Güzel sağol...
Beğendim
Güzel
Pek beğenmedim
Çok Kötü
Logolar Kategorisinde ve FM 2007 Logolar Forumunda Bulunan 46 Ligin iLogo Paketi !!! by EmRe Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Merhaba arkadaşlar... Fmg'de ilkler ve dosyalar bitmek bilmiyor... Daha önce 36 adet ligin yapmış olmama rağmen şimdi tam tamına 46 ...
Merhaba arkadaşlar...
Fmg'de ilkler ve dosyalar bitmek bilmiyor...
Daha önce 36 adet ligin yapmış olmama rağmen şimdi tam tamına 46 adet ligin logo paketini sizler için hazırladım...
Belli başlı özelliklere bakarsak;
*46 adet ligin logo !!!(Evet yanlış duymadınız.Tam tamına 46 adet ligin logo'su.İçinde Suudi Arabistan Liginden tutunda Kore ligine kadar hepsi mevcut...
*Dosyalar kendi aralarında huge,normal,small olarak ayarlanmıştır...
***Kurulum***
WinRar içinden çıkan ''Tüm ligler logo pack'' adlı klasörü
"Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2007\graphics\pictures,logos" içine atınız.
Bu mükemmel yamayı indirmek için buraya tıklayınız...
İlkler her zaman FMG'de olur...Her zaman...
Evet beyler yorumlar...
Lisans:Tamamen bana ve fmgraphics.net sitesine aittir...
Yılların eskitemediği adam ..
İşte ben çalışma diye buna derim![]()
EmRe açık konuşmam lazım ki kendini geliştirebilesin..Sakın bunları yanlış anlama, hatta benim yazıklarım doğrultusunda ilerisi için bir şeyler çıkart bu yazıdan..
36 ligin logo pakedini yaptığın dosyayı indirip incelediğimde çoğu lige gereken özeni göstermediğini gördüm..Ve bazı takımların orijinal logolarını "kötü" bir kalitede koyduğunu farkettim..örnek olarak (sadece örnek) İngiltere ligi diyelim..20 takım var ama saece 3-4 farklı stil kullanmışsın (sadece örnek)..Eğer bunlar üzerinde çalışırsan daha güzel şeyler ortaya çıkarabilirsin..
Saygılar__..
Onları inşallah 08 de yapacağım pek ilgi görmez die yapmadım ondan...
Yılların eskitemediği adam ..
saol emre
BUCASPOR
Teşekkürler..EMeğine sağlık
Victoria Concordia crescit...
Tesekkurler..Ayrica Serkanin dediklerine katiliorm![]()
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)