tskler
FM Dosya Arşivi Kategorisinde ve FM 2009 Dosyalar Forumunda Bulunan !! Bu Modifieri Çok Seveceksiniz !! TÜRKÇE Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Arkadaşlar bu modifier ile oyun açıkken oyun üzerinde istediğiniz değişikliği yapabiliyorsunuz.9.0.1 ve 9.0.2'de XP ve Vistada bizzat denedim.Herhangi bi sorun ...
Arkadaşlar bu modifier ile oyun açıkken oyun üzerinde istediğiniz değişikliği yapabiliyorsunuz.9.0.1 ve 9.0.2'de XP ve Vistada bizzat denedim.Herhangi bi sorun çıkmadan çalıştı.Oyun açıkken programı açıyorsunuz.Load Game e basıyorsunuz ve oynadıgınız oyunu modifiere yüklüyor.Daha sonra arama bölümünden istediğiniz oyuncu,koç ya da klübü bulup isterseniz tek tek isterseniz toplu halde değişiklik yapabilirsiniz.Bütçenizi düzenleyip sahanız ve takımınızda istediğiniz değişiklikleri yapabilirsiniz.
Not: Çalışması için .net fremawork 3.5 yüklü olmalıdır.
Ayrıca modifieri %90 oranında türkçeye çevirdim.Çeviri tamamen bana aittir ingilizce bilgim çok az olmasına rağmen çok büyük bi hata yapmadım sanıyorum.Denedikten sonra eksik olan yerleri söylerseniz daha iyisini çıkarabilirim.
![]()
![]()
Yeni Link
6.KEZ LİNK YENİLENDİ !!- 31.01.09 16:29
NOT : Arkadaşlar konunun açılış tarihine bakarsanız ben bu modifieri yaptığımda daha 9.0.1 yamada oynuyorduk.O yüzden programın şuanki halini bilmiyorum çalışırmı çalışmazmı.Uzun zamandır oyunu oynamıyorum.Lütfen cevap yazarken bunuda dikkate alın![]()
.
.
.BU İMZAYA ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR
Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 30.10.2008 tarih ve 2008/666 nolu kararı gereği bu imza TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'nca engellenmiştir.
En azından bir resim koysaydın![]()
bakalım
....Glasgow Rangers.....
Teşekkürler..
"Sarı-Kırmızılı renklere küçüklükten beri hayrandım. Galatasaray İzmir'e geldiğinde okuldan kaçar, maça giderdim. Bence Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş, köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığım ile her zaman gurur duyarım.." Metin OKTAY
Teşekkürler
Bunu düşünmeliydimama sabahın 4-5 ine kadar türkçe dosya üzerinde çalıştım o yüzden resmi atlamışım.Resim eklenmiştir
Bu arada türkçeleştirmeyi kelime anlamına göre değilde oyuna girip sözcüğün geçtiği yerdeki mantığa göre yapmaya çalıştım.Umarım ilk türkçe çalışmamda fazla hata yoktur
Ve son bişey ben oyunuda türkçeleştirmeye çalışıyorum.Türkçe dosyasındaki daha önce çevrilmemiş olanları türkçeye çevirdiğimde oyunda görebiliyorum ama sonradan bişey ekleyemiyorum.Bununla ilgili yardımcı olursanız bende oyun için türkçe yama hazırlamak isterim :R
.
.
.BU İMZAYA ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR
Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 30.10.2008 tarih ve 2008/666 nolu kararı gereği bu imza TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'nca engellenmiştir.
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)