twitter facebook steam
Toplam 31 sayfa 12311 ... SonuncuSonuncu
Konuda toplam 307 mesaj bulunuyor.

!! Bu Modifieri Çok Seveceksiniz !! TÜRKÇE

FM Dosya Arşivi Kategorisinde ve FM 2009 Dosyalar Forumunda Bulunan !! Bu Modifieri Çok Seveceksiniz !! TÜRKÇE Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Arkadaşlar bu modifier ile oyun açıkken oyun üzerinde istediğiniz değişikliği yapabiliyorsunuz.9.0.1 ve 9.0.2'de XP ve Vistada bizzat denedim.Herhangi bi sorun ...

Takım Oyuncusu byvirus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    05 Aralık 2007
    Nereden
    İzmir

Lightbulb !! Bu Modifieri Çok Seveceksiniz !! TÜRKÇE (FM09 İçin)

Arkadaşlar bu modifier ile oyun açıkken oyun üzerinde istediğiniz değişikliği yapabiliyorsunuz.9.0.1 ve 9.0.2'de XP ve Vistada bizzat denedim.Herhangi bi sorun çıkmadan çalıştı.Oyun açıkken programı açıyorsunuz.Load Game e basıyorsunuz ve oynadıgınız oyunu modifiere yüklüyor.Daha sonra arama bölümünden istediğiniz oyuncu,koç ya da klübü bulup isterseniz tek tek isterseniz toplu halde değişiklik yapabilirsiniz.Bütçenizi düzenleyip sahanız ve takımınızda istediğiniz değişiklikleri yapabilirsiniz.
    Not: Çalışması için .net fremawork 3.5 yüklü olmalıdır.

Ayrıca modifieri %90 oranında türkçeye çevirdim.Çeviri tamamen bana aittir ingilizce bilgim çok az olmasına rağmen çok büyük bi hata yapmadım sanıyorum.Denedikten sonra eksik olan yerleri söylerseniz daha iyisini çıkarabilirim.

Yeni Link

6.KEZ LİNK YENİLENDİ !! - 31.01.09 16:29

NOT : Arkadaşlar konunun açılış tarihine bakarsanız ben bu modifieri yaptığımda daha 9.0.1 yamada oynuyorduk.O yüzden programın şuanki halini bilmiyorum çalışırmı çalışmazmı.Uzun zamandır oyunu oynamıyorum.Lütfen cevap yazarken bunuda dikkate alın
    .
    .
    .
    BU İMZAYA ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 30.10.2008 tarih ve 2008/666 nolu kararı gereği bu imza TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'nca engellenmiştir.

Gelecek Vaadeden bugraislek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    18 Ocak 2009
    Nereden
    İZMİR

tsk

tskler

Yıldız Oyuncu Caner Özaşkın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    14 Aralık 2008
    Teşekkürler deniyelim

Genç Star foxhound - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    12 Ocak 2008
    Nereden
    gaziantep
    teşekkürler

kurucu admin Adem Özkur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    19 Haziran 2007
    Nereden
    Turkuaz
    En azından bir resim koysaydın

Gelecek Vaadeden wolkii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    25 Ocak 2008
    Nereden
    ANKARA
    bakalım
    ....Glasgow Rangers.....

Genç Star theli1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    03 Ocak 2009
    teşekkürler

Anahtar Oyuncu Murat_Mj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    19 Ekim 2007
    Nereden
    Ankara
    Teşekkürler..
    "Sarı-Kırmızılı renklere küçüklükten beri hayrandım. Galatasaray İzmir'e geldiğinde okuldan kaçar, maça giderdim. Bence Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş, köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığım ile her zaman gurur duyarım.." Metin OKTAY

Takım Oyuncusu gitarist10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    17 Ağustos 2007
    Nereden
    Nєω уσяк
    Teşekkürler

Takım Oyuncusu byvirus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    05 Aralık 2007
    Nereden
    İzmir
    Alıntı Malatyalı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    En azından bir resim koysaydın

Bunu düşünmeliydim ama sabahın 4-5 ine kadar türkçe dosya üzerinde çalıştım o yüzden resmi atlamışım.Resim eklenmiştir

Bu arada türkçeleştirmeyi kelime anlamına göre değilde oyuna girip sözcüğün geçtiği yerdeki mantığa göre yapmaya çalıştım.Umarım ilk türkçe çalışmamda fazla hata yoktur

Ve son bişey ben oyunuda türkçeleştirmeye çalışıyorum.Türkçe dosyasındaki daha önce çevrilmemiş olanları türkçeye çevirdiğimde oyunda görebiliyorum ama sonradan bişey ekleyemiyorum.Bununla ilgili yardımcı olursanız bende oyun için türkçe yama hazırlamak isterim :R
    .
    .
    .
    BU İMZAYA ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 30.10.2008 tarih ve 2008/666 nolu kararı gereği bu imza TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'nca engellenmiştir.

Toplam 31 sayfa 12311 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA