayıs 2008
    Nereden
    urfa
    Alıntı JaRoNaLDo07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende 9.3.0 var ve TR yamada var hiç bir sorun yok şu an için. Ama yinede bu konuda sıkınıtısı olan arkadaslar için yararlı olacaktır
    Paylaşım için teşekkürler
    Bir problem olmadigina sevindim. Ancak bu yontemi yapmamissan muhtemelen oyunu tam anlamiyla cevirili oynamiyorsun diye tahmin ediyorum.

Gelecek Vaadeden makrox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    18 Ekim 2007
    bende hata yok da spiker ve daha önce Türkçe olan bazı yerler İngilizce çıkıyor. Tekrar silip seriali ayarlamak zor olacak daha kolayı varmıdır.

kurucu admin Adem Özkur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    19 Haziran 2007
    Nereden
    Turkuaz
    Aslında;

C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2009\data\updates\update-920" dizinine gidin ve klasor icersinde ki "data" ve "db" klasorlerini kopyalayarak "C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2009\data\updates\update-930" dizinine yapistirin.

sadece bu aşamayı yapmak yetiyor.

Yıldız Oyuncu Caner Özaşkın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    14 Aralık 2008
    Teşekkürler

Katılış
    15 Mayıs 2008
    Nereden
    urfa
    Alıntı Malatyalı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslında;

C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2009\data\updates\update-920" dizinine gidin ve klasor icersinde ki "data" ve "db" klasorlerini kopyalayarak "C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2009\data\updates\update-930" dizinine yapistirin.

sadece bu aşamayı yapmak yetiyor.
    Hayir dostum sadece yukardakileri yapsan 9.0.3 ile beraber gelen guncel transferlerden ve Database degisikliklerinden mahrum kalirsin. Ama madem oyunu silmeden halletsinler diyorsun o zaman soyle bir cozum yolu yine onerebilirim. ( Asagida yazdiklarim daha onceden 9.0.2 yukleyipde uzerine yuklemek isteyenler icin gecerlidir, oyunu sifirdan kuran arkadaslarin ilk mesajimi dikkate almalarini rica ediyorum)

C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2009\data\updates\update-920 dizininde "data" klasorunu kopyalayip C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2009\data\updates\update-930 dizinine yapistir e tamamini degis.

Sonra geri gel ve ayni olayi "db" klasorundeki INC klasorune yalnizca uygula. Yalniz dikkat edin "db" klasorunun tamamini alirsaniz oyunun Database i 9.0.2 deki gibi kalacaktir.

Ha eger oyunu ilk defa kuruyor iseniz bu kadar zahmete gerek yok ve dedigin gibi yukardakini yapman yeteridir.

Umarim fazla kafa karistirmadan yeterince aciklayici olmusumdur

Katılış
    15 Mayıs 2008
    Nereden
    urfa
    Alıntı makrox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende hata yok da spiker ve daha önce Türkçe olan bazı yerler İngilizce çıkıyor. Tekrar silip seriali ayarlamak zor olacak daha kolayı varmıdır.
    Var arkadasim dedigim gibi bir onceki mesajimda belirttim (malatyali'nin alintisina yazdigim cevaptan bahsediyorum). Eger takilirsan yine PM at yardimci olurum...

Yıldız Oyuncu Majesty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    19 Kasım 2007
    Nereden
    İstanbul
    yine 9.0.3 özellikler ve db si kalıyo değil mi?

Toplam 6 sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA