Güzel çalışma sağol kanka...
Forum & Dosya Çöplüğü Kategorisinde ve Dosya Çöplüğü Forumunda Bulunan Almanya Tüm Ligler Logo Pack [ Gkhn_Ksk ] Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> ...............
............
21 ||||Quınton HosLey |||| KsK
Seninleysek Cennet Bize Cehennemin Kapıları
O Gece Bu Sene
İzinsiz( izin vermiştim ama olduğu gibi koymasına hatta ben kendim yaptığım halde beraber yaptık demesine bile izin vermiştim.) paylaşıldığı ortada olan bir yama.Yayınladığım bir siteden çalınmış ve Herşeyini değiştirmiş, banner yarısından kesilmiş. ( şifresine kadar ) ve yapımcının adı belirtilmemiş.
Dikkat ettim de indirmeden editlemiş indirseniz şifre filan hepsi yalan:@
Sie Faro. Gereken yapılır.
CaNaVaR2o
Lord
Lima Lima
Konu şimdilik kilitli kalsın, arkadaşı da küfürlü üyelikten bir banlayalım.
Bu tip işlerle bir yere varamazsınız dediğin bize bunu neye dayanarak söyledin lan, kendi sitene bakarak mı?
forumumuzda sizi rahatsız eden, ya da başkasına rahatsızlık verebileceğini düşündüğünüz bir mesaj gördüğünüzde lütfen mesajın altında bulunan "moderatörlere bildir" butonundan mesajı bizlere ulaştırın.
Gereken yapıldı!!!!
21 ||||Quınton HosLey |||| KsK
Seninleysek Cennet Bize Cehennemin Kapıları
O Gece Bu Sene
Fahrettin misin nesin, eğer böyle bişey gördüysen gelir site yöneticileriyle irtibata geçersin, bizler durumu araştırır iddaan doğruysa çalışmayı kaldırırız sitemizden, ama sen burda gelip FMG ailesine ve yöneticilerine laf atıp aşağılamaya kalkarsan kaybeden sen olursun bunu hala anlayamadıysan kafana sokarsan iyi olur.
Benim msn adresim herkese açıktır, ama gelip laf atıp kaçarsan sen adam değilsin demektir. Bi daha benim karşıma böyle çıkmayın, bir sorun varsa adam gibi gel belirt belirtmiyosanda ben seni adam gibi yola sokmayı bilirim..
İzmirLiLeRe gavur deRLeR ;
Rakı şarap gavurluksa,
Ve birde sevişmek günün en güzel saatlerinde..
Deniz gavurluksa,
Ve karşısında batarken izlemek güneşi..
Aşk gavurluksa,
Ve sevdiğinin elini tutarak kordonda dolaşmak
Hatta öpüşmek herkezin önünde..
Özgürlük gavurluksa,
Ve özgürlüğe düşkün olmak, kimse tarafından kısıtlanmak
İstememek..
Ben gavurun önde gideniyim,
Yazın en büyük harfle!!!
BEN İZMİRLİYİM..
FaRo msnde seni bekliyorum
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)