dediğiniz herşeyi yaptık yükledik yane ama ingilizce her yer :S setupu normal yukledık data nın ıcıne
FM 2010 Türkçeleştirme Çalışmaları Kategorisinde ve FM 2009 Türkçe Forumunda Bulunan Football Manager 2009 Türkçe v2 Sorularınız Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> arneas Nickli Üyeden Alıntı şöyle bir hata Bu hatayı Adem Özkur halledicektir....
dediğiniz herşeyi yaptık yükledik yane ama ingilizce her yer :S setupu normal yukledık data nın ıcıne
bende de hala ingilizce hatta iice ingilizceleşti heralde![]()
Arkadaşlar çoğu kişide yama düzgünce yüklendi. Demekki siz yanlış yüklüyorsunuz..
Nam-ı diğer muhtarkator
Normal Yükledik Datanın İçine..
yükleyemeyen arkadaşlar aynı sorunu bende yaşadım birazdan size yardımcı olacağım
nankörlük yapmak gibi amacım yok dediğim ne nankörlüğün ne alakası var açmışsınız buraya konuyu bizde yazıyor hiç birşey mi yazmayalım sizi sadece övelim mi sadece överek kazanılacak neredeyse hiç birşey yaptıklarınız için tşk ler ama sizde hiç birşey dedittirmiyorsunuz kendinize yaw ben böyle bir sorunla karşılaştım ve bunu dile getirdim bunda ne var ki??? özellikle ing olan yerlere baksam ne karima hem???
türkçe yamayı çalıştıramayan arkadaşlar
1 -dosyayı indirin http://www.fileden.com/files/2008/6/11/1954576/data.rar
2- v1 türkçe yamasını tamemen bilgisayadan kaldırın
3- cache klasörün silin
4- indirdiğiniz dosyadan çıkacak olan data klasörünü oyunun yüklü olduğu dizine kopyalayın üzerine yazısın mı dediğide evet deyin...
inş olr
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)