Konu açılmıştır arkadaşlar.. Eğer bir sorununuz olursa bu başlık altından sorabilirsiniz.
FM 2010 Türkçeleştirme Çalışmaları Kategorisinde ve FM 2009 Türkçe Forumunda Bulunan Football Manager 2009 Türkçe v2 Sorularınız Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Football Manager 2009 Türkçe v2 Sorularınız Burada sorunlarınızı ve neler yapmanız gerektiğini öğrenebilirsiniz. Türkçe hakkında sorularınızı buradan yazabilirsiniz....
Football Manager 2009 Türkçe v2 Sorularınız
Burada sorunlarınızı ve neler yapmanız gerektiğini öğrenebilirsiniz. Türkçe hakkında sorularınızı buradan yazabilirsiniz.
Nam-ı diğer muhtarkator
Konu açılmıştır arkadaşlar.. Eğer bir sorununuz olursa bu başlık altından sorabilirsiniz.
Sizin hayallerinizin bittiği yerde bizim gerçeklerimiz başlar..
sorun olmaz herhalde iniyor
Fiziksel özelliklerde hem Güç hem Kuvvet bulnmakta. İkisinin İngilizce karşılığı tam olarak ne?
Bende hata veriyor.Ne yamam lazım
Edit: Özür dilerim yanlış bilgi. Sorunsuz ve süper çalışıyor. teşekkür yetmez ama yamada emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum![]()
Oyun açılırken (load yaparken) bir hata verdi fakat Tamam diyince oyunu açmaya devam etti.
Bende sorun oluşturmadı sanırım ama başka kullanıcılarda olabilir.
arkadaşlar daha çıkmadı ki
bende olmuyor anlamadım basın toplantısı falan hala ingilizce
....Glasgow Rangers.....
arkadaslar bende yukledım v2 i ama oyun yine ingilizce :S cache falan silmem lazımmı ?
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)