Muhteşem, süper, olağanüstü![]()
FM 2010 Türkçeleştirme Çalışmaları Kategorisinde ve FM 2009 Türkçe Forumunda Bulunan v3 Hakkında görüşleriniz, eleştirileriniz.. Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> v3 Hakkında görüşleriniz, eleştirileriniz bu başlık altında....
v3 Hakkında görüşleriniz, eleştirileriniz bu başlık altında.
Muhteşem,harika,süper ötesi...
Gerçekten FMG bir kez daha 1 numara olduğunu gösterdi...
Daha önce yaptığım eleştirileri geri çekme zamanıdır. Çünkü bu kadar başarılı bir paket daha önceki sürümlerde görmemiştim yaptığınız iş harika çok güzel ellerinize sağlık. Bence bu tip çalışmalar karşılıksız olmamalı FM 2010'da ücretlendirme çalışmaları yapmalısınız emeğinize yazık olmaması için ben yardım etmek isterdim keşke cüzi bir miktarda ücretli olsaydı.
Yaptığım eleştirileri geri alıp yaptığınız bu çalışmayla yüzümü kızarttığınız için teşekkür ediyorum. Sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim.
You have a voice, don't lose it
You have a choice, so choose it
You have a brain, so use it
Follow @alessionikky
Süper ötesi olmuş gerçekten.![]()
Tek kelime ile HARİKA![]()
Çok güzel bir çalışma olmuş. baktığım üzere sadece yönetim odasındaki açıklamalar türkçe değildi orasıda fazla önemsenecek bir yer değil geri kalan her yer türkçe gerçekten ellerinize sağlık adem.
Kavgamsın, Sevdamsın, Davamsın, YaLnızLığımsın, KimsesizLiğimsin, Öfkemsin, Sevgimsin, Sen benim Yüreğimsin…
Hüznümde göz pınarLarımdaki bir damLa yaşsın,
Sevincimde havaya kaLkan yumruğum,
Boş vermişLiğimde beni yeniden hayata bağlayansın.
KaLbimi fetheden Sarının Laciverte sevdasını karşılayabilen yegâne sözcüksün FeNeRBaHÇeM..!!
Bir oyundan hiç bu kadar fazla zevk almadım.
Yılların eskitemediği adam ..
Ücret almadan, hiç bir reklam koymadan, insanlara Türkçe FM sunma amacımız bu versiyon ile tavana vurdu.
Her sene profesyonelleşerek çalışmalarımız yine devam edecek.
Bu oyun için %100 çalışmalarımız devam etmekte.
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)