Evet beyler gerçekten harika oldu tavsiye ederiz (:
FM Oyuncu Platformu Arşivi Kategorisinde ve FM 2009 Oyuncu Platformu Forumunda Bulunan 17-25 Yaş Arası Yıldızlar Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Tür: Shortlist Yapımcı: Talha---LeBronK2an Açıklama: FM09'un en genç yıldızları, ileride star olacak yıldız oyunculardan oluşturulmuş bir kısalistedir kısalistedir. En genç ...
Tür: Shortlist
Yapımcı: Talha---LeBronK2an
Açıklama: FM09'un en genç yıldızları, ileride star olacak yıldız oyunculardan oluşturulmuş bir kısalistedir kısalistedir. En genç oyuncu 17, en yaşlı oyuncu 25
Kurulum: Oyun içerisinde Arama>Kısaliste>Shortlist>Import Shortlist komutlarını uygulayarak yükleyiniz. yaşındadır.
Not:Tanıtım resmi için Çağrı Yaşar'a teşekkür ederim
Not:Bu kısaliste tamamen FMGraphics üyeleri için hazırlanmıştır.İzinsiz yayınlanamaz.
Evet beyler gerçekten harika oldu tavsiye ederiz (:
Denemek lazım![]()
İletişim: barismaco@hotmail.com
Teşekkürler Deneyecegim...
IceBoyzLeader
gözden geçirilmesi gerekiyor![]()
bence pek iyi olmadı güzel olmuş emeğinize saygı duyuyorum ama hep bilindik isimler geleceğin yıldızları neden yok ? ben onları beklerdim 16- 19 yaşlarda beklerdim bi kaç tane ama göremedim galiba
Çok güzel bir shortlist olmuş indirip inceleyeceğim.
Kardeşim ismine baksan bence bu Shortlist'n 17-25 yaş arası diyor dimi saten hep bilindik isimlerde olucak olmasıda lazım sen biliyorsunda başka kişilerin bilmiyor olabileceğini düşündünmü hiç ?
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)