Logolar Kategorisinde ve FM 2009 Logolar Forumunda Bulunan Türkiye TÜM Ligler Shield Logo Paketi 08/09 Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Tür: Logo Paketi Stil: Shield Yapımcı: Ado77 Açıklama: Turkcell Süper Lig, Bank Asya 1. Lig ve TFF 2. Lig takımlarının ...
Tür: Logo Paketi
Stil: Shield
Yapımcı: Ado77
Açıklama: Turkcell Süper Lig, Bank Asya 1. Lig ve TFF 2. Lig takımlarının ve organizasyonların Shield stilinde logolarını içerir. Kaliteli logolar kullanılmıştır, tarafımdan yapılmıştır. Oyununuza renk katacağını umuyorumFMG'de çeşitlilik bitmez
Kurulum: Sports Interactive/Football Manager 2009/graphics/logos dizinine atınız.
Download için,
İyi oyunlar..
Yine sade bir tanıtım resmi yapar mısın Aydın.
Anasayfadan geçelim.
Facebook | Twitter
ÇEVİRİ TAMAMEN BİTMEDEN, YANİ %100 OLMADAN YAYINLANMAYACAKTIR. ÖN SÜRÜM VS. YAPILMAYACAKTIR. TEK SÜRÜM OLACAKTIR. (HATALI ÇEVİRİLER OLMASI DURUMUNDA 2. SÜRÜM ÇIKARTILABİLİR.)
ÇEVİRİNİN YÜZDE DURUMU, ÇEVİRMEN DOSYAYI E-POSTA ADRESİNE GÖNDERDİĞİ ANDA GÜNCELLENMEKTEDİR.NEDEN GÜNCELLENMİYOR SORULARININ ANLAMSIZ OLDUĞUNU BELİRTMEK GEREKİR.
YAMANIN YAYINLANMA TARİHİ, ÇEVİRİ ÇALIŞMASININ BİTECEĞİ GÜNDÜR. NET BİR BİTİŞ TARİHİ ASLA VERİLMEMEKTEDİR, FAKAT ÇEVİRİNİN GİDİŞATINDAN ÇIKARIMLAR YAPILABİLİR.
evet tanıtım resmi çok karışık olmusBu arada ben de anasayfaya bakayım hiç bakmıyorum oraya
![]()
Tanıtım resminin kalabalık olması tüm ligleri barındırdığını vurgulamak için![]()
Kaliteli çalışma olduğuna eminim , eline sağlık.![]()
Teşekkürler dostum. Çok kaliteli görünüyor.![]()
Çok güzel bir çalışma olmuş. Teşekkürler![]()
Kalite kokan bir çalışma ellerine sağlık Aydın
Tşkler...
The Uefa And Super Cup Champions 2000
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)