Çok yararlı bilgiler vermişsin, teşekkürler Ado.![]()
FM Oyuncu Platformu Arşivi Kategorisinde ve FM 2009 Oyuncu Platformu Forumunda Bulunan Önerilen Personeller 2009 Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> 7 yıldızlı antrenmanlara ulaşmamızı sağlayan antrenörler için gereken özellikleri, burada belirtmiştim. Bu yüzden o bölümü geçiyor ve önerilen staff'lara başlıyorum. ...
7 yıldızlı antrenmanlara ulaşmamızı sağlayan antrenörler için gereken özellikleri, burada belirtmiştim. Bu yüzden o bölümü geçiyor ve önerilen staff'lara başlıyorum. Birkaç personel dışında çoğu küçük veritabanında kolayca bulabileceğiniz personeller. Ayrıca hepsi 9.1.0 sürümüne göre yorumlanmış isimler.
Baş Antrenörler
Tord Grip
Assistant Manager - 70 - Kulübü yok/Meksika - Küçük Db - İsveçli - 9.1.0
"Kendisi Meksika'da baş antrenörlük yapıyor. Mükemmel özelliklere sahip. Oldukça yüksek maaş isteyebilir fakat boşta olduğu için uygun."
Torbjorn Nilsson
Assistant Manager/Coach - 53 - Kulübü yok/İsveç - Küçük Db - İsveçli - 9.1.0
"Bu personel tüm özelliklerde iyi. Bütçenizi zora sokmayacak, oldukça düşük bir maaş ile takımınıza katılabilir."
Massimo Neri
Assistant Manager - 51 - Kulübü yok/İngiltere - Küçük Db - İtalyan - 9.1.0
"İngiltere'de görev yapıyor fakat takımına kolayca katılabilir, Koç özelliklerinde oldukça kötü fakat taktik ve oyuncu yargılamalarında iyi."
Antrenörler
Andrew Renshaw
Coach/Fitness Coach - 45 - Bolton - Küçük Db - İngiliz - 9.1.0
"Renshaw, Bolton takımında youth coach olarak oyuna başlıyor. Harika bir fitness coach olmakta. O'na youth coach olarak değil de, coach olarak kontrat önerirseniz ucuz bir fiyata takımınıza katabilirsiniz."
Ricardo Moniz
Coach - 44 - HSV - Küçük Db - Hollandalı - 9.1.0
"Teknik özellikleri mükemmel bir antrenör. İlk sezonunda Hamburg'da, bu yüzden takıma katmak için ikinci sezonu beklemeniz daha iyi olabilir."
Franco Tancredi
Goalkeeping Coach - 53 - Kulübü yok/İngiltere - Küçük Db - İtalyan - 9.1.0
"Ünlü ekipler için bonservisi elinde, harika bir kaleci koçu."
David Court
Coach/Youth Coach - 64 - Arsenal - Küçük Db - İngiliz - 9.1.0
"Arsenal'den, mükemmel taktik ve defans özelliklerine sahip antrenör. Coach rolü önererek düşük takımlara katabilirsiniz."
Andres Kopke
Goalkeeping Coach - 45 - Kulübü yok/Almanya - Küçük Db - Alman - 9.1.0
"Mükemmel bir kaleci antrenörü. Fakat sadece büyük takımlar tarafından ayartılabiliyor."
Bruno Martini
Goalkeeping Coach - 46 - Kulübü yok/Fransa - Küçük Db - Fransız - 9.1.0
"Kaleci özellikleri 20, ayrıca düşük maaşlara takıma katılabiliyor."
Paulo Paixao
Coach/Fitness Coach - 57 - CSKA Moscow/Brezilya - Küçük Db - Brezilyalı - 9.1.0
"Mükemmel bir fitness antrenörü. Ucuz değil fakat tüm alanlarda harika. Büyük ekiplere, coach rolüyle katılabiliyor."
Pako Ayestaran
Assistant Manager/Coach - 46 - Benfica - Büyük Db - İspanyol - 9.1.0
"En iyi fitness antrenörü ve tüm özellikleri iyi düzeyde."
Krzysztof Dowhan
Goalkeeping Coach - 52 - Legia/Polonya - Küçük Db - Polonyalı - 9.1.0
"Dünya klasında bir kaleci antrenörü..Büyük Champ takımlarına ve daha üst düzeydeki takımlara gelebiliyor. Kesinlikle almalısınız!"
Kevin Ball
Coach - 52 - Sunderland - Büyük Db - İngiliz - 9.1.0
"Oyunlarda değişiklik gösterebiliyor, fakat değeri değişmiyor. Antrenmanlarda 7 yıldızlı Attack ve Tactic'e sahip olmanızı sağlayabilir."
Luc Rabat
Coach - 49 - Kulübü yok/Fransa - Büyük Db - Fransız - 9.1.0
"Özellikleri oyunlarda değişebiliyor fakat değeri değişmiyor; mükemmel teknik veya atak özellikleri olabiliyor. Düşük maaş istiyor ve bonservisi elinde."
Gözlemciler
David Mills
Scout - 56 - Middlesbrough - Küçük Db - İngiliz - 9.1.0
"Genellikle mükemmel özelliklere sahip bir gözlemci. Ünlü kulüplerin bu personeli ayartması kolay olmalı."
Christian Karembeu
Scout - 37 - Portsmouth - Küçük Db - Fransız - 9.1.0
"Oldukça ucuz bir gözlemci ve özellikleri de iyi düzeyde. Genç ve zamanla gelişim gösteriyor."
Jacques Lichtenstein
Scout - 38 - Anderlecht - Küçük Db - Belçikalı - 9.1.0
"Bir diğer genç gözlemci. Ucuz fiyata takıma katılıyor ve zamanla gelişiyor."
David Hamilton
Scout - 48 - Derby - Küçük Db - İngiliz - 9.1.0
"Oyuncu yargılama değerleri yüksek, iyi bir gözlemci. Kolayca ayartılarak Derby takımı ile bağları koparılabiliyor."
Nicky Hammond
Scout - 40 - Reading - Büyük Db - İngiliz - 9.1.0
"İyi özelliklerle oyuna başlıyor fakat özellikleri çabuk gelişiyor ve bu gözlemciyi, oyuncu yargılamada bir numara yapıyor. İyi bir azmi var. Tazminat bedeli ise çok düşük."
Doktorlar
Gary Lewin
Physio - 44 - Kulübü yok/İngiltere - Büyük Db - İngiliz - 9.1.0
"Lewin İngiltere'nin doktoru fakat O'nu takımınıza katabilirsiniz. Fizyoterapi özelliği 18 ile 19 arasında değişiyor."
Magnus Forsblad
Physio - 57 - Kulübü yok/İsveç - Küçük Db - İsveçli - 9.1.0
"Forsblad'ın fizyoterapi özelliği 20, bonservisi elinde ve düşük bir maaş istiyor."
Gianni Nanni
Physio - 44 - Bologna - Küçük Db - İtalyan - 9.1.0
"Mükemmel bir doktor, önde gelen sayılı kulüplere ilk sezonun sonunda katılabilir."
Neoseeker sitesinden alınan bilgiler, tarafımdan çevrilmiştir. Oyununuza katkısı olması dileğiyle.
Çok yararlı bilgiler vermişsin, teşekkürler Ado.![]()
CaNaVaR2o
Lord
Lima Lima
Teşekkürler..
"Sarı-Kırmızılı renklere küçüklükten beri hayrandım. Galatasaray İzmir'e geldiğinde okuldan kaçar, maça giderdim. Bence Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş, köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığım ile her zaman gurur duyarım.." Metin OKTAY
Süper yav. Teşekkürler.
You have a voice, don't lose it
You have a choice, so choose it
You have a brain, so use it
Follow @alessionikky
Çok çk teşekkürler hepsi işime yarayack..
İşte buydu.! Başka bir sitede görmüştüm bunu. Dedimki FMG'ye koyayım ama siteyi unuttum.Aradım aradım...Bulamadım.Demek Neoseeker sitesiymişNasip sanaymış.Bulsaydım ben koyacaktım..
Çok teşekkürler..![]()
bu gercekten cok işime yaradı teşekkürler
Ben genelde oyundan buluyorum ama çok sağol aydın..
Devrimin amacını kavramış olanlar sürekli olarak onu koruma gücüne sahip olacaklardır.
M.Kemal Atatürk
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)