Alberto Paloschi
Henüz 18 yaşında olmasına rağmen harika oynuyor gelecektede büyük kluplerin peşinde koştuğu bir oyuncu haline geliyor
FM Oyuncu Platformu Arşivi Kategorisinde ve FM 2009 Oyuncu Platformu Forumunda Bulunan FM 09'da En İyi Forvetler Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Sizce FM 09'da en iyi forvetler?...
Sizce FM 09'da en iyi forvetler?
CaNaVaR2o
Lord
Lima Lima
Alberto Paloschi
Henüz 18 yaşında olmasına rağmen harika oynuyor gelecektede büyük kluplerin peşinde koştuğu bir oyuncu haline geliyor
Oscar cardozo -- Pahalı ve super Robinho gercekten mukemmel oynuyor yanına da Torres i koydunmu bırak ucsun takım![]()
Pato Müthiş..
"Sarı-Kırmızılı renklere küçüklükten beri hayrandım. Galatasaray İzmir'e geldiğinde okuldan kaçar, maça giderdim. Bence Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş, köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığım ile her zaman gurur duyarım.." Metin OKTAY
Daniel Guiiza & Cardozo.
Volkan D.
Gökhan Gönül ..... Lugano ..... Sidnei ..... Özgür Çek
Mehmet Topuz ..... M.Veleso............... D.Capel
Alex
Cardozo ................. Guiza
Fenerbahçe 2010 - 2011 Season | 1TSL , 1 Turkish Cup , Champions League Semi Final
arkadaslar sıkı durun fm 09 un en yararlı forvetını acıklıyorum
Antalyaspor
Abdulkerim KOÇ
47 yaşında ama çok yararlı denemenizi siddetle tavsiye ediyorum 50k ya rahatca alabılırsınız her bütçeye uyar
Ben Manchester City e aldıgım ilk sezon da 4 macta 7 gol 4 asıst yaptı 5. maçta kalb krizi geçirdi galiba bi anda kadrodan kayboldu
![]()
sercan yıldırım
bogdan stancu
keirrison
hulk
batuhan karadeniz
vela
lauri dalle valle
kierrison, mehmet batdal, sercan yıldırım, pogrbnyak
KS
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)