twitter facebook steam
Toplam 31 sayfa BirinciBirinci ... 21293031
Konuda toplam 310 mesaj bulunuyor.

Türkçe FM 2009 v2 Çok Yakında!

FM 2010 Türkçeleştirme Çalışmaları Kategorisinde ve FM 2009 Türkçe Forumunda Bulunan Türkçe FM 2009 v2 Çok Yakında! Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> ciddi ciddi 1 gün dahamı bekleyeceğiz akşama yetiştiremezmisiniz emekleriniz için teşekkürler 1 gün daha bekleriz napalım ama çabuk olsa süper ...

Genç Star KocumVolkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    18 Ocak 2008
    Nereden
    Samsun
    ciddi ciddi 1 gün dahamı bekleyeceğiz akşama yetiştiremezmisiniz emekleriniz için teşekkürler 1 gün daha bekleriz napalım ama çabuk olsa süper olurdu ?

Wonderkid Giallo Rosso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    18 Şubat 2008
    Beyler sizlere bu kadar kısa zamanda %90'lık gibi bir oranda Türkçe yama sunulcak ve siz hala mızmızlık edip laf kalabalığı yapıyorsunuz biraz sabır FM 08 Türkçe yaması için kaç ay beklediniz..Lütfen biraz anlayış gösterin..
    "Penaltıyı sadece onu atmayı deneyecek kadar cesurlar kaçırır. "
    Robert Baggio

Genç Star cmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    16 Aralık 2008
    Nereden
    İstanbul
    para vermiyoruz diye enayi yerine konulmak böyle birşey olsa gerek... sizden kimse belli bir tarih veya zaman talep etmedi aksine tarihleri hatta saatini veren yine sizlersiniz. bizde doğal olarak beklenti içine girdik, burda kimseye karşı çıkmaya hakkınız yok, özür dileyeceğinize birde parayla mı aldınız, vs. gibi alaycı cümleler kuruyorsunuz.

Aşkınla olduk derbeder,
    Bu sevgi bir ömre bedel,
    Fenerbahçeli olmanın,
    Gururu bizlere yeter...

Kurucu Admin ardatuncer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    28 Haziran 2007
    Nereden
    İzmir/Ksk
    Sevgili FMGraphics Ahalisi;

Öncelikle hepinizden özür dileyerek yazıma başlıyorum. En büyük dileğimiz Bayram Tatilin'de yamayı size sunarak güzel bir bayram hediyesi vermekti. Sitemize yapılan hain saldırılar sonucu bu tarihi 25 Aralık 2008 tarihine çekmek zorunda kaldık.

Her zaman en kaliteli ve kusursuz çalışmayı sizlere sunmayı hedef etmiş bir kitle olarak yamanın testtinin tamamlanması için 24 saat daha bekletmek zorunda kaldık. Bu ana kadar olan her şey sizin iyiliğiniz için yaptığımız gecikmelerdi.

Şimdi ise affınıza sığınarak yamanın çıkışını 24 saat erteliyoruz. Tabi Adem arkadaşımız dönerse bu erteleme 10 dakika bile olabilir.

Unutmayınki hiç birimiz sizlere oyunun Türkçesini sunmak zorunda değiliz, biz bunu kendi istediğimizle İngilizce bilmeyen dostlarımız yararlanabilsin diye yapıyoruz. Ve hiç bir çıkar gözetmiyoruz!

Eleştri yaparken bunlarıda göz önüne almanızı dilerim..

Arda Tuncer [FMG Kurucu Admin]
    İzmirLiLeRe gavur deRLeR ;

Rakı şarap gavurluksa,
    Ve birde sevişmek günün en güzel saatlerinde..
    Deniz gavurluksa,
    Ve karşısında batarken izlemek güneşi..
    Aşk gavurluksa,
    Ve sevdiğinin elini tutarak kordonda dolaşmak
    Hatta öpüşmek herkezin önünde..
    Özgürlük gavurluksa,
    Ve özgürlüğe düşkün olmak, kimse tarafından kısıtlanmak
    İstememek..
    Ben gavurun önde gideniyim,
    Yazın en büyük harfle!!!
    BEN İZMİRLİYİM..

Gelecek Vaadeden wolkii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    25 Ocak 2008
    Nereden
    ANKARA
    walla ben genede gece bir süpriz bekliyorum....
    ....Glasgow Rangers.....

kaf-kef Cagri1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    14 Nisan 2008
    Nereden
    İstanbul
    Alıntı cmert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    para vermiyoruz diye enayi yerine konulmak böyle birşey olsa gerek... sizden kimse belli bir tarih veya zaman talep etmedi aksine tarihleri hatta saatini veren yine sizlersiniz. bizde doğal olarak beklenti içine girdik, burda kimseye karşı çıkmaya hakkınız yok, özür dileyeceğinize birde parayla mı aldınız, vs. gibi alaycı cümleler kuruyorsunuz.
    Okumadan etmeden yazma, eğer bakarsan kaç kere özür dilendiğini görürsün.
    Sizin hayallerinizin bittiği yerde bizim gerçeklerimiz başlar..

Genç Star kamikaze0680 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    18 Mayıs 2008
    Nereden
    ankara
    yaw bekleyin bİr gun daha arkadaŞlar olur bÖyle Şeyler İnsanlik halidir...
    FMGraphics.Net© 2007 - 2008
    Football Manager Unofficial Fan Site

Yıldız Oyuncu Muhammed Özçolak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    20 Haziran 2007
    Nereden
    İstanbul
    Arkadaşım bak şu konunun başından beri özür diliyorum. Kaşınıp durma !
    Önceki yazdığım yorumları oku. Hem yama yapıp hem kulunuz köleniz mi olalım. Bu konu daha fazla uzamasın.

Edit: Kilit !
    Nam-ı diğer muhtarkator

Wonderkid Giallo Rosso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    18 Şubat 2008
    Hiç kimseden özür dilemesini bekleme burda yapılan yama sizlere daha iyi bir oyun sunmak için..FMG ekibi sizi-bizi düşünmese ne diye bu işe başlasın ve milleti heveslendirip bu hevesi kursağında bıraksın..
    "Penaltıyı sadece onu atmayı deneyecek kadar cesurlar kaçırır. "
    Robert Baggio

kurucu admin Adem Özkur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    19 Haziran 2007
    Nereden
    Turkuaz
    Öncelikle şurada verdiğim tarihte yayınlamadığım için özür dilerim.

Ama bir sorun neden? Ben şuanda bu yamayı tam 10 gün önce yayınlamış olacaktım, fakat gördüğünüz gibi yetişmedi ve yarına kaldı, fakat bazı gerizekalılar hala çemkirmeye devam ediyor. Biz burada sitemizi kaybetmişiz, yamanın peşine mi düşelim? Hangi akıllı yapar bunu, indirmeyen çeker gider bu kadar basit. Ben burada sabahtan akşama kadar çeviri yaptım yetişmedi, ne yapabilirim söyler misiniz? İnsanın adabını bozmayın akşam akşam.

Toplam 31 sayfa BirinciBirinci ... 21293031

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA