FM 2010 Türkçeleştirme Çalışmaları Kategorisinde ve FM 2009 Türkçe Forumunda Bulunan v2'de karşılaşılan sorunların çözümleri Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> 1 - Eğer oyun kurulurken bir hata alıyorsanız, "Tamam" deyip oyununuza devam edin, bir daha böyle bir hata ile karşılaşmayacaksınız. ...
1 - Eğer oyun kurulurken bir hata alıyorsanız, "Tamam" deyip oyununuza devam edin, bir daha böyle bir hata ile karşılaşmayacaksınız.
2 - Eğer yüklediyseniz ve hala İngilizce ise, oyununuzun Program Files'ta Sports Interactive klasörüne kurulu olduğuna dikkat edin (Ripli oyunlarda Team JPN klasörüne kuruluyor)
3 - Reklam panoları hala eskisi gibi ise, "C/Document and Settings/Kullanıcı Adı/Sports Interactive/Football Manager 2009/cache" klasörünü siliniz.
Türkçe Yama'nın Yüklenmemesi sorunundan şikayetçi olanlar
Öncelikle sizlerden çok özür diliyorum. Setup ta aceleye getirildiğinden dolayı ufak bir yer gözümden kaçmış. Kusuruma bakmamınızı rica ediyorum.
buradan indiriniz.
Sorun neydi derseniz ;
O yüklenme yolu nereyi seçerseniz seçin FM 09 Türkçe Yama v2 "C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2009\data" dizinine yükleniyordu. Oyunu bu diznde kurulu olanlarda bir sorun çıkarmadı. Fakat oyunu bu dizinden farklı bir dizinde yüklü olanlar haklı olarak isyan etti. Çünkü Türkçe yama istedikleri yere yüklenmedi. Acele edilmesi üzerine bende bu hatayı farkedemedim ve yayınladık. Fakat yayınlanmasının üzerinden az bir zaman geçmesinden sonra böyle bir hatanın olduğunu farkettim ve düzelttim. Tekrar tekrar hepinizden özür diler ve iyi oyunlar dilerim.
İyi oyunlar..
Arkadaşlar üsttede belirttiğim gibi link yenilenmeden önceki Türkçe yamayı "C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2009\data" ne yaparsanız yapın setup buraya atıyordu. Eğer oyunları burada yüklü olanlar link yenilendikten sonraki o setup'ı indirip tekrar kurarlarsa bir daha indirip yüklerlerse sürekli evet hayır cevabındaki soruları cevaplamak zorundadırlar. Sürekli Evet demeleri gerekir. Çünkü Türkçe Yama doğru dizine yüklenmiştir. Umarım bu konu hakkında başka soru gelmez.
Saygılar..
Nam-ı diğer muhtarkator
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)