Artem milevsky dinamo kiev den galatasaray a almıstım keske satmasaydım dedıgım oyuncuda arda turanarsenal da cok guzel oynuyor
![]()
FM Oyuncu Platformu Arşivi Kategorisinde ve FM 2009 Oyuncu Platformu Forumunda Bulunan FM 09'da Aldığınıza ve Sattığınıza Pişman Olduğunuz Oyuncular Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> FM 09'da keşke almasaydım dediğiniz oyuncular ve keşke satmasaydım dediğiniz oyuncuları paylaşalım....
FM 09'da keşke almasaydım dediğiniz oyuncular ve keşke satmasaydım dediğiniz oyuncuları paylaşalım.
CaNaVaR2o
Lord
Lima Lima
Artem milevsky dinamo kiev den galatasaray a almıstım keske satmasaydım dedıgım oyuncuda arda turanarsenal da cok guzel oynuyor
![]()
Fenerbahçeye Nilmar ı 13 milyon € ya almıştım.Hiç iyi oynamıyodu 11 milyon € ya satabilmiştimMarquinhos u 15 milyon € ya almıştım.Çok iyi oynuyodu.Başkan yüzünden 47.5 milyon € ya satmıştım.Keşke müdahale etseydim satmasaydım
![]()
Umut Bulutu Aldım Bi İşe Yarar Diye Yaramadı.Hakan ARıkanada Sözleşme İmzalattırmayı Unuttum KaptıLar..![]()
Milevski'yi Inter'e 18 MN £'e sattım. Keşke satmasaydımbir sene sonra en az 25'e satardım.![]()
Aldığıma Pişman Olduğum : Urby Emanuelson
Sattığıma Pişman Olduğum : Axel Witsel
"Sarı-Kırmızılı renklere küçüklükten beri hayrandım. Galatasaray İzmir'e geldiğinde okuldan kaçar, maça giderdim. Bence Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş, köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığım ile her zaman gurur duyarım.." Metin OKTAY
sattığıma pişman olduğum isim oscar cardozo bi sezonda en az 25 gol atıodu sakatlanmazsa geçen sene lig kupa şligi toplam 50 gol attı keşke satmasaydım yaa ..
eren derdiyok aldığıma pişma olduğum birisi bende iş yapmadı belki başka takımlarda yapar bilemem ..
Aldığıma Pişman Olduğum : Rafael Van der Vaart [ 11 MN € a aldım, 13 MN € a sattım]
Sattığıma Pişman Olduğum : Oscar Cardozo [ Mutsuzdu ancak göndermemem lazımdı.O gidince gol kısırlığı yaşanmaya başlamış[tı)]
alexis sanchez i 30 milyona city a sattım ama sitedeki transferlerde belirtilen 50 milyonları duyunca keske satmasaydım dedim
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)