Harikasın Adem hemen indiriyorum.
FM Dosya Arşivi Kategorisinde ve FM 2009 Dosyalar Forumunda Bulunan Oyuncuyu satın alma değerini görme [FMG] Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Selamlar. Yazdığım bir kod sayesinde, oyuncu araması yaparken oyuncuyu hangi fiyata alabileceğinizi programa, editöre gerek kalmadan oyun içinde çok basit ...
Selamlar.
Yazdığım bir kod sayesinde, oyuncu araması yaparken oyuncuyu hangi fiyata alabileceğinizi programa, editöre gerek kalmadan oyun içinde çok basit bir şekilde görebileceksiniz. Bu sayede, gereksiz teklifler yapmanıza gerek kalmayacak ve oyuncuyu ne kadar fiyata alabileceğinizi önceden görebileceksiniz.
Ekran Görüntüsü: (910'dan alınmıştır)
Oyuncu Arama ekranına geliyoruz. Buradaki Ücret kısmı oyuncuyu alabileceğiniz fiyatı gösteriyor. Aynı zamanda takım ekranında bulunan Transfer görünümü de takımda bulunan oyuncuları ne kadara alabileceğinizi gösteriyor.
Nereye atacaksınız dosyayı?
Rar içinden çıkan dosyaları;
Hangi resmi güncellemeyi kullanıyorsanız onun data klasöründeki panels klasörüne atıyorsunuz.
930 için;
C:/Program Files/Sports Interactive/Football Manager 2009/data/updates/update-930/data/panels
920 için;
C:/Program Files/Sports Interactive/Football Manager 2009/data/updates/update-920/data/panels
910 için;
C:/Program Files/Sports Interactive/Football Manager 2009/data/updates/update-910/data/panels
Harikasın Adem hemen indiriyorum.
"Penaltıyı sadece onu atmayı deneyecek kadar cesurlar kaçırır. "
Robert Baggio
Adem süpersin valla Ellerin dert görmesin![]()
Kavgamsın, Sevdamsın, Davamsın, YaLnızLığımsın, KimsesizLiğimsin, Öfkemsin, Sevgimsin, Sen benim Yüreğimsin…
Hüznümde göz pınarLarımdaki bir damLa yaşsın,
Sevincimde havaya kaLkan yumruğum,
Boş vermişLiğimde beni yeniden hayata bağlayansın.
KaLbimi fetheden Sarının Laciverte sevdasını karşılayabilen yegâne sözcüksün FeNeRBaHÇeM..!!
Sağol Adem.Tam ihtiyacımız olan şey.Bundan sonra fazla para vermek yok.![]()
Elde patlayan Scout programlarının yanında, bu mükemmel
Gerçekten çok iyi bir iş Adem![]()
Sağol adem...
"Kaç gol attığımın bir önemi yok,önemli olan onları nasıl attığım."
"Eğer Ajax alt yapısında oynuyorsanız zaten büyük bir yıldızsınız demektir."
İBRAHİMOVİÇ
Süpersin adem abi ama bende panels dosyası yok
Adem ben Kaka'yı Real Madrid'e 71M almıştım.171'de nereden cıktı anlayamadim. Ne kadar doğru orada yazanlar ? Ona göre indireceğim, şaşırdım biraz
edit: Resimdeki para değeri dolar imiş ben sterlin almıştım. Cok teşekkürler indiriyorum. Elinize sağlık
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)