Link gizlendi.
Teşekkürler.
FM Data Güncellemeleri Arşivi Kategorisinde ve FM 2008 Data Güncellemeleri Forumunda Bulunan Revolution Pack 2010 | 2009-2010 Sezonu Full Güncelleme Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Revolution Pack 2010 Benim gibi FM 2008'den vazgeçememiş arkadaşlar; Eski, çok hatası olan yamalardan bıktınız mı ? Kendinize bunu söylüyorsanız ...
Revolution Pack 2010
Benim gibi FM 2008'den vazgeçememiş arkadaşlar;
Eski, çok hatası olan yamalardan bıktınız mı ? Kendinize bunu söylüyorsanız işte bu yama tam size göre.Yaklaşık 4 gündür uğraş verdiğim bu yamada nelermi var?
DB Özellikleri:
1-Üst düzey liglerde 14.08.2009 tarihine kadar olan transferlerin %95i(İng,İtalya,İsp,Alm,Fra,Tür) ve avrupadaki diğer üst düzey takımların transferleri.
2-Yeni sezonda avrupaya katılacak takımlar
3-Düşen ve çıkan takımlar
4-Teknik direktör değişiklikleri(Ancelotti,Hugo Broos vb.)
5-Sakatlık süresi 1 aydan fazla olanlara sakatlık eklendi
6-Serbest kalan oyuncular eklendi
7-Futbolu bırakan oyuncular(Figo,Maldini,Ümit özat Jarque***)
Ve daha sayamadığım başka değişiklikler..
Yama ile ilgili tüm sorularınızı,ve eksiklikleri bildirmek için konuya yorum yaparsanız sevinirim
Not:Galatasaray son sezon ligde 5. oldugundan Avrupa ligine intertotodan başlıyor.Ona çok uğraşmama bir çözüm bulamadım.
İZİNSİZ YAYINLAMAK KESİNLİKLE YASAKTIR..... Bilgi: srhtbzkrt@hotmail.com
Web Hosting - Dedicated Server
Link gizlendi.
Teşekkürler.
forumumuzda sizi rahatsız eden, ya da başkasına rahatsızlık verebileceğini düşündüğünüz bir mesaj gördüğünüzde lütfen mesajın altında bulunan "moderatörlere bildir" butonundan mesajı bizlere ulaştırın.
Bu yamayı herkeze tavsiye ediyorum .
Ygs, Lys Mode: ON.
kardeş transferden başka bir şey yok burda. oyuncuların özelliklerinde iyileşme yok. GS dediğin gibi intertoto dan başlıyor.
DENİLDİMİ BİR YERİN ADINA TÜRK BELDESİ;
GÖZLERİM ALBAYRAK ARAR KULAĞIM EZAN SESİ
yamada oyuncularda iyileştirme yapacagimi soylememştim,sizden gelen istekler dogrultusunda yapacagımhangi oyuncularda iyileştirme istiyorsanız belirtin,1-2 güne yeni versiyon cıkartacagım,ayrıca gsnin intertoto olayini çözemedim,nedeni statü gereği gs ligi 5.bitirdiginden otomatikman intertotoya atior,editorde girip euro cup ayarlamama ragmen,bunu ancak sigames çözebilir,oynun kodlarını girerken.
GuzeL olmus tesekkur denemeye deqeR..
Yama Güncellenmiştir arkadaslar bilgilerinize.
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)