Saol.
FM 2010 Data Güncellemeleri Kategorisinde ve FM 2009 Data Güncellemeleri Forumunda Bulunan Ultimate European Superleague Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Yapımcı : Addy Dosya boyutu : 78 mb Açıklama : Dünyaca ünlü takımları güçlerine göre 7 lige toplamış.(European Elites Division ...
Yapımcı : Addy
Dosya boyutu : 78 mb
Açıklama : Dünyaca ünlü takımları güçlerine göre 7 lige toplamış.(European Elites Division - European Masters Division - European Premier Division - European League 1 - European League 2 - European League 3a - European League 3b)
Fenerbahçe, Galatasaray : European Masters Division
Beşiktaş : European Premier Division
Kayserispor, Trabzonspor : European League 3a
Konu Alıntıdır...
Kurulum :
Zip içinden çıkan "Ultimate European Superleague" klasörünü; oyunun veritabanının olduğu yere
"C: Program Files/Sports Interactive/Football Manager 2009/data/db" atmanız yeterli.
Yeni oyun açarken "Ultimate European Superleague" seçmeniz ve İngiltereyi seçmeniz gerekiyor.
İndirme Linki :
Kavgamsın, Sevdamsın, Davamsın, YaLnızLığımsın, KimsesizLiğimsin, Öfkemsin, Sevgimsin, Sen benim Yüreğimsin…
Hüznümde göz pınarLarımdaki bir damLa yaşsın,
Sevincimde havaya kaLkan yumruğum,
Boş vermişLiğimde beni yeniden hayata bağlayansın.
KaLbimi fetheden Sarının Laciverte sevdasını karşılayabilen yegâne sözcüksün FeNeRBaHÇeM..!!
Saol.
Sadece Denizlisporluyuz !
Teşekkürler, sıkılanlar için iyi bir alternatif...
CaNaVaR2o
Lord
Lima Lima
Teşekkürler..
"Sarı-Kırmızılı renklere küçüklükten beri hayrandım. Galatasaray İzmir'e geldiğinde okuldan kaçar, maça giderdim. Bence Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş, köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığım ile her zaman gurur duyarım.." Metin OKTAY
Hoşuma gitti Teşekkürler![]()
İletişim: barismaco@hotmail.com
trabzon european league 1 dekilerin yarısını, el2 dekilerin hepsini yener.çok düşük lige koymuşlar
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)