twitter facebook steam
Toplam 13 sayfa 12311 ... SonuncuSonuncu
Konuda toplam 121 mesaj bulunuyor.

All-Star Database ||| 23.06.2009 Güncellemesi

FM 2010 Data Güncellemeleri Kategorisinde ve FM 2009 Data Güncellemeleri Forumunda Bulunan All-Star Database ||| 23.06.2009 Güncellemesi Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Merhaba Sevgili Football Manager severleri.Harika bir güncelleme ile karşınızdayız .Belkide Şuana kadar çıkan yamalardan en iyisi . Yamada Ne gibi ...

Takım Oyuncusu Kaan Cantez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    16 Aralık 2008
    Nereden
    İstanbul

All-Star Database ||| 23.06.2009 Güncellemesi

Merhaba Sevgili Football Manager severleri.Harika bir güncelleme ile karşınızdayız .Belkide Şuana kadar çıkan yamalardan en iyisi .

Yamada Ne gibi Yenilikler var ?

• 23.06.2009 Tarihine kadar Avrupa'da adı önce gelen Ligler başta olmak üzere Avrupa'daki gerçekleşmiş transferler oyuna aktarıldı.
    • Kulüplerin Bütçelerinde Düzenlemeler yapıldı
    • Türk Olma Statüsü 5 Yıla Düşürüldü.
    • Kulüplerin Tanınmışlıkları ayarlandı .
    • Oyuncu Profilleri Gerçeğe göre düzeltildi.
    • Oyuncuların CA ve PA'sında düzenlemeler yapıldı.
    • Süper Ligde Kulüplerin Yöneticileri oyuna aktarıldı.[ Ali Koc-Haldun Üstünel-Sinan Engin Vb ]
    • Dünyanın önemli liglerinde 1.lig ve 2.lig olmak üzere şampiyonlar güncellendi.
    • Şampiyonlar Ligi Son Şampiyonu Barcelona , Uefa Kupasında ise Son Şampiyon Shakhtar olarak eklendi.
    • Süper Ligdeki Antrenör Değişiklikleri ve Avrupa'daki Antrenör değişiklikleri oyuna aktarıldı.
    • Türkcell Süper Lig'e yeni ödüller eklendi. [ Coca Cola Haftanın Golü - Turkcell Superlig Yılın Takımı - Turkcell Superlig Yılın Hakemi vb. ]
    • Bir Çok Ödül Türkçe'ye Çevrildi.
    • Ve sayamadığımız Bir Çok Şey .
    Kurulum

Kurulum : Rardan çıkan dosyayı C:\Documents and Settings\* Kullanıcı adınız *\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2009\db içine atınız .

Yapımcı : Kaan Cantez & Hakogs212

İşte Link . .

http://rapidshare.com/files/248207674/All-Star_Database.rar.html

zSHARE - All-Star Database.rar

Ve Yamadan Resimler . .

Bunlar Sadece Bazıları (:

NOT : Transfer Bütçelerinde Fenerbahce'nin transfer bütçesi Aziz Yıldırımın açıkladığı gibi 60M €.Diğer takımların ise bilinmediği için Fenerbahce'ye yakın bir seviyeye getirdik.

Bu Yama 9.3.0 Uyumludur.

you'll never walk alone Cemal Kılıç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    01 Ocak 2009
    Nereden
    Ankara
    Teşekkürler.
    Emeğinize sağlık.

Yıldız Oyuncu wotkins - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    25 Mart 2009
    Fenerbahçe`nin bütçesi ile Beşiktaşın bütçesinin arasındaki farkın o kadar olmadığını bilmen lazımdı.

Takım Oyuncusu Treu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    28 Nisan 2008
    Emeğinize Sağlık .
    Eski Nick:Emre Ballı

Bölüm Yöneticisi Arda Korkmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    01 Şubat 2009
    Nereden
    İstanbul
    sağol ama biraz gsnin ve bjknin düşük fenere göre

Mentor SyNdRoMe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    09 Ocak 2009
    Nereden
    İzmir
    Takıldığım bir nokta var Beşiktaş bu sene çifte kupada şampiyon oldu ve doğal olarak gerek merchandising gerek yayın gerekse ödül gelirleri oldukça arttı. Ama Beşiktaş'ın finansı diğer takımlarınkine göre bir hayli güçsüz duruyor.

Ek olarak 60M dilden telaffuz edilen bir rakamdır, gerçeklik payı veya ne kadarının kullanılabileceği tartışır. Bana göre abartı olmuş.

Emeğiniz için teşekkürler, inceleyip daha detaylı yorum yapacağım
    Follow your own path and let the others talk.
    DANTE
    ÖZEL MESAJDAN OYUNLA İLGİLİ SORU SORMAYIN!
    twitter.com/SyNdRoMe23

Katılış
    16 Aralık 2008
    Nereden
    İstanbul
    Beyler.Fenerbahce'nin bu sezon bütçesi verildi.Aziz Yıldırım 60M € Dedi.Ve bizde öle yaptık.Ama biliyorumki Galatasaray ve Beşiktaş transfere o kadar harcamaz.Bunu bile beğenmiyorsunuz ya xD
    Normalde GS nin kaç sölermisiniz 1M TL.Bunada itirazınız varsa bilemem.Ama gerçekçi düşündük biraz.

Katılış
    09 Ocak 2009
    Nereden
    İzmir
    Alıntı Kaan Cantez Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler.Fenerbahce'nin bu sezon bütçesi verildi.Aziz Yıldırım 60M € Dedi.Ve bizde öle yaptık.Ama biliyorumki Galatasaray ve Beşiktaş transfere o kadar harcamaz.Bunu bile beğenmiyorsunuz ya xD
    Normalde GS nin kaç sölermisiniz 1M TL.Bunada itirazınız varsa bilemem.Ama gerçekçi düşündük biraz.
    1MN TL ile mi bu adamlar Rijkaard'ı getirdi. Bence Gerçekçi düşünmeyip FB sempatizanlığına yenik düşmüşsünüz.

Bugün Y. Demirören veya A. Polat çıkıp benim takımın bütçesi 50 MİLYAR dolar dese onuda mı uygulayacaktınız ?

Emeğe saygım sonsuz, ama eleştirilmeden bir şeyin ileri gideceğine inanmıyorum. Aziz Yıldırım zenginse Y. Demirören'de koskoca Demirören grubunun en tepede ki adamı.
    DANTE
    twitter.com/SyNdRoMe23

Katılış
    16 Aralık 2008
    Nereden
    İstanbul
    Alıntı SyNdRoMe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1MN TL ile mi bu adamlar Rijkaard'ı getirdi. Bence Gerçekçi düşünmeyip FB sempatizanlığına yenik düşmüşsünüz.

Bugün Y. Demirören veya A. Polat çıkıp benim takımın bütçesi 50 MİLYAR dolar dese onuda mı uygulayacaktınız ?

Emeğe saygım sonsuz, ama eleştirilmeden bir şeyin ileri gideceğine inanmıyorum. Aziz Yıldırım zenginse Y. Demirören'de koskoca Demirören grubunun en tepede ki adamı.

Ben öle birşey demiyorum.Farkındaysan 1M Geçen sene başındaydı oyunda.Biliyorsunki bu sene için yaptım.Ve eleştirilerini kabul ediyorum.Bildiğim bir şey varki eleştiri almadan bir şeyin üstüne başka şeyler katamassın.Ama düşüncelerimi sölemek istedim (:

Katılış
    09 Ocak 2009
    Nereden
    İzmir
    Alıntı Kaan Cantez Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben öle birşey demiyorum.Farkındaysan 1M Geçen sene başındaydı oyunda.Biliyorsunki bu sene için yaptım.Ve eleştirilerini kabul ediyorum.Bildiğim bir şey varki eleştiri almadan bir şeyin üstüne başka şeyler katamassın.Ama düşüncelerimi sölemek istedim (:
    Ha o zaman özür dilerim, yinede ben 60M pound'un fazla olduğu kanısındayım, Dünyada 3 - 4 kulüp çıkarıp ortaya koyabilir bunu.
    DANTE
    twitter.com/SyNdRoMe23

Toplam 13 sayfa 12311 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA