Guiseppe Rossi favorim
paylaşım için teşekkürler ..
FM Oyuncu Platformu Arşivi Kategorisinde ve FM 2007 Oyuncu Platformu Forumunda Bulunan 25 Genç Oyuncu Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Bu isimleri Çoğunuz Duymuşunuzdur Fakat İleride büyük klüpler Bu oyuncuları almak için kapınızı çalabilir.Bu listedeki Oyuncular şuanda Futbol Camiasında Geleceğin ...
Bu isimleri Çoğunuz Duymuşunuzdur Fakat İleride büyük klüpler Bu oyuncuları almak için kapınızı çalabilir.Bu listedeki Oyuncular şuanda Futbol Camiasında Geleceğin Yıldızları olarak Kabul ediliyorlar.Yaşları daha 17-20 arasında Değişen Bu yıldızları takımınıza katmak için elinizi çabuk tutun!!!!
İlhan Parlak
Aissati
İbrahimAfalley
Diogo LuisSanto
Gerard Pique Barnebeu
Sergio Agüero
Matías Fernández
Stevan Jovetic
Filip Djordjevic
Ever Banega
Distel Zola
Aaron
Mario Balotelli
Francesco Mancini
Alessandro Tuia
Jozy Altidore
Mauro Zarate
Alessandro Rossina
Guiseppe Rossi
Alexandre Pato
Eduardo Ratinho
Fraizer Campbell
Darron Gibson
Danny Simpson
Dong Fangzhuo
------------------------------------------------------------------------------------
Özellikle Duyulan Genç yıldızlar ile Reserve takımındaki genç oyunculardan karma bir liste yaptım.Gerçekten Oyunda 3 sezon sonra Yıldızı parlayan Oyuncuları sizler ile paylaştım umarım Beyenirsiniz.
MacoF@ce
İletişim: barismaco@hotmail.com
Guiseppe Rossi favorim
paylaşım için teşekkürler ..
Mauro Zarate de benm favorim![]()
Boys Of Hell 34!
"Livorno'yu eşimden daha çok sevdiğimi söylüyorlar. Bu kesinlikle yanlış. Eşimi de en az Livorno kadar seviyorum."
Cristiano Lucarelli
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)