2.versiyon süper olmuş.eleştirim yok sadece bi isteğim var.v3 çıkacaksa özellikle mac içindeki antrenörün feedbackleri türkçeleştirilirse süper olur.o önemli bi özellik çünkü.elinize saglık saolun![]()
FM 2010 Türkçeleştirme Çalışmaları Kategorisinde ve FM 2009 Türkçe Forumunda Bulunan v2 ile ilgili görüşleriniz, eleştirileriniz Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> 2. versiyon ile ilgili görüşlerinizi, eleştirilerinizi bu başlık altından yapabilirsiniz....
2. versiyon ile ilgili görüşlerinizi, eleştirilerinizi bu başlık altından yapabilirsiniz.
2.versiyon süper olmuş.eleştirim yok sadece bi isteğim var.v3 çıkacaksa özellikle mac içindeki antrenörün feedbackleri türkçeleştirilirse süper olur.o önemli bi özellik çünkü.elinize saglık saolun![]()
Yama çok güzel olmuş.Yamada emegi geçen herkese çok teşekkür ederim![]()
Bende hiç değişme olmadı aynı bi yanlışlıkmı yaptım yüklediğim yer
![]()
Ben yükledim ama.Fm genie scout açılırken hata veriyo bunla bi alakası olabilirmi?
Büyük Ölülere Matem Gerekmez, Fikirlerine Bağlılık Gerekir...M.Kemal Atatürk
Bu kadar kısa sürede %87'lik bir oran !!
Bu çalışma Adem Özkur ve FMGraphics.net farkıdır.
Tek kelimeyle Harika !
Sizin hayallerinizin bittiği yerde bizim gerçeklerimiz başlar..
@fearless_kml: oyunun kurulu olduğu dizinin data dosyasını seçtirin data'dan.
You have a voice, don't lose it
You have a choice, so choose it
You have a brain, so use it
Follow @alessionikky
Öncelikle Emeginize Teşekkür Etmek İsterim Ancak Bende Önce Olmadı Geldim Bu Başlıga Baktım Ki Bi Arkadaşta Daha Olmamış Baktım sorun Ne Die Şunu Buldum Benim Oyunum D de Yüklü Mesela Tr Yamayı Yüklerken Yerel Disk D deki Oyunum Datasını Seçiyorum Ama Tr Yama Genede Yerel Disk C Program Files.. Yüklüo Yani Yerel Disk D ye Filan Yüklenmio
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)