FM Dosya Arşivi Kategorisinde ve FM 2008 Dosyalar Forumunda Bulunan Ilker Yasin -- Ercan Taner Gol Sesi Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> çok saol denedim gerçekten oldu indirmeyenler warsa indirsin...
çok saol denedim gerçekten oldu
indirmeyenler warsa indirsin
kardeşim yeter!
bune?
Facebook | Twitter
ÇEVİRİ TAMAMEN BİTMEDEN, YANİ %100 OLMADAN YAYINLANMAYACAKTIR. ÖN SÜRÜM VS. YAPILMAYACAKTIR. TEK SÜRÜM OLACAKTIR. (HATALI ÇEVİRİLER OLMASI DURUMUNDA 2. SÜRÜM ÇIKARTILABİLİR.)
ÇEVİRİNİN YÜZDE DURUMU, ÇEVİRMEN DOSYAYI E-POSTA ADRESİNE GÖNDERDİĞİ ANDA GÜNCELLENMEKTEDİR.NEDEN GÜNCELLENMİYOR SORULARININ ANLAMSIZ OLDUĞUNU BELİRTMEK GEREKİR.
YAMANIN YAYINLANMA TARİHİ, ÇEVİRİ ÇALIŞMASININ BİTECEĞİ GÜNDÜR. NET BİR BİTİŞ TARİHİ ASLA VERİLMEMEKTEDİR, FAKAT ÇEVİRİNİN GİDİŞATINDAN ÇIKARIMLAR YAPILABİLİR.
tmm ilk paylaşımım ya kardesim özürabartım biraz
Bir daha flood yapma, uyarmam..
+ Edilen her teşekkürden sonra yorum yapmak zorunda değilsin. Konuda 16 cevap var 10'u sana ait. Dediğim gibi bir kez daha uyarmam...
Önce Müslüman, Sonra Elhamdülillah Beşiktaş' lıyız..!
Fenerbahçeli olmamanın en güzel yanı, hem tuttuğun takımın başarısına sevinirsin, hem fenerin başarısızlığına, hemde fenerin diğer takımların şampiyonluğunu kutlamasına!
FM'e ekleyeceğim en son yamadır.
Ben bu adamın sesini duymaktan bıktım
Daha iyi bi yorumcu istiyoru(z)
Bitliri izar olmuş uzuvi makat, dava müteşekkil etmez..
diger yamaya başladım yakında onuda fmg de yayınlıycam
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)