Beğendim,kotalıyım o yüzden indiremeyeceğim,ancak bu ayın faturası gelir gelmez mutlaka indireceğim,ellerinize sağlık,ayrıca Deived değil Deivid![]()
FM Dosya Arşivi Kategorisinde ve FM 2008 Dosyalar Forumunda Bulunan **Beklenen Yama Yayında ** Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> BY AYSBERG and CRAZZYBOY İşte O an ,İşte o beklenen Yama.İşte belkide piyasada bulunan en ateşli,en güncel databe.Aslında yayınlamıcaktım ama ...
BY AYSBERG and CRAZZYBOY
İşte O an ,İşte o beklenen Yama.İşte belkide piyasada bulunan en ateşli,en güncel databe.Aslında yayınlamıcaktım ama çevremdeki arkadaşlar benim oyunu görünce hemen koy diye ısrar ettiler.Bende daha fazla dayanamadım ve yayınlamaya karar verdim.İşte sizlere sunuyorum.
Yamanın özellikleri; Evet bu güncellemede son kadrolar,tüm oyuncular,uyruklar,tüm güncel kadro numaraları vs.
Son transferler gerçekleşti.Örneğin Flamini Arsenal'den Milan'a gitmesi gibi.
Galatasaray'ın Feldkamp yerine Cevat Güler menejer olarak ayarlandı.
Yamada milyonlarca ufak özellikler tüm güncellikler vardır.Bu yamaya 2 aylık değil hergün bişeylerr katıldI.
Şimdi hazırlarken bile bi transferler varsa hemen oyuna aktarıldı
*11 Mayıs 2008'e kadar olan Türk Ligi ve Dünyadaki Transferler Ayarlandı ve Düzenlendi.
*Tüm takımların taraftar sayıları ayarlandı.TFF 1. lig ve TFF 2. lig hatta TFF 3.lige kadar hepsinin tarftar sayıları ayarlandı.(Süper Ligi söylemiyorum bile)
*Klüplerin fesh ettikleri,milli takımı bırakanlar,geleceğe vaad eden oyuncular bir bir oyuna işlendi.
*Klüplerin yeni başkanları ayarlandı. Örn; GS Adnan Polat,Trabzon Sadri Şener gibi..
*Tüm Klüplerin ve Milli takımların Forma renkleri ayarlandı.Örn;Türkiyemizin Turkuaz forması gibi.
*Milli Takımımızın tüm hocaları ayarlandı.Örn,Ümit Davala gibi.
*En güncel sakatlıkar ayarlandı.Sezon başıdan bu yana.
*Oyuncu mevkiler gerçek hale getirildi.Arda,Serdar Özkan,Deived,Ugur Boral,Holosko,Serdar Özbayraktar(eskişehirspor) vs.
*Uyruk değiştiren futbolcuların gerçek adları aktarıldı.
*Kayserispor'daki Eren Boyraz,Mehmet Eren olarak düzeltildi.
*Gözden düşen ve yıldız adayları ayarlandı.
*Şehirlerin hava durumları ayarlandı.Örn;Doğu Bölgelerimizdeki maçların kış şartlarında çok kötü olması.[/color]
Yükleme:Aysberg adlı dosyayı Belgelerim/Sports Interactive/Football Manager 2008/db içine atınız.Hepsi bu kadar.
**By Aysberg and Crazyboy26**
İyi eğlenceler,Bol Fm'li günler dilerim.
Uyumluluk:Versiyon 8.0.2'de çalışır.
oyun içi görüntüler:
![]()
![]()
LİNK:
Beğendim,kotalıyım o yüzden indiremeyeceğim,ancak bu ayın faturası gelir gelmez mutlaka indireceğim,ellerinize sağlık,ayrıca Deived değil Deivid![]()
İndiriyom , yazın oynarım![]()
Bazen nefes almak değildir yaşamak
Onunla gülüp onunla ağlamaktır
Sarı Kırmızı olmaktır.
harika bi yama ellerine sağlık süpere benziyorhemen indiriyorum hatta yüzde 46 bile oldu
elinize sağlık indiriyorum şimdi
Milyonlarca düzeltme?
Biraz abartı sanki
Elinize sağlık.
teşekkürler dostum çok iyi bizlere paylaştığın için
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)