twitter facebook steam
Konuda toplam 10 mesaj bulunuyor.

FIFA 11 Ve Ekran Görüntüleri

Futbol Oyunları Kategorisinde ve FIFA Serileri Forumunda Bulunan FIFA 11 Ve Ekran Görüntüleri Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> EA Sports'un en başarılı serilerinden biri olan ve dün Facebook sayfasında yayınlanan ilk ekran görüntüsü ile gündeme gelen FIFA 11'in ...

TDulgerci Viper Thorne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    16 Mart 2009
    Nereden
    YaLı / İzmir

FIFA 11 Ve Ekran Görüntüleri

EA Sports'un en başarılı serilerinden biri olan ve dün Facebook sayfasında yayınlanan ilk ekran görüntüsü ile gündeme gelen FIFA 11'in resmi duyurusu da bugün yapıldı.

Özellikle Euro 2008 sonrası büyük bir değişim geçirerek her geçen oyunu ile daha da başarılı bir hale gelen seri, bazı eksiklerine rağmen 2010 sürümü ile de büyük bir beğeni toplamıştı. FIFA World Cup 2010 ile de bazı değişimlerin sinyalini veren FIFA serisinin yeni oyunu FIFA 11 bugün duyuruldu.

Oyunun yayınlanan ilk ekran görüntülerine baktığımızda zaten iyi olan grafik yapısının biraz daha geliştirildiğini görüyoruz. Özellikle çimler konusunda oldukça yüksekte olan kalite çıtası, bu senede yerini koruyacağa benziyor. Futbolcu detayları ise oldukça iyi. Formalarda ise oynanış görüntüsü görmeden bir şey söylemek zor. Zira benim bir şikayetim olmasa da bazı oyunseverler formalar üzerinde biraz daha çalışılması gerektiğini düşünüyor.

Oyunun resmi duyurusu ile birlikte açıklanan en ilgi çekici özellik ise her oyuncunun ayrı bir kişiliği olacağı. Bunu tüm oyunculara nasıl yansıtacaklar ve hepsinde olacak mı bilinmez ama FIFA 11'deki hareket ve pasların oyuncudan oyuncuya değişeceğine dikkat çekilmiş. Ayrıca oyuncunun bulunduğu pozisyona göre de bu hareketleri daha gerçekçi bir şekilde değişecek. Oyunun yeni bir özelliği de Pro Passing olacak.

Oyun hakkında bir diğer önemli açıklamada oyunun yapımcılarından David Rutter'den geldi. Rutter, FIFA 11'de bu sene online manager modu olmayacağını ama farklı modlar barındıracağını belirtti. Ayrıca FIFA 11'in World Cup 2010'dakine benzer bir penaltı sistemine sahip olacağı dün belirtilmişti.

Şahsen uzun yıllar PES oynamış birisi olarak FIFA serisinden son yıllarda daha çok keyif aldığımı söyleyebilirim. Oyunun resmi duyurusu ile birlikte asıl merak edilen noktalara ise pek değiinilmemiş. Birincisi top fiziğinde geliştirmeler olacak mı? İkincisi ise yapay zeka (özellikle kalecilerde) ne durumda? Bu sorulardan daha önemli olan soru ise PC kullanıcıları konsol oyuncularının yaşadığı bu güzel deneyimi bu sene de mi yaşayamayacak? Umarız bu gibi soruların cevabını ve daha fazlasını haftaya gerçekleşecek olan E3 2010 fuarında öğrenebiliriz.

Görüntüler:

Suskun durma Rakiplerin irkilsin
    Sen Atletico Madrid zaferi ile türkün gururu
    Şanlı Göztepesin

Anahtar Oyuncu El Comandante - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    25 Nisan 2009
    Bakalım bu sene nasıl bir FİFA bekliyor bizi, PES'ten iyi olacağını zannetmiyorum.

Yıldız Oyuncu CaqataY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    27 Temmuz 2009
    Nereden
    Ankara
    Pes'ten hiç bir zaman iyi olamaz bence.
    Çay veren adam hiç kötü olur mu ?
    “Manchester formasıyla Fenerbahçe Stadı’nda oynamıştım. Seyirci ve ambians oldukça etkiliydi. Maçı da 3-0 kaybetmiştik. O günden bu yana Fenerbahçe’ye hayranım”
    Cristiano Ronaldo

Yıldız Oyuncu Caner Özaşkın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    14 Aralık 2008
    Eski serilerinden farkı yok gibi yine.

Mentor SyNdRoMe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    09 Ocak 2009
    Nereden
    İzmir
    EA ve KONAMI ortak çalışıp FIFA'da ki stadyumları, atmosferlerini ve spikerlerini ve tabi ki lisanslarını PES'in oynanabilirliğiyle, top fiziği, kontrolüyle ve gerçekçiliğiyle birleştirsinler hem onlar milyonlarca oyun satıp mesut olsun hem biz
    Follow your own path and let the others talk.
    DANTE
    ÖZEL MESAJDAN OYUNLA İLGİLİ SORU SORMAYIN!
    twitter.com/SyNdRoMe23

Wonderkid Giallo Rosso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    18 Şubat 2008
    Oyuncu modellemeleri biraz daha farklı gibi görünüyor.
    "Penaltıyı sadece onu atmayı deneyecek kadar cesurlar kaçırır. "
    Robert Baggio

Futbol Forum Cezalı rasheed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    16 Aralık 2008
    Nereden
    Ankara
    Alıntı El Comandante Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bakalım bu sene nasıl bir FİFA bekliyor bizi, PES'ten iyi olacağını zannetmiyorum.
    Alıntı CaqataY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pes'ten hiç bir zaman iyi olamaz bence.
    PS3'te oynayın Fifa'yı PC'de değil . PS3'te oynayın bi daha PES açmazsınız .

Takım Oyuncusu berbarus96 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    15 Temmuz 2009
    Nereden
    Ank
    Gerçekten Ps3'te bir kere Fifa oynadım artık Ps3 cafelerde Fifa yoksa Tekken'e dalıyorum. PES sarmıyor artık konsolda çünki.

Gelecek Vaadeden ilkay_vieri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    23 Aralık 2010
    Nereden
    istanbul
    ps3'te fifa açık ara önde pes'ten
    GRANDE BOBO VIERI

Gelecek Vaadeden atahan13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    24 Ağustos 2009
    Nereden
    istanbul
    ps3 var pes 2012 ve fifa 2012 aldim . İlk pesi koydum . Sonra fifayi hala ps nin içinde fifa var fifa çok iyi .
    |F|E|N|E|R|B|A|H|Ç|E|

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA