FM Dosya Arşivi Kategorisinde ve FM 2008 Dosyalar Forumunda Bulunan Serbest Oyuncular Yaması Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> BU YAMADA KİMLER SERBEST? ================================================== == -Turkcell Süper Lig -İtalya Seri A -Fransa 1 Lig -İngiltere Premier Lig -Hollanda Eredevise ...
BU YAMADA KİMLER SERBEST?
================================================== ==
-Turkcell Süper Lig
-İtalya Seri A
-Fransa 1 Lig
-İngiltere Premier Lig
-Hollanda Eredevise
-İspanya La Liga
-Portekiz 1.Lig
-Almanya Bundesliga
================================================== ==
Liglerindeki 134 Takımdan Yaklaşık 6.000 Oyuncu!!! 8.01 yuklu olması gerekmektedir
Rar'dan çıkardığınız dosyayı C:\Documents and Settings\K.Adınız\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2008\db uzantılı yere atınız ve oyununuzda uygulamak için yeni lig açarken ilgili veritabanını seçiniz.
oyundan bi ScreenShoot
süpersin bende bunu bekliyordum![]()
Bazen ...
Tarih, tozlu bir sayfa değildir...
Gerçektir , yaşamdır...1905'te doğup Ciltlere sığmamaktır...
Destanların değişmez yazarı olurcasına...
kardes hatalı arşiv bulunamıyo bi kontrol et istersen
Bazen ...
bi hata yok kardes tekrar indir istersen eksik indirmiş olabilir arkadaslarım oynuo bende indirdim denedim sorun yok
kardes herkez serbest olduda gs deyim suan serbest durumdaki gökhan ünal bile taleplerimi karsılayacağınıza inanmıyorum dio vede en fazla maas 875 k nedn ole oldu kımse gelmıo ole oluncada
Bazen ...
o bütcenle alakalı onu bilemicem zaten oyuncular serbest bence tr ligine hiç bulaşma yapamamışlar zaten sen en iyisi başka bi lige git![]()
FM 2007'de biz yapmıştık ve baya tutmuştu bununda tutacağına inanıyorum.
Facebook | Twitter
ÇEVİRİ TAMAMEN BİTMEDEN, YANİ %100 OLMADAN YAYINLANMAYACAKTIR. ÖN SÜRÜM VS. YAPILMAYACAKTIR. TEK SÜRÜM OLACAKTIR. (HATALI ÇEVİRİLER OLMASI DURUMUNDA 2. SÜRÜM ÇIKARTILABİLİR.)
ÇEVİRİNİN YÜZDE DURUMU, ÇEVİRMEN DOSYAYI E-POSTA ADRESİNE GÖNDERDİĞİ ANDA GÜNCELLENMEKTEDİR.NEDEN GÜNCELLENMİYOR SORULARININ ANLAMSIZ OLDUĞUNU BELİRTMEK GEREKİR.
YAMANIN YAYINLANMA TARİHİ, ÇEVİRİ ÇALIŞMASININ BİTECEĞİ GÜNDÜR. NET BİR BİTİŞ TARİHİ ASLA VERİLMEMEKTEDİR, FAKAT ÇEVİRİNİN GİDİŞATINDAN ÇIKARIMLAR YAPILABİLİR.
Bazen ...
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)