ya ben v2 yi ve v4 ü kurmayı denedim ondan heralde en baştan nası kuracağım ki acaba
FM 2010 Türkçeleştirme Çalışmaları Kategorisinde ve FM 2009 Türkçe Forumunda Bulunan Football Manager 2009 Türkçe v2 Sorularınız Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> ya bende fm 2008 vardı bunu yükledim olmadı nerde hata yapıyorum tam olarak nasıl yükleyeceğim lütfen yardım :-(...
ya bende fm 2008 vardı bunu yükledim olmadı nerde hata yapıyorum tam olarak nasıl yükleyeceğim lütfen yardım :-(
ya ben v2 yi ve v4 ü kurmayı denedim ondan heralde en baştan nası kuracağım ki acaba
saçmalık ya hiç bir değişiklik olmadı yemin ederim eskisi bile daha güzeldi ve yamayı yukeldıkten sonra cok hata werdi hiç wermeyen hataları
cache klasorunu bulamadım nerdedır o bende yerel dısc d de yuklu oyun bilgi ltfen
Futbol'dan habersiz kalmayın.
FUTBOLMG ile güncel futbolun hem keyfini sürün hem de an be an takip edin.
bendede oyundan attı tamam dedim bi cacık olmadı yadevam felan etmedi bu arada cache dosyası nerde ya silmedim belki ondan olabilir?
football manager is already running dıor bu arkadaslar bı yardım ya ltfen
sorun kendiliğinden cozuld pc ye res attım bide ben data nın ıcıne kurmamıstım oyunufm 2009 un ıcıne kurmusttum ne biliyim sorun cozuldu galıba spiker saçmalıor ama ONEMLI OLAN BASIN TOPLANTILARIYDI ODA TAMAMEN TÜRKÇEEE OLMUŞ
emeği geçenlere teşekkürler
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)