Çok güzel bir inceleme olmuş![]()
Takım & Lig İncelemeleri Kategorisinde ve FM 2009 Takım & Lig İncelemeleri Forumunda Bulunan Bursaspor incelemesi Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Evet arkadaşlar incelemelerime devam ediyorum . Şimdide Bursaspor incelemesi ile karşınızdayım… Bursaspor Başkan:İbrahim Yazıcı Teknik Direktör: Ertuğrul sağlam Taktiksel dizilişimiz ...
Evet arkadaşlar incelemelerime devam ediyorum . Şimdide Bursaspor incelemesi ile karşınızdayım…
Başkan:İbrahim Yazıcı
Teknik Direktör: Ertuğrul sağlam
Taktiksel dizilişimiz 4-4-2 zor maçlarda orta sahamızı kalabalık tutmak adına 4-5-1 e döneceğiz. Defans oyuncularımızpek hızlı olmadığı için defans bloğu ile orta saha arasında bağlayıcı rol üstlenen ön libero pozisyonundaki Kirita'ya çok iş düşecek. Ön libero oyuncumuz hem bizi hücuma çıkarken destekleyecek aynı zamanda olası kontra atakları ilk karşılayacak adam. Kanat oyuncusu kullanmak yerine göbeği kalabalık tutmayı tercih ettim çünkü ilerdeki forvetlerimizin pek hava hakimiyeti yok o yüzden daha ziyade forvetlerimizi rakip defansın arkasına sarkıtarak gol arayacağız ki zaten Mc oyuncularımız gereken durumlarda kanata geçip ortada yapıyor. Mustafa Sarp ve Kirita' ya uzak şut denemeleri için fırsat verin eminim sizi mahcup etmeyecekler. Maxim Romacenkoya serbest rol vermenizde fayda var kendisi forvet arkasında oldukça etkili serbest rol verdiğiniz oyuncunun takım savunmasına pekte katkısı olmayacağı düşünülürse zorlu maçlarda bu opsiyonu kapalı tutabilirsiniz. Kadromuz ilk 11 olarak fena değil fakat defansta sağ bekimiz hiç yok size buraya bir bek alabilirisiniz. Sol bekte Mustafa Keçeli ihtiyacımız karşılıyor ama yedeği maalesef yok. Kalecimize oyunu Mustafa Keçeli üzerinden kurmasını söylersek Keçeli defanstan top çıkarmada oldukça başarılı ve ara sıra etkili paslarla hızlı
forvetlerimizi kaleci ile karşı karşıya bırakabiliyor.
Kullanabileceğiniz formasyonlar
Kullanabileceğiniz taktik ince ayar
Antrenman
Kulüp Adı: Bursaspor
Kuruluş yılı: 1963
Ülke: Türkiye
Lig: Türkiye Süper Ligi
Statü: Profesyonel
İtibar: Ülkesel
Yıldız Oyuncular: Dmitar Ivankov , Ysrael Zuniga , Sercan Yıldırım , Mustafa sarp , Maxim Romaschenko
Genç Oyuncular: Muhammet Demir, Eren Albayrak
Favori Kişiler: Levent Kızıl, Egemen Korkmaz, Elvir Baljic, Hakan şükür, Cornel Danut Frasineanu, Sinan Kaloğlu, Mirza Varesanovic, Gordon Milne, İsmail güldüren, Murat Sözkesen
Ezeli Rakipler: Beşiktaş, Çaykur Rizespor
Diğer Rakipler: Antalyaspor, A.Sebatspor, Karşıyaka
Finans: İyi
Kulüp Bütçesi: 2,595,795 €
Transfer Bütçesi: 956,521 €
Stadyum: Bursa Atatürk
Stadyum Kapasitesi: 18341 tamamı koltuklu
Yedek Stadyum: Yok
Antrenman Tesisleri: Üst düzey Antrenman Tesisleri
Genç Antrenman Tesisleri: Harika genç tesisleri + Genç akademisi
Kıtasal Turnuva: Yok
Medyanın Tahmini: 12.
Ortalama Kadro Yaşı: 23
Takım Kişiliği: Sadık
Sercan Yıldırım: Genç yetenek hızı ile rakip defansı çok zorlayıp hem diğer adamlarınıza gol hazırlayacak hemde kendisi atacak Ayrıca ilerde sizi zengin edebilir.
Maxim Romaschenko: Öldürücü şutları ile beklenmedik anlarda gol atarak maçın seyrini değiştirebilir.
Dmitar İvankov: Tecrübeli kaleci Turkcell Super Lig için iyi bir kaleci ayrıca topu oyuna sokarkende çok iyi hatta Penaltı bile kullandırabilirsiniz.
Ysrael Zuniga: Tecrübeli golcü profil özellikleri çok iyi gözükmesede oldukça etkli bir forvet.
Mustafa Sarp: Orta sahadaki dinamonuz. Çok iyi bir oyuncu rakibi karşılar, sizi hücüma taşır uzaktan sert şutları süpriz goller atabilir iyi kullanıldığında takımın bankosu.
Takımda diğer göze batanlar oyuncular;
Shin young-Rok: Gerçekte çok yetenekli bir oyuncu ve kesinlikle denemenizi öneririm .Genç oyuncuyu geliştirdikten sonra Avrupa dan transfer teklifleri alıp iyi bir fiyata satabilirsiniz.
Tadeu :Oyuncunun profili hiç fena değil ama forvet olmasına rağmen biraz profili düşük ,bunu da değiştirmek sizin elinizde
Eren albayrak :Alt yapıdan gelen oyuncu gerçekten çok yetenekli ve kadroda bulunan diğer sol açıklardan çok çabuk ayrılıyor.Kesinlikle denemenizi öneririm.21 yaşına geldiğinde hem özellikleri hemde onunla ilgilenen takımlar artıyor.Ben ereni katar ekiplerinden birine satmıştım. Hemde 15 milyon € ya kesinlikle kaçırmayın derim .
Ömer Erdoğan: Takımın 2. kaptanı yavaş olmasına rağmen hava toplarında oldukça etkili.
Alt Yapı Hakkında Bilgi: Alt yapınız hiçte fena değil, Muhammet Demir, Eren Albayrak, Selim Yörük takip , edilmesi gereken oyuncular.Standart olarak Türkiyenin en iyi altyapı imkanlarına sahip kulüplerden birisiniz genç oyuncular alıp geliştirebilirsiniz.
Kaleci: İvankov kesinlikle bu takımın ilk kalecisi. Yavuz eraydında 2. kaleci olarak yedek bekleyecek ama ilerisi için mutlaka iyi ve genç bir keleci bulmalısınız. Bu genç kaleci için benim size önerim Ufuk Ceylan'ı almanız yönünde. Ufuk uzun süre kalenizi koruyabilir. ivankovun peşinde birazda pişerse çok faydalı olur .
Defans: Defansın solunda Mustafa Keçeli, ortada Ömer Erdoğan sizi ligde götürür Ömer'in yanında en iyisi Kirita ama onu ön liberoda kullanırsanız Leonardo yu öneririm. İbrahim Öztürkte değişmeli oynayabilir. Defansın sağında hiç oyuncunuz takviye şart.Ben size hakan Aslantaş , Muhammet hanifi yoldaş veya Orhan samı tavsiye ederim.
Orta Saha: Orta sahanız Kemal aslan , Mustafa Sarp, Maxim Romaschenko , Ali Tandoğan gibi iyi oyuncularla oldukça etkli olabilecek düzeyde solda Volkan Şen , sağda Veli Acarı da kullanabilirsiniz. Ozan Has, Alt yapıdan Eren Albayrağ’ı kesinlikle denemenizi öneririm
Forvet: Forvet hattınız bence transfere gerek olmayan tek bölge. Zuniga, Sercan, Marcelinho, Gökhan Güleç , Tadeu ve Koreli Shing young- Rok lig için yeterli. Ben genelde gelişimi görmek adına Zuniga-Sercan ikilisi ile başladım ama siz Shing young-Rok -Zuniga ile başlayıp genç Sercana ikinci yarı şans verebilirsiniz ilk sezon harikalar yaratmasını beklemek çok doğru değil.Tadeu gönderilebilir. Sonuçta beğenecek olan sizlersiniz..
Genel Yorum ve Son söz: Bursaspor kesinlikle ileriye dönük başarılı olabileceğiniz kadrosunda iyi oyuncular olan bir takım. Mevcut kadro ilede beklentileri kısmen karşılayabilirsiniz ama mutlaka bir sağ bek almalısınız takımda maalesef sağ bek yok. İleriye dönük kaliteli transferler ile 3 sene içinde ligde üst sıraları zorlayabilirsiniz. Şunu unutmayın medya sizden 12. olmanızı bekliyor ama camianın beklentisi daha büyük.
Bol fmler dilerim …
Hazırlayan : Selçuk CAN
Bu İnceleme FMG Ailesi için yapılmıştır...İlginize teşekkürler...
Devrimin amacını kavramış olanlar sürekli olarak onu koruma gücüne sahip olacaklardır.
M.Kemal Atatürk
Herşeyiyle incelemişsin eline sağlık![]()
Güzel inceleme
İnsanıHayattaAşktanNefretEttirenTekşey
İnceleme diye buna derim
takımları ve oyuncuları süper inceliyorsun
teşekkürler
incelemeye başlamıstım ki sen incelemessin darısı başka takıma inşallah :F
güzel inceleme olmuş her zamanki gib...
Yine güzel inceleme.
CaNaVaR2o
Lord
Lima Lima
Çok güzel bir İnceleme olmuş emeğine sağlık.
İletişim: barismaco@hotmail.com
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)