Hayırlı olsun bölüm.
FM Oyuncu Platformu Arşivi Kategorisinde ve FM 2007 Oyuncu Platformu Forumunda Bulunan Oyuncu Paylaşım Platformu Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Oyuncu paylaşmadan önce burayı okuyunuz ... Merhaba arkadaşlar sizin için yönetm olarak oyuncu paylaşım platformu açmayı uygun gördük bu bölümde ...
Oyuncu paylaşmadan önce burayı okuyunuz...
Merhaba arkadaşlar sizin için yönetm olarak oyuncu paylaşım platformu açmayı uygun gördük bu bölümde genç-yaşlı her türlü ''iyi'' oyunucuyu diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.Paylaşımlarınız bir süre sonra kısa liste halinde toplanıp piyasaya sürülecektir.Paylaşımlarınızı bekliyoruz...
Saygılar EmRe
Yılların eskitemediği adam ..
Faro alıntı yapmasan daha iyi olur hele ki Türk sitelerden![]()
hocalarım ben oyuna yenı basladım bayern deım bana kalecı lazım 11 mılyon eurom var kımı onerırsınız yardımcı olursanız sevınırım![]()
ÇARŞI
Her Zaman Her Yerde En Büyük Kartal
ucuz istersn enyeamayı öneririm ama para harcamak istiosn akinfeev, kameni yda ustariyi al bence
romanya da ropotan diye bi adam var ,DMC de gayet başarılı.rosenborgdan tetteyide 1000000$ a alabilirsiniz DMC için
hearts ta oynayan brannamir kosstadinovu özellikle tavsiye edeerim
türkiye de ankarasporlu ediz,manisalı kaleci ufuk,ankaragücünden murat duruer gayet uygun fiyatlara alınabilir
kaleci isteyen arkadasa jarstein ı önerebilirim bende
1-PABLO PIATTI
2-ANSELMO RAMON
3-MIKA AARITALO
4-HENRI SAIVET *************(Kesinlikle alınmalı)
5-OCHOA
6-EDUARDO****(Bahia takımında oynuyor süper bir transfer olur çok ta ucuz)
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)