Süper antrenman pakedi. Acaip gelişiyorlar harbiden. Teşekkürler Onur.
FM 2009 Taktik & Antrenman Kategorisinde ve FM 2009 Antrenmanlar Forumunda Bulunan Yok Böyle Bir Antrenman!! Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> tamamen kendi yapımım olan antrenman programımı yayınlamanın vakti geldi.. yöneticilerden ve yakın arkadasım olan hellmarch'ında ısrarıyla yayınlıyorum indirdigimiz rarlı dosyayı ...
tamamen kendi yapımım olan antrenman programımı yayınlamanın vakti geldi.. yöneticilerden ve yakın arkadasım olan hellmarch'ında ısrarıyla yayınlıyorum
indirdigimiz rarlı dosyayı sag tıklayıp klasöre cıkart diyoruz.
nereye atacaz?
Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2009\schedules içine atın schedules klasörü yoksa siz oluşturun...
sonra oyuna girip antrenman kısmına gelin ordan programlar-programları düzenle yaptıktan sonra altta yükle butonu var ordanda tekrar Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2009\schedules klasörünü bulup içindeki onr.tsh dosyasını yükleyin tamama basın bu kadar..
NOT:bu programların tamamen etkili olabilmesi için antrenörlerinizi iyi seçinki oyuncuların gelişimleri tam olsun...
ŞİMDİ KENDİ KARİYERİMDEN Bİ KAC SS(sezonun ortası olmasına ragmen)
buda 1yıl sonra oyuncunun profili fazla şanş bulmamasına rağmen...
daha alalı 1ay bile olmadan parejo'nun gelişimi
Link
Alternatif Link
yorumlarınızı bekliyorum iyi veya kötü...bol fm'li günler
Bu Antreman paketi FMGraphics.net için Onur Kanat tarafından hazırlanmış olup, başka bir sitede izin alınmaksızın yayınlanamaz...
Süper antrenman pakedi. Acaip gelişiyorlar harbiden. Teşekkürler Onur.
You have a voice, don't lose it
You have a choice, so choose it
You have a brain, so use it
Follow @alessionikky
Teşekkürler dostum, bakalım pakete![]()
Teşekürler Onur denicem Fm yi ne zaman düzeltebilrsem![]()
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)