Güzel inceleme..Teşekkürler Selçuk abi..
Takım & Lig İncelemeleri Kategorisinde ve FM 2009 Takım & Lig İncelemeleri Forumunda Bulunan Deportivo Cruz Azul İncelemesi Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Evet arkadaşlar incelemelerime devam ediyorum . Şimdide Meksika ekiplerinden Deportivo Cruz Azul incelemesi ile karşınızdayım… Amblem Başkan Lic. Guillermo Álvarez ...
Evet arkadaşlar incelemelerime devam ediyorum . Şimdide Meksika ekiplerinden Deportivo Cruz Azul incelemesi ile karşınızdayım…
Amblem
Başkan
Lic. Guillermo Álvarez
Teknik Direktör
Robert Dante Siboldi Badiola
Genel bir bilgi verirsek takımımız Meksika ‘ nın adından söz ettiren takımlarından bir tanesi .Kadrosunda özellikle 3-4 tane tecrübeli haricinde geri kalanların yaşları en fazla 24 .Bununla beraber altyapıdan oynayan bir takımda ayrıca kadronuzdaki tecrübelerinde yardımıyla ligde en azından güney amerikanın kıtasal kupalarına katılabilirsiniz.Takımımız genel olarak 4-4-2 veya ofansif 4-2-2-2 Taktiğine iyi uyum sağlıyor.
Antrenman
Kulüp Adı: Club Deportivo Cruz Azul
Kuruluş yılı: 1960
Ülke: Meksika
Lig: Meksika 1.ligi
Statü:Profesyonel
İtibar: Kıtasal
Yıldız Oyuncular: Gerardo torrado , Fausto pinto , Joaquin beltran
Genç Oyuncular: Cesar villaluz , Julio cesar dominguez
Favori Kişiler: Juan Francisco Palencia, César Villaluz, César Delgado, Carlos
Finans: Tamam
Kulüp Bütçesi: 5,255,109 €
Transfer Bütçesi: 2,993,332 €
Stadyum: Eztadio Azul
Stadyum Kapasitesi: 37,075 (Tamamı koltuklu)
Yedek Stadyum: Eztadio Aztec
Antrenman Tesisleri: En iyi antreman tesisleri
Genç Antrenman Tesisleri: Mükemmel gençlik antreman ve tesisleri
Kıtasal Turnuva: Yok
Medyanın Tahmini: 4
Ortalama Kadro Yaşı: 25
Takım Kişiliği: Profesyonel
Gerardo torrado: Tecrübeli oyuncu bizim takımımızda ki en iyilerden . Takım onun kaptanlığı altında daha iyi organize oluyor.Kesinlikle zevkle takip edeceğiniz bir oyuncu
Fausto pinto : Sol bekin en iyi oyuncusu top kesiyor, ileri çıkıyor, asist yapıyor .İlerleyen yıllarda Avrupa klüplerinden iyi teklifler alabileceksiniz. Gelişmesini zevkle izleyeceksiniz.
Joaquin beltran: Defansın bel kemiği, her şeyi, hatta kornerlerde ileri açılma opsiyonunu aktif hale getirerek ön direkte rahatlıkla gol bulmasını sağlayabilirsiniz .
Takımda diğer göze batanlar oyuncular;
Cesar villaluz :Kanatımızı emanet ettiğimiz genç yetenek çok rahat adam geçiyor ve çizgiye inerek rahatlıkla orta açabiliyor.Size tavsiyem iyi bir forvet almanız takıma (kafa min 15 olmalı) bu sayede oyuncunuz asist kralı olabilir.
Julio cesar dominguez : Genç bek benim en sevdiğim özelliklerden biri olan pozisyon alması gelişmeye en müsait oyunculardan biri.İyi bir antreman programı ile gerçekten iyi yerlere gelebilir.
Alt Yapı Hakkında Bilgi: Alt yapıya genç oyuncu koçlarından kurulu iyi bir hoca ordusu kurarsanız alt yapınızın meyvesini daha ilk seneden alabilirsiniz.Bunun dışında benimde gözüme çarpan tek bir oyuncu oldu .Oda martin galvan genç oyuncu oyunda 16 yaşında başlıyor.Pt ability 6 yıldız buda onun çok iyi bir antreman sistemi ve maç pratikleri ile çok iyi hale gelebileceğini gösteriyor.Daha fazla detay için martin galvan incelemesine bakabilirsiniz.
Kaleci:.Kesinlikle bir kaleciye ihtiyacımız var .Ve kiralık olarak alınmış oyuncunun performansı beni pek tatmin etmedi.Siz fmgenuie scout ile iyi bir kaleci bulursanız takım için daha iyi olacağını düşünüyorum.
Defans: Defans dörtlüsünü pinto-dominguez-beltran-bonet le kurdum ama siz bonetin yerine ondan biraz daha yaşlı olan rodriguezi de oynatabilirsiniz. Bunla beraber takımın bir defans problemi yok . Eğer ben oyuncu alayım derseniz sağ beke en yaşlı olarak 18 yaşında bir oyuncu transfer edebilirsiniz.
Orta Saha: Belkide transfere ihtiyacımızın olmadığı tek mevki özellikle tecrübeli ve genç oyuncuların kombinasyonunu ayarlayabilirsiniz.Sadece biraz potansiyel ve yetenekleri iyi fark etmelisiniz.Bu mevki için önereceğim oyuncu yok ama siz isterseniz soldaki carruscanın kiralık olmasından dolayı onun yerine genç bir açık bulabilirsiniz..
Forvet: Mevki olarak ağır ve bitiriciliği düşük oyunculardan kurulu bir bölge bu bölgeye kiralık olan vigneri ve orozcoyu öneririm ama bir tane genç bir forvet transferi yapmanızdan yanayım…
Genel Yorum ve Son söz:
Takım genel olarak potansiyeli olan bir takım burada temel olarak anlatmak istediğim şey takımın orta hallide olsa beklenmedik maçlarda iyi performans sergilemesi ile takımınızın beklenmeyen yerlerde bitirebilirsiniz. VE son olarak takımın taraftarı çok renkli ..
Bol fmler dilerim …
Hazırlayan : Selçuk CAN
Devrimin amacını kavramış olanlar sürekli olarak onu koruma gücüne sahip olacaklardır.
M.Kemal Atatürk
Güzel inceleme..Teşekkürler Selçuk abi..
Harbiden taraftarı çok renkliymiş...inceleme için teşekkürler...
Çok güzel bir inceleme olmuş. Teşekkürler![]()
Fm ye başladığım yıl aldığım ilk takımımdı Cruz Azul.Beni kırmayıp incelediğin için teşekkür ederim sana
Stadyumu çok iyiymiş
Eline sağlık.
Resimdeki taraftarmı amigomu ne hasta oldum ona![]()
Devrimin amacını kavramış olanlar sürekli olarak onu koruma gücüne sahip olacaklardır.
M.Kemal Atatürk
Emeğine sağlık iyi bir İnceleme olmuş![]()
İletişim: barismaco@hotmail.com
Çok güzel bir inceleme daha Teşekkürler...
İnsanıHayattaAşktanNefretEttirenTekşey
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)