Beyler sizlere bu kadar kısa zamanda %90'lık gibi bir oranda Türkçe yama sunulcak ve siz hala mızmızlık edip laf kalabalığı yapıyorsunuz biraz sabır FM 08 Türkçe yaması için kaç ay beklediniz..Lütfen biraz anlayış gösterin..
FM 2010 Türkçeleştirme Çalışmaları Kategorisinde ve FM 2009 Türkçe Forumunda Bulunan Türkçe FM 2009 v2 Çok Yakında! Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> ciddi ciddi 1 gün dahamı bekleyeceğiz akşama yetiştiremezmisiniz emekleriniz için teşekkürler 1 gün daha bekleriz napalım ama çabuk olsa süper ...
ciddi ciddi 1 gün dahamı bekleyeceğiz akşama yetiştiremezmisiniz emekleriniz için teşekkürler 1 gün daha bekleriz napalım ama çabuk olsa süper olurdu?
Beyler sizlere bu kadar kısa zamanda %90'lık gibi bir oranda Türkçe yama sunulcak ve siz hala mızmızlık edip laf kalabalığı yapıyorsunuz biraz sabır FM 08 Türkçe yaması için kaç ay beklediniz..Lütfen biraz anlayış gösterin..
"Penaltıyı sadece onu atmayı deneyecek kadar cesurlar kaçırır. "
Robert Baggio
para vermiyoruz diye enayi yerine konulmak böyle birşey olsa gerek... sizden kimse belli bir tarih veya zaman talep etmedi aksine tarihleri hatta saatini veren yine sizlersiniz. bizde doğal olarak beklenti içine girdik, burda kimseye karşı çıkmaya hakkınız yok, özür dileyeceğinize birde parayla mı aldınız, vs. gibi alaycı cümleler kuruyorsunuz.
Aşkınla olduk derbeder,
Bu sevgi bir ömre bedel,
Fenerbahçeli olmanın,
Gururu bizlere yeter...
Sevgili FMGraphics Ahalisi;
Öncelikle hepinizden özür dileyerek yazıma başlıyorum. En büyük dileğimiz Bayram Tatilin'de yamayı size sunarak güzel bir bayram hediyesi vermekti. Sitemize yapılan hain saldırılar sonucu bu tarihi 25 Aralık 2008 tarihine çekmek zorunda kaldık.
Her zaman en kaliteli ve kusursuz çalışmayı sizlere sunmayı hedef etmiş bir kitle olarak yamanın testtinin tamamlanması için 24 saat daha bekletmek zorunda kaldık. Bu ana kadar olan her şey sizin iyiliğiniz için yaptığımız gecikmelerdi.
Şimdi ise affınıza sığınarak yamanın çıkışını 24 saat erteliyoruz. Tabi Adem arkadaşımız dönerse bu erteleme 10 dakika bile olabilir.
Unutmayınki hiç birimiz sizlere oyunun Türkçesini sunmak zorunda değiliz, biz bunu kendi istediğimizle İngilizce bilmeyen dostlarımız yararlanabilsin diye yapıyoruz. Ve hiç bir çıkar gözetmiyoruz!
Eleştri yaparken bunlarıda göz önüne almanızı dilerim..
Arda Tuncer [FMG Kurucu Admin]
İzmirLiLeRe gavur deRLeR ;
Rakı şarap gavurluksa,
Ve birde sevişmek günün en güzel saatlerinde..
Deniz gavurluksa,
Ve karşısında batarken izlemek güneşi..
Aşk gavurluksa,
Ve sevdiğinin elini tutarak kordonda dolaşmak
Hatta öpüşmek herkezin önünde..
Özgürlük gavurluksa,
Ve özgürlüğe düşkün olmak, kimse tarafından kısıtlanmak
İstememek..
Ben gavurun önde gideniyim,
Yazın en büyük harfle!!!
BEN İZMİRLİYİM..
walla ben genede gece bir süpriz bekliyorum....
....Glasgow Rangers.....
yaw bekleyin bİr gun daha arkadaŞlar olur bÖyle Şeyler İnsanlik halidir...
FMGraphics.Net© 2007 - 2008
Football Manager Unofficial Fan Site
"Penaltıyı sadece onu atmayı deneyecek kadar cesurlar kaçırır. "
Robert Baggio
Öncelikle şurada verdiğim tarihte yayınlamadığım için özür dilerim.
Ama bir sorun neden? Ben şuanda bu yamayı tam 10 gün önce yayınlamış olacaktım, fakat gördüğünüz gibi yetişmedi ve yarına kaldı, fakat bazı gerizekalılar hala çemkirmeye devam ediyor. Biz burada sitemizi kaybetmişiz, yamanın peşine mi düşelim? Hangi akıllı yapar bunu, indirmeyen çeker gider bu kadar basit. Ben burada sabahtan akşama kadar çeviri yaptım yetişmedi, ne yapabilirim söyler misiniz? İnsanın adabını bozmayın akşam akşam.
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)