Galatasaray'da Meira ve Ferdi'nin ne işi var
FM 2010 Data Güncellemeleri Kategorisinde ve FM 2009 Data Güncellemeleri Forumunda Bulunan Cemi33 DB v2 2oo9-2o1o 7 Agustos Güncellemesi Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Kendi Yapmış Oldugun 70MB'Lık DB ile Karşınızdayım.[rarpass=Cemi33] 1-2 Özellik Saymam Gerekirse; -Fenerbahçe Menajeri Daum Asst.Mnjr'i Aykut Kocaman -TSL Tüm Takımların ...
Kendi Yapmış Oldugun 70MB'Lık DB ile Karşınızdayım.[rarpass=Cemi33]
1-2 Özellik Saymam Gerekirse;
-Fenerbahçe Menajeri Daum Asst.Mnjr'i Aykut Kocaman
-TSL Tüm Takımların Eksiksiz Yeni Sezon Kadroları[EKSİKSİZ]
-Birçok Takımın En Yeni Transferleri[Kaka,Ronaldo,Adebayor vs. 7 Ağustos 2009 Tarihine Kadar Olan Tüm Transferler]
-Birkaç Takımın Yeni Sezon Forması [Galatasaray Mor Forma Vs.]
-Oyuncu Güçleriyle Oynanmadı Orjinal Fm 2009 (9.3.0) Abilitylerle Duruyor
++++++08.08.2009 Saat:09:00 Upgrade++++++
-LinkLer Vs. yenilendi
-8 Ağustos Güncellemeleri Yapıldı Başta Unutulan Meira,Adriano,Ferdi Olmak Üzere
-Eski Transferler üzerine +279 Transfer Yapıldı
-Gençlerbirliği&Hacettepe Pilot Anlaşması Yüzünden Kiralık Gidip Gelen Oyuncular Transfer Şeklinde Yapıldı
++++++09.08.2009 Saat:16:30 Upgrade++++++
-Bütün 1.Liglerin Düşen Ve Çıkan Takımları Düzenlendi
-3 Büyüklerin Yönetim Kurulu Eklendi
-Aykut Kocaman Football Director Yapıldı
[Kurlum Talimatları: Rarın İçinden Çıkan Cemi33 Dbv2 Yazan Klasoru Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2009\db İçine Atın Ve Oyundan Yeni Oyun Kurarken DB yi Cemi33 Seçin (NOT: Yama 9.3.0 Uyumludur 9.3.0 Yoksa Sanrım XML Hatası Veriyordur]
Birkaç Görüntü;
Ve Daha Birçok Yenilik
En İyisimi Siz Şimdiden İndirmeye Başlayın Ve Oyununuzu Zevkin Doruklarında Oynayın
Link:
NOT: Rar Pass: " Cemi33 "
Galatasaray'da Meira ve Ferdi'nin ne işi var
3 Hata Bulunmuş DB de Galtasaraydaki Meira Ve Ferdi birde İnterde Adriano Varmış Oyun Klasorundeki DB Editorden NewGame Yapmadan Düzeltirseniz Rahatca Oynayabilirisiniz
TRANSFER DOSYASI - Futbol- NTVSpor TSL Burdan Alıntıdır Ferdi Hatası Benden Kaynaklanıyor Fakat Meira Benden Değil
linki yenilersen sevinirim usta..rapid te 10 dan fazla indirilmiyo..sadece g.saray'ın mor forması için indiriyorum.4 büyüklerin yeni sezon formalarının hepsi var mı?
Biraz Bekleyiver Dostum Şimdi Upluyorum
Link Yenilenmiştir Db Güncelleştirilmiştir Herkese İyi OyunLar
arkdsım ben fm 2009 .3.0. yukledım key sısıtyoru sorunu nasıl çözebırım bırd...
e bu senın yenı peketını yuklesem çalışır mı bende
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)