bakıyorum da kimse bakmamış bu taktiğe, denemeyen pişman olur söyleyim
Forum & Dosya Çöplüğü Kategorisinde ve Dosya Çöplüğü Forumunda Bulunan Diamond Effect Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Fiorentina'yla oynuyorum, sitedeki her taktiği denedim hiç biriyle başarıyı yakalayamadım sonra düşündüm bi de kendim bi taktik yapayım belki olur. ...
Fiorentina'yla oynuyorum, sitedeki her taktiği denedim hiç biriyle başarıyı yakalayamadım sonra düşündüm bi de kendim bi taktik yapayım belki olur. Bir kaç maç oynayınca doğru şeyi yaptığımı hemen anladım. İşte karşınızda Diamond Effect:
~ 4-4-2 Diamond dizilişinin üzerine kurulmuş bir taktiktir.
~Sol taraftaki forvetiniz hava toplarında etkili iyi bir bitirici, sağ taraftaki ise hızlı, dribbling yapabilen bir oyuncu olmaldır.
~Stoperleriniz güçlü olup iyi markaj yapabilmelidirler. (biraz da hızlı olurlarsa tam olur. 10'un üstünde olsun yeter)
~Oyun geniş alanda oynanıyor ama zor deplasmanlarda alanı daraltmanız iyi olur.
~AMC'niz uzaktan iyi şut çeken, dribbling yapabilen ve yaratıcılığı yüksek olan biir AMC olmalıdır. (ben elano'yu kullanıyorum).
~DMC'niz çok önemli. marakaj, top kapma, pas, yaratıcılık, güç ve çalışkanlık yüksek olmalıdır. (Palombo veya linderoth'u öneririm, bütçenize bağlı)
Taktik Galatasaray'da da denenmiş ve takıma UEFA şampiyonluğu ve Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali getirmiştir 2 sezon içinde.
Önemli notlar: Çok küçük takımlarda denemeyin, kadronuzun iyi olması lazım. İlk 2-3 maç belki tam verim alamayabilirsiniz fakat takım taktiğe alışınca rakip tanımazsınız
İşte Link:
ImageShack sitesinde sorun olduğu için şimdilik SS veremiyorum fakat en yakın zamanda yollarım.
İYİ OYUNLAR
bakıyorum da kimse bakmamış bu taktiğe, denemeyen pişman olur söyleyim
Teşekkürler denenebilir..Bu arada isteyen yazar isteyen yazmaz senin buraya koyma amacın bizlerle faydalı birşeyler paylaşmak,istemeyen yazmaz zorlada olmaz![]()
sağol bide bunu deneyelim
Teşekkürler, hemen ekledim taktiklerime![]()
Sivas'a otururmu bu taktik kardeş?
Petkoviç/Abdurrahman/Saidi/Diallo/Hayrettin/Kanfory(DMC)/Devran/Mohamed Ali/Sergio(Uğur Yıldırım/Balili/Mehmet Yıldız..Takım böyle 12 kişi oldu ama Devran'ı oynatmayabilirim..?
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)